Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 17:59:08
|
|
|
|
Naja30
|
Lahko ji ponudiš, samo ne preveč ker napenja. Sej za začetek itak ne poje veliko.
|
|
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 18:30:43
|
|
|
|
sonček33
|
Sladko zelje: na trkobve narežeš rdeče zelje, na olivnem olju popražiš malo sesekljane čebule , ko zarumeni dodaš ščepec sladkorja, zelje , naribano jabolko, zaliješ z juhico ali vodo, začiniš (ne preveč, če je za dete) in tenstaškakšnih 15 minut
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 18:32:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sladko zelje: na trkobve narežeš rdeče zelje, na olivnem olju popražiš malo sesekljane čebule , ko zarumeni dodaš ščepec sladkorja, zelje , naribano jabolko, zaliješ z juhico ali vodo, začiniš (ne preveč, če je za dete) in tenstaškakšnih 15 minut U, full dobro se slisi, jaz bi tudi :)).
|
|
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 18:38:57
|
|
|
|
Paštetka
|
mi naredimo brez jabolk in z belim zeljem. Skuhamo krpice in jih posujemo s tem zeljem. Res je njami.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 17.5.2008 18:40:55 >
|
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 19:34:38
|
|
|
|
dreamz
|
Jaz pa sem zadnjič sladko zelje naredila tako: glavo zelja narezala na debele trakove in ga v ekonom loncu v skuhala v ponvici sem na olivnem olju popražila čebulo in nato not dala skuhano zelje, na hitro vse skupi zmešala in še malo podušila.
|
RE: Sladko zelje za 8-mesečnika 17.5.2008 21:35:23
|
|
|
|
annie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka mi naredimo brez jabolk in z belim zeljem. Skuhamo krpice in jih posujemo s tem zeljem. Res je njami. Mi delamo popolnoma enako
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?