Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 20:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
aja sem pa tak človek da ne morem nekaj delat kar "v tri dni", zmeraj delam načrte, brez njih sem izgubljena in ne vem kje se me glava drži Ne samo za čiščenje, za skoraj vse stvari v življenju, eto zdaj je nedelja zvečer in si grem zapisovat plan za cel teden, kot vsako nedeljo.. jap taka pač sem
|
|
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 20:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Jaz nimam sistema spljoh Kadar je pa bajta res že totalno v razsulu in je potrebna sistematičnega čiččenja, sem pa čisto avt in grem raj na balkon enega prižgat Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 20:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Jaz nimam sistema spljoh Kadar je pa bajta res že totalno v razsulu in je potrebna sistematičnega čiččenja, sem pa čisto avt in grem raj na balkon enega prižgat Se podpišem. Vcasih mi je zal, da ne pusim.... .
|
|
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 20:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vcasih mi je zal, da ne pusim.... . Kolk mora bit šele tvojmu dedcu...
|
|
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 20:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vcasih mi je zal, da ne pusim.... . Kolk mora bit šele tvojmu dedcu... Itak...
|
|
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 20:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo ne na balkonu, smo prenizko...
|
|
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 20:58:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to pa, ja... moraš biti malo voyeurja, da greš kadit na balkon, ja...
|
|
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 21:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to pa, ja... moraš biti malo voyeurja, da greš kadit na balkon, ja... Pusit, pusit.... , ne kadit...
|
|
|
|
RE: Imate sistem pri pucanju stanovanja? 18.5.2008 21:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je čisto vseeno, kako vi v Splitu rečete temu...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?