Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 18.5.2008 11:13:19
|
|
|
|
nejcko
|
Naša dva sta bila tudi čisto paf, ker jih ni bilo. Očitno, da je konec, ker sem pogledala še spored za prihodnjo soboto, pa jih tudi ni. Hvala bogu za internet in dvd
|
|
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 18.5.2008 11:24:30
|
|
|
|
mily
|
Ja sezona se je končala. Ne vem če obstaja tudi tretja sezona?? Imate pa zdej prvo sezono na DVDjih. Zaenkrat jih je zunaj 7
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 18.5.2008 12:58:24
|
|
|
|
piščanc
|
glede na to, da je to prodajni hit, najbrž potrebujejo samo malo časa, da sinhronizirajo. sem 10000%, da čisto konec ni. sam malo predaha. in kot dobra mama sem poslala vprašanje na pop kdaj bo nadaljevanje, javim kaj mi odgovorijo. upam, da ne jeseni . dvd-je imamo, hvala bogu, oz. hvala možu
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 19.5.2008 13:19:23
|
|
|
|
nena m
|
midva sva pa kupila prejšnji teded DVD skupaj s Slovenskimi novicami. Zdaj je pa komaj čakal, da bo pon, da dobi drugega, pa vidim, da ga danes ni. Kje prodajajo WINX DVD v redni prodaji, da greva danes enega kupit, da ne bo ? NUJNO! Hvala.
|
|
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 23.5.2008 11:33:10
|
|
|
|
piščanc
|
pop je odgovoril: priljubljeni Winx Club boste lahko na POP TV ob sobotah in nedeljah zjutraj spremljali spet od 31.5. ... Na ogled pa bodo tekom poletja ponovitve vseh 52 epizod. nena m vse slo winx lahko downloadaš, drugače jih pa za 10€ dobiš v otroških trgovinah npr. direndaj
< Sporočilo je popravil piščanc -- 23.5.2008 11:34:34 >
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 23.5.2008 11:51:47
|
|
|
|
nena m
|
Hvala. Sem dobila v Sparu za 10,00 EUR. A mi zaupaš, kje lahko downloadam slo? Hvala ti.
|
|
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 23.5.2008 14:40:24
|
|
|
|
Rubin.
|
Ne vem če obstaja tudi tretja sezona?? Obstaja ja. Downloadaš pa lahko z Mule ali pa Partisa.
|
|
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 26.5.2008 7:15:37
|
|
|
|
Erdbeere
|
Evo še original besedilo od Winksic :) So mi foksice poslale Če mika te, ne reci ne, pridruži se nam! Winx, ko topel stisk je rok,krepi se naša moč, ki ponese te vse, do zmage. Winx je nasmeh ki te uroči, da svet se lepši zdi, ko misel nosi te, le poglejte. Če mika te, ne reci ne, pridruži se nam! Ko čarobni sij nebo nam obarva, ko te nese tja, kjer vse se začne, TJA DO ZVEZD.. oblaki beli skozi čas te podijo, življenje si rišeš le z domišljijo. KO LETIŠ MED ZVEZDE.. Winx ko topel stisk je rok, krepi se naša moč, ki ponese te vse do zmage. Winx, smo vesela druščina, prijateljic nas 5, ko misel nosi nas, le poglejte. Wiiiiiiiiiiinx,čarobni ta Wiiiiiiiiiiiinx in ko med zvezdami spiiiiiiiiiš v mogočnih čarobnih žarkih zasiije naš Winx.
|
|
|
|
RE: mamice WINX navdušencev 26.5.2008 7:47:31
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere Evo še original besedilo od Winksic :) So mi foksice poslale Če mika te, ne reci ne, pridruži se nam! Winx, ko topel stisk je rok,krepi se naša moč, ki ponese te vse, do zmage. Winx je nasmeh ki te uroči, da svet se lepši zdi, ko misel nosi te, le poglejte. Če mika te, ne reci ne, pridruži se nam! Ko čarobni sij nebo nam obarva, ko te nese tja, kjer vse se začne, TJA DO ZVEZD.. oblaki beli skozi čas te podijo, življenje si rišeš le z domišljijo. KO LETIŠ MED ZVEZDE.. Winx ko topel stisk je rok, krepi se naša moč, ki ponese te vse do zmage. Winx, smo vesela druščina, prijateljic nas 5, ko misel nosi nas, le poglejte. Wiiiiiiiiiiinx,čarobni ta Wiiiiiiiiiiiinx in ko med zvezdami spiiiiiiiiiš v mogočnih čarobnih žarkih zasiije naš Winx. Super! Hvala! lp, Mojca
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?