|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
23.5.2008 16:29:08   
D.anna 76
Pa sem le uspela neredit nekaj zaloge v skrinji za dni po prihodu iz P. user posted image  ZAME!!!

Kofetkarice - vse tukaj gor čakamo na kompletno poročilo z današnjega srečanja...... Nobene nikjer, razen Kaja08, ki se je po kofetu lepo pridno javile. Kaj, a ostale ste šle pa direktno v P al ropate trgovine po Supernovi?!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.5.2008 16:40:34   
bassa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   92  user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image    spol:user posted image  / +13,5 kg / O: 114 cm

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    CTG+P 26.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 107 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 27.5.  / spol: user posted image  / +9,5 kg / O: 97 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image  P+CTG 21.5. / spol :user posted image   / Ljubljana / +13 kg / O: 113 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   CTG 21.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij   

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image P 22.5. / spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +13 kg / O: 100 cm

5. junij   

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +20,7 kg / O: 103 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg 

user posted image   she29  1.user posted image / spol:user posted image /  Ljubljana  /  +10kg / O: 97 cm

user posted image    bassa 1.user posted image /spol:/ +12 kg

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

user posted image   nina nana nina / spol:user posted image

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 27.5. / spol:user posted image user posted image  / +17,5 kg / O: 122 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 21 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image P 5.6. /  spol: user posted image  / Ljubljana / +12 kg / O: 94 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image    CTG 29.5., P in CTG 5.6. / spol:user posted image  / Ljubljana / +11,5 kg / O: 103 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 27.5.  / spol: user posted image  / +15,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image P 28.5. / spol: user posted image  / +13 kg / O: 116 cm

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 20.5. /  spol:user posted image   / +10 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P + CTG 26.5. / spol:user posted image  / Novo mesto / +10 kg / O: 107 cm

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

user posted image    tajči27  1.user posted image   P 28.5. / spol: user posted image / + 15,5 kg

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 29.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +9 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 27.5. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +9 kg / O: 96 cm

user posted image  NajaG   1.user posted image  P 28.5.  / spol:user posted image / MS

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +14 kg / O: 100 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image    CTG 28.5. / spol: user posted image   Postojna / +3,5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image P 3.6. /  spol:user posted image / Ptuj / +10 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image (Lukas) / Jesenice / +7 kg / O: 102cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   P 22.5. / Jesenice / +5,5 kg / O: 116 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu: 
D.anna 76      CTG 21.5.
cv3rklic4        P in CTG 21.5.
lunca14          P 22.5.
ninny              P 22.5.
aleksandra silvija  P in UZ 23.5.

Predvideni carski rezi in porodi:
kleopatra28        21.5.

Mamice junijčice:

29.4.2008

user posted image      

1. Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia , 2100g, 45cm, ob 5.40

Hana , 2000g, 44cm, ob 5.55

13.5.2008

user posted image

2. kodrana, PDP 30.5.2008

Tara , 3120 g, 52 cm

16.5.2008
user posted image

3. cofijana, PDP 5.6.2008

Jan, 3250g, 52cm, ob 9.50

18.5.2008

user posted image

4. Rosali, PDP 1.6.2008

Liam, 3055g, 50cm, ob 21.45

19.5.2008
user posted image

5. Špelin@, PDP: 31.5.2008

Gregor, 3870 g, 54 cm, OG: 37 cm, ob 20.30

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.5.2008 16:46:11   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

jutro....
no, danes pa k nam pride čistilni servis, stanovanje je ready za vselitev... user posted image user posted image user posted image
no ok, razni detajli manjkajo... recimo sedežna user posted image
ampak imamo pa jedilno mizo in stole, tako da ne bo panike gledat tvja, pa še en dormeo odveč, ki bo služil za to... user posted image
grem stavit, da zdaj bosta pa user posted image user posted image hotela na vrat na nos ven... user posted image

anjaPH, a ti to resno o merilcih pritiska??? a zato potem meni doma kaže max. 80-100/55-65, pri G pa vedno višjega... user posted image svašta....

