Test negativen (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

LACKY -> Test negativen (16.2.2005 15:36:16)

Danes sem naredila test in je bil negativen :((, tak da se moram čim prej naročit h G, da me pogleda kaj se z mano dogaja. Zadnjo M sem imela konec decembra, januarja, ko bi morala priti pa je bilo samo 2 dni malo rjavega izcedka. Njbrž mi bo dal kaj, da mi sproži M. :hudicek:
Malo me je kr star, saj kej takega se nisem jemala.

Bomo pa mal kasnej delal na tem projektu

Lp, Plie:rozica:

Anonimen -> Test negativen (16.2.2005 16:07:31)

Ne obupaj!!!!!!!!!!!!!!!!
Še te čaka sreča!:love::love:

tinkamiška -> Test negativen (16.2.2005 16:30:04)

Plie veliko sreče:rozica::rozica::rozica: in ne obupaj:angel::angel::angel:

Tinka

up -> Test negativen (16.2.2005 17:07:02)

plie,a ni to čudn, k ne rata,čeprav si mlada k šmarnica:rozica::rozica

jst bom tud v petek šele 23, pa vseen ne rata takoj..čudno glede na statistiko, da si do 24 kao najbolj ploden;)

itak bi pa pr men vsi vn padl, če bi zanosila, pa čeprav sva poročena in mava svoj stanovanje..ker pač še študiram in tko..

boš pa vidla, da se bo vse porihtalo, ti sam nasmeh na usta,pa sonček v srček in bo tud tebe sreča srečala.par rožic zate za pogum :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Udb -> Test negativen (16.2.2005 17:47:51)

Up, to je pa tako kot bi o men govorila!! ;)

Tudi jaz sem 23, poročena in zdaj sem zanosila in so vsi presenečeni (čeprav so veseli), ker pač še študiram!! ;)

up -> Test negativen (16.2.2005 17:58:40)

A res? kul;);) ja pr men vem, da bi jih kap, čeprav jih mal sumim, da če bi se že zgodilo, bi bli veseli, ampak morm rect, da me včasih to prav skrbi. sej ne da bi zdej fuuul dala na njihovo mnjenje a zastopiš, sam valda je lepš, če so vsi presrečni, ne pa da te pol :grrr:tko gledajo kaj ti je blo tega treba..

drgač pa jst sm bla toook vesela zate, k si :nosecka:da mi je šlo kr na jok..mogoče pa pr men tud ne bi totalno ven pali?

kokrkol..midva si tok želiva 9nebesa, da moj rata k želatina ko vidi kako bebico na ulici;);)

kiky -> Test negativen (16.2.2005 20:35:52)

pozdravljena,..

naj te nic ne skrbi ,tudi sama sem imela podobne tezave, tko da mi je :hudicek:,zamujala kar pet dni pol pa je prisla in je trajala samo dva dni,test je bil negativen pa sem sla k g. in pravi da to ni nic kaj hudega,.se pac hormoni mal poigrajo da je to tako, ce pa se bo to ponavljalo pa kr pogumno povedat da se stvari uredijo,... pocakaj na nasledni ciklus da vidis kaj se pravzaprav dogaja,.. POZDRAVCEK

KIKY ;););)

sarica -> Test negativen (17.2.2005 21:33:24)

:zmeden:MENI SE JE SKORAJ ENAKO ZGODILO.SAMO BREZ IZCEDKA.NAZADNJE SEM JO IMELA 24.DECEMBRA POL PA DO 15.FEBRUARJA NIČ.GLEDE NA TO DA SI ŽELIM BIT:nosecka: IN SEM TEST TUDI DELALA(NEGATIVNO) JE ŽALOST.LP

Stran: [1]