|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
21.5.2008 20:27:55   
Anonimen
nya leželnik raj naroči tule

Ga bova naročila tetici, pol je pa men vseen, kje ga ona nabavi - sm žleht, neuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
21.5.2008 20:35:42   
lonapo
kleopatra iiiiiiiiiiiiiiiii-čestitam tebi, Marisi in seveda očiju pa sestriciuser posted image user posted image user posted image

busybee- mi smo dal samo v Komendo, ker nam je bilo obljubljeno da ni problema s prostorom. Zdej ga imam v privat varstvu,sam tamal je mal velik za tja in bi bilo fino da bi šel v vrtec. Grem jutr še na Brod vprašat pa v Mengeš, če majo kej prostora. Bomo vidl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
21.5.2008 20:49:12   
annnna
kako ste smešne.. no sicer mi kr paše ko pravite da se mi ne vidi ampak ne nisem se zmotla je to + 20kg mogoče se na sliki ne vidi tako...ampak sej pravim hvalauser posted image user posted image user posted image

nya fajn si zrihtala to user posted image user posted image user posted image

čestitke kleopatri in njeni družinici user posted image user posted image user posted image kak je to fajn slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
21.5.2008 21:27:38   
rouzi
Zdravo čveke! sej ne morem verjet, po parih mesecih imam možnost kaj napisat, ne da vas samo berem, pa ste vse nekam pokiniknile!!! a vse fuzbal gledate al kuga?
ok, grem po vrsti- seznam: moja teža je + 14kg in že dolgooo ne več le 7kg.
preglede imam vsak teden, nazadnje nisem bila odprta še nič, popadkov še nič..user posted image
čestitam vsem, ki so že postale mamice.. sem vam prav fouš, tako težko čakam..
Lonapo, tebe se spomnim iz 1.nosečnosti, imavo isto stare fante! moj tamau bo 18. junija 3 leta.
ja nič, grem še malo brat za nazaj, pa bo mogoče kašna ta čas nazaj...
pozdravček

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
21.5.2008 21:36:11   
alea01
hej cvetke marjetkeuser posted image !

kleopatra- user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo hčerkico Mariso in seveda očkotu in sestriciuser posted image user posted image user posted image user posted image

nya- user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ti si carica. To je pravo gnezdenje. Tako se dela. Mi eni vse kupimo pol pa postavljamouser posted image  pa še zadovoljni nismouser posted image

annnna- pa ti si seksiuser posted image user posted image . Pa vse ste seksi.....user posted image

tweetek- kak je šel kolokvij?

tteeaa- upam, da so se stvari uredile kot trebajo bituser posted image

Še kaj? Pozabilauser posted image user posted image

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
21.5.2008 21:41:10   
alea01
Danes sem prečesala pol Lj, da bi si kupila haljo.... Ampak imajo samo tiste debeleuser posted image user posted image user posted image . Pol mi pa v palmersu ponuja uno ta seksi iz svile..... Kaj s tem naj grem rodit ali kaj?user posted image

Sem rekla user posted image , da naj še mene poslika in tisto mojo bogo otroško sobico in pravi, da kao ne more, ker šele v petek dobi ta hude leče iz Nemčije in slike ne bodo lepeuser posted image user posted image . To se pa zgodi, če se eden ukvarja z fotografijo.... user posted image . Tko, da nič od nič..... Bo pa v petek... upam

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
21.5.2008 21:41:53   
polly80
je katera čveka zdaj gor?

rouzi,si še tu?sem šla gledat,pa imama isti PDPuser posted image pa se pri meni še tudi nič ne dogaja,čeprav je ctg v pon.zaznal popadke..ampak jih še ni očitno..joj,smo neučakaneuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
21.5.2008 21:52:07   
rouzi
Evo me nazaj- No Polly80, kaj praviš, bova še čakale zgleda ane?user posted image
mene mal skrbi kako bom vedla a gre za popadke, pa čeprav mam že enga otročička.. sem prvič rodila v 35 tednu-sprožen porod zaradi vnetja črevesja. me je tako bolelo v trebuhu , da se popadkov- umetnih! sploh ne spomnim...

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
21.5.2008 21:52:19   
alea01
lunca14- meni se zdi, da je tvoj bejbi že v nizkem štartuuser posted image user posted image

Kje je pa didlinaa?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
21.5.2008 21:53:39   
Anonimen
jstuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
21.5.2008 21:54:03   
pikica_30
Halooo!

user posted image user posted image user posted image  Kleopatra za Mariso!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela danes pregled (sem skoraj polnih 38t) in sem prvič imela CTG - srček je bil ok, popadkov še nič zaznati. Urin in pritisk ok, kri pa slaba (Hb 102). Me pa ni nič vaginalno gledala, ker je rekla, da s tem samo ful infekcij lahko pride, tako da ne vem, če smo kaj odprti ali zaprti. Mi je pa izmerila trebuh zunaj (37) in potipala, kje ima user posted image  glavo in je rekla, da se je malo že spustil. Kaj to pomeni? V kolikem času od takrat, ko se spusti naj bi sledil porod? Je kakšno pravilo? Drugače pa user posted image  v zadnjih 2 dneh ful manj čutim, ampak srček na Angelsoundu je zmeraj ok...

