Kako rešujete probleme (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Meggi -> Kako rešujete probleme (16.5.2008 18:08:31)

 Mene včasih čist iz tira vrže? Ne vem kje se me glava drži. Kot bi mi zatrokirali možgani. Prav jezna sem nase. Morda se človek res preveč sekira za vsako p.?

  Ok teorija, trezno razmisli, poglej z druge plati,,.. štima ja. Sam v praksi te pa včas čist zbije.

  A ja gumba ki bi ga stisnu, da bi se vse porihtal avtomatično, itak ni ne. Ostane samo trezna akcija!

Kako razmišljate ko ste v krizi? Za vikend težka tema?

Bodite v cvetju!




deja27 -> RE: Kako rešujete probleme (16.5.2008 18:26:16)

vse bi dala,da bi obstajal gumb in bi pritisnil nanj in end.pri men se večkat zgodi,da razmišljam tko k pač mora bit,a vedno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]pol naredim čist kontra ali pa nič.




Party -> RE: Kako rešujete probleme (16.5.2008 19:33:38)

najprej me malo panika zagrabi,kaj zdej... potem imam nekaj časa black out v možganih. potem pa kar hitro začnem spet funkcionirat in rešim zadevo.




lefairyon -> RE: Kako rešujete probleme (16.5.2008 20:02:38)

sicer problemi skos obstajajo in se več ne obremenjujem toliko kot sem se prej, ker itak s tem ne rešim nič, sam nervozo v družini povzročam...tak da zdaj lepo prespim zadevo in jo naslednji dan probam trezno rešiti oziroma narediti strategijo kako se lotiti reševanja problema...pa tema sploh ni težka ampak realna in mislim, da ne bo povzročila slabe volje uporabnic...sam na izi pa bo vse lepše...s problemi ali brez...pa lep vikend...

PRIDTE NA VIGRED[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Pia73 -> RE: Kako rešujete probleme (16.5.2008 22:18:22)

Odkar sem imela oz. imam resne probleme z zdravjem se mi noben problem ne zdi več tako hud,... in jih nekako lažje premagujem.

Če bo zdravje bo tudi vse ostalo.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.5.2008 22:44:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anonimen -> RE: Kako rešujete probleme (16.5.2008 22:50:50)

Kako razmišljate ko ste v krizi?

Bodite v cvetju!


Ne razmisljam, sploh....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Tudi ti ostani v cvetju :).




Rožica I -> RE: Kako rešujete probleme (17.5.2008 0:59:50)

Kako razmišljate ko ste v krizi?

-----------------------------
Včasih sem naredila 3x večjo štalo, kot je v resnici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..

Dandanes pa imam toliko obveznosti, da kadar se začne kriza na kakem področju, (hvala bogu, se vedno začne na več frontah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/wink.gif[/image]), se ukvarjam z najpomembnejšo stvarjo tisti hip. Dostikrat se težave rešijo same po sebi s časom ali pa jih z ohlajeno glavo lahko gledam iz distance in potem bolje odreagiram.

V glavnem končno sem spoznala, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!
In tudi, da problemi/krize/težave, ki jih doživljam, niso zato, da bi me frustrirali in depresirali, ampak da bi se iz tega nekaj naučila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]..





*kinnie* -> RE: Kako rešujete probleme (17.5.2008 8:12:10)

Jaz si vse preveč jemljem k srcu, se preveč sekiram in poiskušam stvar takoj rešiti....da se ne bi s tem obremenjevala...pa sem prišla do tega, da če počakaš, se večima stvari reši sama...in da ni vse tako zelo črno, kot je videti prvi trenutek. Zdaj moram to spraviti še v prakso.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




natasarobi -> RE: Kako rešujete probleme (17.5.2008 10:11:38)

odvisno - včasih me panika kako naprej, včasih pa čisto brez težav, trezno in premišljeno

Se mi zdi, da včasih kompliciram in si naredim še dodatne težave kjer jih v bistvu sploh ni; po domače: iz muhe naredim slona

Od kar sem imela težave 'zdravstvene' se mi zdi, da ostalo ni tako grozno kot se nam zdi sprva. Čeprav, včasih zaradi teh težav vidim vse še trikrat bolj črno kot je. Manjka mi optimizma!




Meggi -> RE: Kako rešujete probleme (18.5.2008 15:46:56)

No, je zgleda res, da te more zdravje najprej mal opomnat, da so še pomembnejše stvari od tistih,ki jih nosimo v glavi. Mormo mal preklopit, a je zelo težko. Men včasih tako poka,.. da si mislim da ne bom zdržala. Pa vidim, da ene še boj hude stvari zmorejo!

Ja kr prešaltat na optimizem.. kako se to naredi?




Stran: [1]