Anonimen -> Nejescnost in bruhanje :( (17.2.2005 8:15:04)
|
Teja.! Mogoče ti bo moja zgodba kaj pomagala, ali pa te vsaj potolažila. Moj mali - še prejšnji teden sem pisala o tem - ni hotel nič jesti. Samo dojil bi se. Toda mali mi je dal kajlo, ko smo šli v soboto k moji tašči na obisk (PA GLIH TAM!!!:hudicek::hudicek::grrr:). Babica mu je na vsak način želela dat govejo juho, pa sem ji rekla, da itak nič ne je in da se želi samo dojit. Vseeno sem poskusla, češ, da ti pokažem, jaz kot mama najbolje poznam svojega otroka. In kaj mali naredi? Že pri prvi žlici odpre usta in dela zraven: mmmmmmmmmmmmm. In potem sploh ni hotel nehat odpirat ust. Mene je skoraj kap, tašči pa se je tako zelo fajn zdelo!!! Valda, njen vnukec ima rad njeno govejo juhico, to kar pa pripravi mama, je pa blek. Ponudili smo mu tudi goveje meso in korenček. Mislim, da še kaj boljšega ni niti probal, tako je goltal vse skupaj. Tudi doma je naslednji dan jedel, kot da mu nikoli prej še nisem dala za jest. Zato, Teja., mislim, da bo tudi Maj kmalu skozi to fazo. Če pa se v njem kuha viroza, pa jo bo kmalu prebolel. In seveda - potem začel jest brez animacije. Vse najlepše vama želim!
|
|
|
|