|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
21.5.2008 13:55:30   
polma
no, če bi živela v Angliji, bi si ziher kupila tole: http://www.bloomingmarvellous.co.uk/product.aspx?CategoryID=n-night-time&ProductID=6340_7699&language=en-GB

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
21.5.2008 13:56:37   
she29
IZVIRNO SPOROČILO: she29

Ja valda, jst sm bila... Pa še ful mi je smešen, ker sem prou študirala, če si mogoče forumašica. Vsakič, ko vidim kakšno nosečko, se sprašujem, če je na forumu... Matr, morva it naslednjič na kavo

zdaj se pa poznava .ej jaz sem tud ful gledala, ker tudi vedno razmišljam, če je mogoče katera od tu .saj sem pol študirala ziher si je tista nosečka mislila tale ni čist pri pravi ker tako gleda,samo mi je bilo pa sumljivo to, da si tudi ti tako gledala .ja res hec no .morva it naslednjič na kavo .

Ja valda!! Povej, kdaj boš naslednjič kej po Rudniku hodila, ker jst živim 3 minute stran od Supernove... No ja, itak se pa lahko tud jst kam pripeljem...sam da mi bo že nehal bit dolgčas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nimam kej počet - za je vse prštiman, pospravljat se mi ne lup , tako da sam sedim in čakam na kakšne znake, da se je odločil vn prit

jaz imam tud samo še 2 tedna do PDP in je dan D tudi lahko kadarkoli.jaz bom v supernovi spet jutri.imam opravke.tko da če imaš čas?

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
21.5.2008 13:58:02   
polma
Znam popat!!!! Hvala, punce!!!!!

P.S.ja, otroka bomo mel v kurniku-šotoru user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
21.5.2008 13:58:18   
Kaja08

jaz imam tud samo še 2 tedna do PDP in je dan D tudi lahko kadarkoli.jaz bom v supernovi spet jutri.imam opravke.tko da če imaš čas?

Ja valda. Ti na ZS pošljem svoj GSM, pa me poklič, ko boš tuki. Sam povej mi približno uro, kdaj nameravaš prit!! user posted image user posted image  Jeeejjjj, kavica user posted image user posted image  V petek se nama bo pa že Mojca lahko pridružila user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
21.5.2008 13:58:19   
busybee882006
Ti ni treba živeti v Angliji. Jaz sem kupila pri niki kar nekaj stvari na tej spletni strani, pa so mi vse super poslali.

Pregled je bil v redu, drugi teden ga imam v petek in mi bo naredila CTG, je pa rekla, daje glavica že na svojem mestu - karkoli to pomeni!

LP Vsem!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
21.5.2008 13:58:21   
she29
no, če bi živela v Angliji, bi si ziher kupila tole: http://www.bloomingmarvellous.co.uk/product.aspx?CategoryID=n-night-time&ProductID=6340_7699&language=en-GB

polma kaka faca siuser posted image user posted image user posted image .še dobro da ne živiš v angliji, saj bi bil user posted image notri kot ena žuželka ki se zabubiuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
21.5.2008 13:59:08   
Anonimen
Sej drugač ni slaba ideja, sploh za poleti - komarji in ostala golazen user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
21.5.2008 14:02:46   
polma

polma kaka faca siuser posted image user posted image user posted image .še dobro da ne živiš v angliji, saj bi bil user posted image notri kot ena žuželka ki se zabubiuser posted image

user posted image user posted image user posted image zato da bi bi priden!!!!

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
21.5.2008 14:03:15   
she29
Ja valda. Ti na ZS pošljem svoj GSM, pa me poklič, ko boš tuki. Sam povej mi približno uro, kdaj nameravaš prit!! Jeeejjjj, kavica V petek se nama bo pa že Mojca lahko pridružila

računaj nekje okrog 13ih.jaz sem prej že dogovorjena z eno prijateljico pa težko rečem točno uro, ker ne vem koliko se bo zavleklo.aha vidim, da si mi že poslala GSMuser posted image .ok te jutri pokličem ko končam pa se boš pripeljala, velja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
21.5.2008 14:04:02   
Kaja08

Ja valda. Ti na ZS pošljem svoj GSM, pa me poklič, ko boš tuki. Sam povej mi približno uro, kdaj nameravaš prit!! Jeeejjjj, kavica V petek se nama bo pa že Mojca lahko pridružila

računaj nekje okrog 13ih.jaz sem prej že dogovorjena z eno prijateljico pa težko rečem točno uro, ker ne vem koliko se bo zavleklo.aha vidim, da si mi že poslala GSMuser posted image .ok te jutri pokličem ko končam pa se boš pripeljala, velja?user posted image user posted image user posted image

Deal!

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
21.5.2008 14:13:42   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: annnna

dobro jutro čveke. vidim da še ni šla nobena rodit...zdaj bi se pa lahko že začelo ko pa  so že julijčice v Puser posted image user posted image user posted image

evo sem dala še jaz malo slikic trebuščka oz. trebuha v album če katero zanima.

lepo se mejte user posted image

ančka banančka kok si luškanauser posted image ,aja pa kam si se ti že zredila za 20 kiluser posted image user posted image sej te nikjer nič ni razen v buhijuuser posted image ,pa enaka tla imata kot midva-laminat?,no vsaj zgleda mi tkouser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
21.5.2008 14:20:13   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Evo, original in moj delovni kotiček.

user posted image user posted image

nya zdej sm pa ziher kaj pričakujeteuser posted image user posted image user posted image si se izdala big timeuser posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
21.5.2008 14:22:55   
aleksandra silvija
Annnna-ful luštne slikce. Pa kaj? ti da imaš 20 kg +???? se mi zdi, da si po nesreči dodala 0,.....