ninazwerina, kaj je zdaj, a gremo rodit, a ne gremo rodit??? sem prebrala, da tebe tudi tvoj user posted image heca sto na uro... tako kot mene moja user posted image user posted image ... na CTGju pa samo dvakrat neki kvazi popadki, sicer pa črta ravna... user posted image

ja daisy zgleda da najini bejbiji res hočjo da smo cimri :),dans mam nek rumen izcedek-karkoli že to pomeni upam da ni kakšno vnetje-sam še tega se mi manjka zdejleuser posted image user posted image ,trebuh me še zmer boli popadki so pa še zmer enkrat ja pol spet ne...tko da še zmer upam da se bo čimprej odločla in prišla pogledat vse ki jo že zelo nestrpno pričakujemo...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.5.2008 16:50:08   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Dobro jutro! Spala kar v redu, edino zjutraj me je telefon zbudil. Pol pa preden sem se skobacala do njega, je že nehal zvoniti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

no punce a ste ble ve-3 so ble zraven moje mize,jst sm bla pa s sestro in malo nečakinjo tm???lp

A si imela svetle bež hlače?? Ker potem smo bile definitivno me user posted image

Danes pa ponovitev vaje ob 12....jeeeejjjjj user posted image

Ampak res škoda, da tale Bambi ni tudi v LJ...do Logatca se mi pa ne da vozit...

ha kok si faca po hlačah si se me zapomnlauser posted image user posted image ja jst sm blauser posted image ,dans mam pa že cel dan obiske-nenapovedane so se vsi odločli da me morjo dans pridet pogledat-mogoče pa čutjo pa bom šla res rodit da je tkouser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.5.2008 16:55:52   
bassa

Ja hvala za dobrodošlico!
She29 rodila bom v Šempetru NG. user posted image bomo vidli kako bo? ve ste pa res grozne. Tolk imate za povedat, se vidi, da še nisem v formi z vami. user posted image
In kako čakate oz. prživljate še zadnje dneve? Meni je kar dolgčas. Vsaj zdi se mi, čeprav moj mož pravi da stalno nekaj počnem.

Sem neki zasledila da ste iz NM pa tudi štajerke. A gre kakšna tudi na primorskem rodit?
Sicer pa se mi zdi da že kar mal nestrpno pričakujem user posted image . A ste ve tudi že tako nestrpne in bi ga rade videle?

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.5.2008 17:01:38   
bassa
a ni to smešno nInAzWeRiNa, jaz mam tudi že cel teden ene obiske in telefonske klice.
Prav mal beden občutek mi je, kot da bom umrla ne pa rodilauser posted image .
Ma sicer je prav fajn, ko vidiš da tolk ljudi le misli nate in čaka tvojega user posted image da pride na svet.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.5.2008 17:02:09   
nInAzWeRiNa
hej bassa welcomeuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu bassa)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.5.2008 17:04:14   
Ana23
Pozdravljene,
spet se vam (žal) oglašam jaz.
tteeaa je od srede v porodnišnici. Pretoki so sicer vredu, glavica in nogice male pikice so tudi dovolj velike, edino trebušček je za 3 tedne premajhen. Zdaj bodo še nekaj dni počakali - če bo še zrasla, če ne, pa bodo verjetno sprožili porod.
Tteeaa se drugače počuti vredu, zdaj že hodi naokoli (glede na to, da čaka na porod, si ga lahko tudi sama sproži, pravi user posted image ), malo ji je sicer dolgčas in mi je zato naročila, da vas moram vse lepo pozdraviti.

Vam še sporočim, če bo kaj novega. Čim lepše zadnje dni/tedne nosečnosti vam želim!

