|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako razporediti obroke
17.5.2008 9:44:25   
bb27
Mi bomo zaceli z uvajanjem goste hrane.Z dojenjem nismo ujeli nobenega ritma.user posted image  vcasih je na 1 uro, vcasih na 3, kot ga pici. Zdej pa me zanima kako naj zacnem z uvajanjem oz. ce mu tle probam kak urnik naredit in kako? Upam da je vprasanje razumljivouser posted image user posted image .

Hvala!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 17.5.2008 20:25:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako razporediti ibroke
17.5.2008 10:01:44   
dreamz
Tudi moj user posted image  ni imel nobenega ritma dojenja.

Najrej itak uvedeš kosilo, mi smo tam okoli 13.00. Nato malico, dopoldansko, nato popoldansko, nato zajtrk in večerjo. Jaz mu ponudim hrano na okoli 3 ure. Že od začetka sem mu provala dat gh vedno ob istih urah, večkrat je vse šlo v smeti, ker mu ni bilo všeč ali ni bil lačen, potem pa se je navadil.

Boš videla, da gre to uvajanje bolj počasi in ga boš tudi vmes še dojila, ko bo mali hotel. GH ga bo tudi več nasitila in bo več časa zdržal brez jest. Naenkrat se bo urnik hranjena ustalil.

(odgovor članu bb27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2008 10:31:05   
bb27
Še to sem pozabila vprasat. danes mu bom začela jabolko uvajat pa mi je patronaza rekla da 2 dni dajem sokec ool pa kasico.Kaj pol po jabolki ko bom hrusko uvajala tudi zacnem s sokom?

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2008 10:37:20   
buček
ne samo prvič daš sok.. se pravi danes sok, jutri jabolko... nato hruško... pa prvič sem jaz vse prekuhala...

(odgovor članu bb27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2008 17:18:58   
Lunc_a
Samo tako za info: otroku ne ponujaš za cel obrok GH,ampak samo cca 3 žličke in to daješ 3 dni zapored.To delaš z vsakim živilom

(odgovor članu buček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2008 18:01:05   
Naja30
Urnik sem jaz naredila tak, kot ga imamo mi. Na začetku smo se malo lovili in ko je pojedla malo GH, sem jo še podojila. Kasneje pa je začela jest ob urah z nami.
Začeli sva s korenčkovim sokom, ampak pol sva hitro prešli na cele obroke.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2008 19:39:04   
dreamz
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

Samo tako za info: otroku ne ponujaš za cel obrok GH,ampak samo cca 3 žličke in to daješ 3 dni zapored.To delaš z vsakim živilom

ok, to je teoretično res, tako je pravilo.

Ampak, če bi mi res tako vsako živilo uvajali, nevem, če bi sprovali vse do 1 leta user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Urnik sem jaz naredila tak, kot ga imamo mi. Na začetku smo se malo lovili in ko je pojedla malo GH, sem jo še podojila. Kasneje pa je začela jest ob urah z nami.
Začeli sva s korenčkovim sokom, ampak pol sva hitro prešli na cele obroke.

Mi enako.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2008 21:52:57   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

mi smo tudi sedaj na uvajanju, ampak naša poje že krepko več kot tri žličke..poje nekje 100ml, kokr ji pripravim, bi pa zihr še več pojedla, ampak ji ne upam dat..sicer smo sedaj že pri petem živilu, kakšno je trajalo tudi več kot tri dni...ker ji je pač bilo všeč..user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2008 20:15:55   
*lenc@*
Najrej itak uvedeš kosilo, mi smo tam okoli 13.00.

ni rečeno

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2008 20:16:45   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: bb27

Še to sem pozabila vprasat. danes mu bom začela jabolko uvajat pa mi je patronaza rekla da 2 dni dajem sokec ool pa kasico.Kaj pol po jabolki ko bom hrusko uvajala tudi zacnem s sokom?

na hruško še mal počakaj al pa jo skuhaj od začetka k rada napenja

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu bb27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2008 20:41:35   
petrcamg
Jest sem mu dala najprej prekuhano jabolko, nato prekuhano hruško, pa je zgleda alergijo dobil, tako da sva za nekaj dni prekinila GH, jutri pa bova spet začela- samo brez hruške

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.