Nya-res si umetnica! Kako luštno bo imel tvoj user posted image , ko pride iz Puser posted image .
Ne, zgodnjih česšenj pa nimamo več. Se je 1 drevo posušilo, nova se pa ne primejo in ne primejo,...vsaj majske češnje ne,....user posted image

Punce, povejte mi nekaj.
31.5. ima naš 3-letnik zaključni izlet z vrtcem= Z VLAKOM IZ KK V LJ ŽIVALSKI VRT. user posted image  tisti dan niti pod razno nima časa.
Jaz bi pa vseeno šla, pa še hčerka.
Naj grem z otrokoma? Dsaj je P tudi v Lj,...user posted image

Majčkeno me je pa strah, takole,....user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
21.5.2008 14:26:36   
Anonimen
nInAzWeRiNa - kovtrček sem kupila že pred enim mescem, ta mi je bil najbolj všeč zaradi žirafk - sicr ga pa itak oblečeš v prevlekouser posted image , sem pa takrat tudi kupila povštrček, ki je pa moder, tko da malo roza, malo modro.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
21.5.2008 14:30:36   
nInAzWeRiNa
pomoje je najbolš da vidš kako se boš počutla in če boš kul potem pojdi-sej kot že sama praviš je tudi tukej porodnišnicauser posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
21.5.2008 14:31:29   
Anonimen
Naj grem z otrokoma?

Pejdi, pejdi! It's never or now user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1191
21.5.2008 14:38:13   
aleksandra silvija
sej kot že sama praviš je tudi tukej porodnišnica

Samo brez vrtca,....user posted image

Nya-mal modro-mal roza? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
21.5.2008 14:43:40   
lonapo
evo dobila potrdilo za prisotnost pri porodu-no zdej pa lahko gremuser posted image

prelezla ves Mercator, pol Ljubljane, zamudila poštarja, ki mi je prinesu info o sprejemu tamalga v vrtec-tko da morm še na poštouser posted image -čakam ga že 14 dni in ravno dons ko me ni bilo doma je to prinesu.

Nina a še zdej nisi šla rodit???Kako je s počutjem?

Nya - res si prava umetnicauser posted image user posted image . Mi smo kar nalepke uporabil- najbolj varno, če nimaš umetniške žiliceuser posted image user posted image .

AS- tud v Ljubljani je porodnišnica, tko da you go girl.

No že delam plane, da bi pa vseeno mogoče šla še naslednji vikend mal na morje pogledat-sej Izola je blizu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
21.5.2008 14:48:39   
aleksandra silvija
AS- tud v Ljubljani je porodnišnica, tko da you go girl.
Ja, sam porod me ne sme prehitet. MMORAM na CR!.

Eeeeeeej, poštarji,....pa imaš spet izlet.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
21.5.2008 14:55:38   
she29
Nya - res si prava umetnica . Mi smo kar nalepke uporabil- najbolj varno, če nimaš umetniške žilice .

nya tudi meni se dopade ta tvoja žirafauser posted image  
lonapo mi smo tudi mi kar nalepke uporabliuser posted image
as seveda da boš šla.saj tudi če te slučajno kaj zagrabi, lahko v tem času prideš nazaj v svojo P ali pa rodiš v Lj P, ni res?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
21.5.2008 15:02:43   
Anonimen
Evo, k me tko hvalite, vam moram še eno vmesno fazo nalimat - mam tkoj več volje

user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 21.5.2008 15:03:41 >

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
21.5.2008 15:16:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
21.5.2008 15:24:16   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: nya
Aja, pa Mojca zadnji delovni dan, kajne?

yeste, bilo je fajn, pecivo in sladoeld sta totalno palila, mi je pa kar malo hudo, ker bom pogrešala sodelavce

danes pa bo kleopatra cartala svogeja user posted image user posted image jaz že nestrpno čakam sms

drugače pa...nič, se javim ko vse preberem user posted image

nya svaka čast. Prideš še malo do mene risat?

Jaz bi tudi češnjeeee

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 21.5.2008 15:33:58 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
21.5.2008 16:16:59   
Anonimen
Mojca super za zadnji delovni danuser posted image user posted image user posted image sedaj boš pa imela več časa klepetat z namiuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
21.5.2008 16:37:59   
D.anna 76
Nya - prava umetnica user posted image

Mojca - čestitke za zadnji delovni dan. Boš vidla kako hitro bo minilo do poroda, pa skos bo kej za počet, pa več počitka itd..... kr praš nas ki smo že nekaj časa na porodniški.

Drugače pa je za mano pregled pri G. Imela sem CTG in UZ. CTG - OK  s tem da je pol časa spančkal, pol se je pa začel mal muvat po bušiju, sem že mislila, da me bo spet na kratek sprehod poslala, da ga zbudim, pa tokrat ni blo treba. UZ - je pa pogledala če se dovolj redi, ker sem očitno preveč aktivna zato je mali bolj suhec, sam zdej ma pa že 3 kg tako da je kul. Sam mi je še vseeno svetovala naj več počivam.

Za evidenco naslednji pregled imam 28.5. CTG + vaginalni pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?