Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako razporediti ibroke 17.5.2008 10:01:44
|
|
|
|
dreamz
|
Tudi moj ni imel nobenega ritma dojenja. Najrej itak uvedeš kosilo, mi smo tam okoli 13.00. Nato malico, dopoldansko, nato popoldansko, nato zajtrk in večerjo. Jaz mu ponudim hrano na okoli 3 ure. Že od začetka sem mu provala dat gh vedno ob istih urah, večkrat je vse šlo v smeti, ker mu ni bilo všeč ali ni bil lačen, potem pa se je navadil. Boš videla, da gre to uvajanje bolj počasi in ga boš tudi vmes še dojila, ko bo mali hotel. GH ga bo tudi več nasitila in bo več časa zdržal brez jest. Naenkrat se bo urnik hranjena ustalil.
|
RE: kako razporediti ibroke 17.5.2008 10:31:05
|
|
|
|
bb27
|
Še to sem pozabila vprasat. danes mu bom začela jabolko uvajat pa mi je patronaza rekla da 2 dni dajem sokec ool pa kasico.Kaj pol po jabolki ko bom hrusko uvajala tudi zacnem s sokom?
|
|
|
|
RE: kako razporediti ibroke 17.5.2008 10:37:20
|
|
|
|
buček
|
ne samo prvič daš sok.. se pravi danes sok, jutri jabolko... nato hruško... pa prvič sem jaz vse prekuhala...
|
|
|
|
RE: kako razporediti ibroke 17.5.2008 17:18:58
|
|
|
|
Lunc_a
|
Samo tako za info: otroku ne ponujaš za cel obrok GH,ampak samo cca 3 žličke in to daješ 3 dni zapored.To delaš z vsakim živilom
|
|
|
|
RE: kako razporediti ibroke 17.5.2008 18:01:05
|
|
|
|
Naja30
|
Urnik sem jaz naredila tak, kot ga imamo mi. Na začetku smo se malo lovili in ko je pojedla malo GH, sem jo še podojila. Kasneje pa je začela jest ob urah z nami. Začeli sva s korenčkovim sokom, ampak pol sva hitro prešli na cele obroke.
|
|
|
|
RE: kako razporediti ibroke 17.5.2008 19:39:04
|
|
|
|
dreamz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Samo tako za info: otroku ne ponujaš za cel obrok GH,ampak samo cca 3 žličke in to daješ 3 dni zapored.To delaš z vsakim živilom ok, to je teoretično res, tako je pravilo. Ampak, če bi mi res tako vsako živilo uvajali, nevem, če bi sprovali vse do 1 leta IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Urnik sem jaz naredila tak, kot ga imamo mi. Na začetku smo se malo lovili in ko je pojedla malo GH, sem jo še podojila. Kasneje pa je začela jest ob urah z nami. Začeli sva s korenčkovim sokom, ampak pol sva hitro prešli na cele obroke. Mi enako.
|
RE: kako razporediti ibroke 21.5.2008 21:52:57
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Samo tako za info: otroku ne ponujaš za cel obrok GH,ampak samo cca 3 žličke in to daješ 3 dni zapored.To delaš z vsakim živilom mi smo tudi sedaj na uvajanju, ampak naša poje že krepko več kot tri žličke..poje nekje 100ml, kokr ji pripravim, bi pa zihr še več pojedla, ampak ji ne upam dat..sicer smo sedaj že pri petem živilu, kakšno je trajalo tudi več kot tri dni...ker ji je pač bilo všeč..
|
|
RE: kako razporediti ibroke 24.5.2008 20:15:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
Najrej itak uvedeš kosilo, mi smo tam okoli 13.00. ni rečeno
|
|
RE: kako razporediti ibroke 24.5.2008 20:16:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bb27 Še to sem pozabila vprasat. danes mu bom začela jabolko uvajat pa mi je patronaza rekla da 2 dni dajem sokec ool pa kasico.Kaj pol po jabolki ko bom hrusko uvajala tudi zacnem s sokom? na hruško še mal počakaj al pa jo skuhaj od začetka k rada napenja
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.