Pozdravček,
Ana

(odgovor članu bassa)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.5.2008 17:05:01   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: bassa

a ni to smešno nInAzWeRiNa, jaz mam tudi že cel teden ene obiske in telefonske klice.
Prav mal beden občutek mi je, kot da bom umrla ne pa rodilauser posted image .
Ma sicer je prav fajn, ko vidiš da tolk ljudi le misli nate in čaka tvojega user posted image da pride na svet.

ja sej je fajn vsaj ni tak dolgčas,samo eni so res smešni kr uletijo-še dobr da mam pospravlen kaj če nebi mela,bi me blo kr sram,je pa pucat tok težko že ker me vse boli 300 na uro in utrujena ratam fuuuul...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu bassa)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.5.2008 17:05:04   
bassa

A veš, moja nona ima rojstni dan 1.6. in to 80let, pa sem rekla, da bi blo fajn da grem na kosilo in se fajn najem pa se mal poveselim,pol pa rodit. Prav super bi blouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.5.2008 17:09:34   
D.anna 76

A veš, moja nona ima rojstni dan 1.6. in to 80let, pa sem rekla, da bi blo fajn da grem na kosilo in se fajn najem pa se mal poveselim,pol pa rodit. Prav super bi blouser posted image .

Pa še lepo darilo za nonin rojstni dan bi ji podarila.

(odgovor članu bassa)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.5.2008 17:09:48   
*Mojca*
oj bassa!

najprej dobrodošla user posted image user posted image

Jaz sem iz Gorice, preseljena v Lj, rodit pa nameravam v Postojni, če nama rata prist do tja. Mam malo odpora do Šempetra, zato upam da ne bom kje na naših koncih na dan D user posted image

Drugače pa ja...zmenek uspel na polno, čvekale smo 2 uri, potem pa šle vsaka po svoje.Malo kasneje bom dala gor še slikce. Zdaj pa moram končno neki pojest, ker sem bila sita od aleinih slaščic user posted image user posted image

uglavnem babe žabe, upam, da še kdaj ponovimo user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu bassa)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.5.2008 17:15:07   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Ana23

Pozdravljene,
spet se vam (žal) oglašam jaz.
tteeaa je od srede v porodnišnici. Pretoki so sicer vredu, glavica in nogice male pikice so tudi dovolj velike, edino trebušček je za 3 tedne premajhen. Zdaj bodo še nekaj dni počakali - če bo še zrasla, če ne, pa bodo verjetno sprožili porod.
Tteeaa se drugače počuti vredu, zdaj že hodi naokoli (glede na to, da čaka na porod, si ga lahko tudi sama sproži, pravi user posted image ), malo ji je sicer dolgčas in mi je zato naročila, da vas moram vse lepo pozdraviti.

Vam še sporočim, če bo kaj novega. Čim lepše zadnje dni/tedne nosečnosti vam želim!

Pozdravček,
Ana

hej Ana lepo da si nam prišla sporočit novice,lepo jo pozdravi in ji povej da držimo pestke za njo in njeno bebikouser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Ana23)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
23.5.2008 17:16:54   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Pa še lepo darilo za nonin rojstni dan bi ji podarila.

ja njej in sebiuser posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
23.5.2008 17:18:14   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

oj bassa!

Jaz sem iz Gorice, preseljena v Lj, rodit pa nameravam v Postojni, če nama rata prist do tja. Mam malo odpora do Šempetra, zato upam da ne bom kje na naših koncih na dan D user posted image

Drugače pa ja...zmenek uspel na polno, čvekale smo 2 uri, potem pa šle vsaka po svoje.Malo kasneje bom dala gor še slikce. Zdaj pa moram končno neki pojest, ker sem bila sita od aleinih slaščic user posted image user posted image

uglavnem babe žabe, upam, da še kdaj ponovimo user posted image user posted image

mmmmmmmmmmmmm alea je pekla,joj kje sm bla jst...user posted image zmeri vse dobro zamudimuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
23.5.2008 17:23:05   
lonapo
ttteeeaaa- držim pesti zate in za tvojo bebikouser posted image user posted image user posted image ---Ana obveščaj nas.

Kaja uživaj na vikendu, no Mojca kje so tiste slike s  čvekauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1941
23.5.2008 17:28:45   
beyba
Ana23 lepo jo pozdravi inpomiri da bo vse uredu....Ona je že druga za katero sem v enem tednu slišala da je kao obseg trebuščka priemajhen za 3 tedne,pa so potem ugotovil po treh dneh a po štirih, da se je ginekolog ki jemeril zmotil...da je vse uredu. Sem prepričana da je pri teejji isto. Tako da lepo jo pozdravi in povej da držimo pestke zanjo da bo vse ok!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1942
23.5.2008 17:29:02   
D.anna 76
Ana23 - lepo da si nas obvestila o tteeinem stanju. Zdaj, ko lepo počiva v P se bo njeno dete malce poredilo in vse skupaj se bo srečno izteklo.