Pa tteeaa user posted image user posted image user posted image  zate, sigurno bo vse ok!
Pa user posted image user posted image user posted image  tudi vsem ostalim za preglede in začetke porodniške in obletnice in vse ostale stvari, ki so vas razveselile v teh dneh.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
21.5.2008 21:54:39   
Anonimen
Kje je pa didlinaa?

Je nadzorni pri selitviuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
21.5.2008 21:54:56   
Tina 28
čer

men je tudi CTG v ponedeljek zaznal en popadek do 80...pa ni nič...je rekla da so to lažni. Drgač sem pa ves čas napsihirana, da mali ne rase. preverla sem obseg trebuha, ki sem ga 30.1. mela 100....zdaj pa je zrasel le na 102 (kile pa od takrat od +7 na +14). torej se redim le jaz ne mali. kakšno logično razlago prosim....a je vam obseg tud tko mal zrasu?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
21.5.2008 21:56:38   
pikica_30
Jaz sem pa napsihirana, da preveč raste in bom težko rodila - je bil v 36t že čez 3kg in BPD 95 (to je za 2 tedna več baje)...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
21.5.2008 21:58:17   
Tina 28
ja...zdaj pa tale hec....zjutraj sem merla je bil 102...zdaj pa 108...sem se mogla še enkrat prepričat. Mal boljš se sliš

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
21.5.2008 21:59:19   
Anonimen
pikica, tina

user posted image user posted image user posted image Ne se sekirat, vse bo okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
21.5.2008 21:59:23   
pikica_30
alea, drugač sem pa jaz gledala tud tiste svilene halje iz Palmersa (za 100€ - imam še en darilni bon), ampak jaz sem jih mislila potem za doma imeti, ne za v porodnišnico. A to ne bi bilo ravno praktično? Zato ker imaš flekce od dojenja verjetno in od user posted image , k bruha...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1267
21.5.2008 22:01:15   
Tina 28
jaz se ne bi sekirala, da je prevelik...saj je le glavca tista, ki težko skoz zleze...pol pa gre (dolžina ne igra nekih bistvenuih razlik...pomojem (vsaj veš da se mu dobr godiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
21.5.2008 22:01:40   
alea01
ja pikica_30..... jaz sem pol pomislila na tiste bruhce in kako bo to luštno čistituser posted image . Bi pa ful rada imela kako za v porodnišnico. So pa lepe. Meni se je ful dopadla v krem barviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1269
21.5.2008 22:01:48   
pikica_30
Hvala nya za user posted image ! Saj veš, da se vse moramo za nekaj sekirat, pa seveda vse upamo, da bo na koncu vse ok... Pa saj bo!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1270
21.5.2008 22:03:59   
alea01
Glih danes mi je kolegica rekla, ki je v P in čaka na CR, da je njen bejbi v ponedeljek imel 3400g , danes pa 3900g user posted image . Če pa v dveh dneh nabere pol kile..... ala mu vera.... tak, da UZ niso zanesljivi - glede teže

< Sporočilo je popravil alea01 -- 21.5.2008 22:04:35 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
21.5.2008 22:04:27   
pikica_30
Alea, meni je bla isto tista v krem barvi user posted image  - taka krajša? Sem jo že skoraj kupila, ker imam itak bon, pa samo še ena moja številka je bla...sam pol kar nisem, zdaj pa ne vem...mogoče jo bom pa vseen šla iskat - sebi za darilo...user posted image

Tina: ja sej pri meni je ravno BPD glave večji za 2 tedna...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1272
21.5.2008 22:04:30   
polly80
joj,te skrbi..moj user posted image je pa majhen,ampak me je pušenjak pomiril,je to napisal: "ne, glavica z obsegom 31 cm v terminu ni mikrocefalna, torej ni premajhna. Lahko ste brez skrbi."user posted image

tudi jaz sem imela popadek prek 80,enih par,ampak očitno lažnih..
pa glede na to,da je user posted image malo manjši,se mi niti nikamor ne mudi..očitno mu je fajn v user posted image ,pa naj še malo rasteuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
21.5.2008 22:05:30   
Tina 28
mleko se ustavi za morcem (oz. blazinico), kar se pa bruhcanja tiče, daš pa vedno na ramo pleničko. Jaz se spomnim, da sem tud na začetku mela ponoči modrc kar gor, ker sem mela tko težke prsi, pa tud baje da je dobr, da jih nekaj skup drži, ker se koža tolk razvlječe. Da ne bi o tem, kakšna žalost je bila z mojimi po dojenju. Saj se nisem sekirala zarad velikosti (to je blo kul)...sam vsa tista koža , ki jih potem ne drži gor....men so kar sedele v tistih modrcih s kostjo, sam se je sčaaaaasoma popravlo

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
21.5.2008 22:05:58   
pikica_30
da se je user posted image  malo že spustil. Kaj to pomeni? V kolikem času od takrat, ko se spusti naj bi sledil porod? Je kakšno pravilo?

A katera potem ve odgovor?

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?