A danes ni še nobena junijčica rodila, zgleda da čakete mene user posted image ........ pri meni se pa tudi danes še nič ne dogaja.

Sem pa danes tudi malce za v P pripravljala. A bo katera od vas vzela spalno srajco oz. pižamo. Jaz doma namreč ne nosim ne enega ne drugega, pa se mi zdi za tiste par dni v P brezveze nekaj kupovati kar potem itak ne bom nosila. Ali potrebujem za v P nujno svojo pižamo?

(odgovor članu Ana23)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
23.5.2008 17:31:17   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

oj bassa!

mmmmmmmmmmmmm alea je pekla,joj kje sm bla jst...user posted image zmeri vse dobro zamudimuser posted image user posted image

Najboljšega sigurno ne boš zamudila........ poroda .........

Neposredna povezava do sporočila: 1944
23.5.2008 17:32:21   
*Mojca*
ana23, kot so že druge rekle, lepo lepo pozdravi tteeoo in ji povej da mislimo na njo. Vse bo ok user posted image

evo, v albumu so oz.sta slikici. Smo pač bile preveč zaposlene s čvekanjem da bi se še slikale user posted image

Na prvi slikici je aleina sladica...njamiiii

na drugi pa smo od leve proti desni: she29, Kaja08, anaj22, AnjaPH, moja malenkost in alea01

Hvala vsem še enkrat za prijetno družbo.

alea01: a si dobila pol posteljico?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1945
23.5.2008 17:34:21   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Ana23 - lepo da si nas obvestila o tteeinem stanju. Zdaj, ko lepo počiva v P se bo njeno dete malce poredilo in vse skupaj se bo srečno izteklo.

A danes ni še nobena junijčica rodila, zgleda da čakete mene user posted image ........ pri meni se pa tudi danes še nič ne dogaja.

Sem pa danes tudi malce za v P pripravljala. A bo katera od vas vzela spalno srajco oz. pižamo. Jaz doma namreč ne nosim ne enega ne drugega, pa se mi zdi za tiste par dni v P brezveze nekaj kupovati kar potem itak ne bom nosila. Ali potrebujem za v P nujno svojo pižamo?

ne ne potrebuješ je dobiš tam mislim da vsak dan svežouser posted image naj me kdo popravi če se motim....tko kt hlačke za 1xtno uporabo-te dobiš večkrat,vsaj tko so men rekli...

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 1946
23.5.2008 17:35:50   
lonapo
D.anna- v porodnišnici dobiš njihovo spalno srajco, jest svoje ne bom sabo jemala, jih je škoda.Od začetka imaš močno čiščo in se ti srajca hitro umaže in je čist fino če imaš njihove.

Neposredna povezava do sporočila: 1947
23.5.2008 17:39:04   
nInAzWeRiNa
hej lonapo kako si pa ti kej?

*najin sonček Teja*

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
23.5.2008 17:42:46   
nInAzWeRiNa
uf zdej k sm pa še vidla tisto sladico mi je pa sploh žal 300 na uro da se vam nism mogla prdružit...alea carica siuser posted image , ste pa vse luškane s temi žogicamiuser posted image ,jst bi med vami sicer zgledala čisti malinovček ampak naslednjič se vam zihr pridružim v enem ali dveh kosihuser posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 1949
23.5.2008 17:43:43   
lonapo
Ninazwerina-jest sem uredu, čakam da grem rodit, da bomo šli lahko poleti čimprej na morje. Pijem malinov čaj, nosim vrečke iz trgovine, tamalga skoz dvigujem in nosim na okrog in upam da se bo kmal začel.

Zvija me skor nič, izcedka nimam, počutje je uredu, razen včasih mi je na momente slabo,pa noge mi mal zatekajo.

Kdaj maš pa ti zdej pregled pri G?

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?