![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:09:31
|
|
|
|
polly80
|
uu,ste čist u eurosong zapadle jaz pa sm rebeko zamudla,ta house.. v naši občini pa dajo 90 eur ..ma ja,boljše kot nič..za kak paketek pleničk pa le bo.. tina28-nič ne skrbi..če si prebrala,moj zaostaja več kot 3 tedne-in sicer obseg glavce,sem jokala,se sekirala..pušenjak je napisal,da ni nič narobe,da so odstopanja,da otročki niso kot konzerve..upam,da je resnično vse ok ,zato že komaj čakam,da rodim..čeprav panikaaaa... ctg baje pokaže vse,da se vidi,če bi bil otroček ogrožen..tako mi je včeraj rekel ginekolog! uz mi je naredil,ker sem ga prosila,sicer ne bi.. vsem želim
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:11:13
|
|
|
|
polly80
|
mere
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah nya, jest sem probala nahecat tamalga da bi se kar sam zmeru pa stehtal pa noče - sam brca, mami je pa prelena da bi šla tole vnašat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:14:28
|
|
|
|
*Mojca*
|
tiste ki ste maškarado zamudile glejte zdaj na koncu ko bodo na hitro pokazali vse še enkrat. Še 2 komada do konca. Zdaj me pa res firbec matra kaj bo z Rebeko. Po mojem gre naprej!
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:17:26
|
|
|
|
*Mojca*
|
fak, ta stoji bos na ledu
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
fak, ta stoji bos na ledu njegovo indijansko ime je Vroče tačke
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč bejbe, jst grem v vodoraven položaj - bom pogledala, če je kej pametnega po tv
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:19:59
|
|
|
|
*Mojca*
|
Joj Anja pa kje ti take pobiraš Je pa bil ****iš za pogledat
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Je pa bil ****iš za pogledat f u k i š - si mislila ?
< Sporočilo je popravil nya -- 20.5.2008 22:21:16 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:22:26
|
|
|
|
*Mojca*
|
točno to, me malo zafrkava ta RR Ta Grkinja je pa kao ful favoritka, no sej v primerjavi s purani in drugimi živalimi,...
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Anja pa kje ti take pobiraš Le kdo bi ostal ravnodušen ob takem izvrstnem opusu umetniških del
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdo?? novad ?? Novak Đokovič??
< Sporočilo je popravil nya -- 20.5.2008 22:26:21 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:26:22
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ja nič bejbe, jaz grem zdaj pod tuš, potem pogledam situacijo, potem pa spat. Lepo se imejte še naprej, pa držite pesti da koga jutri ne pobere od mojih slaščic Nočko!
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:28:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Kdo?? novad ?? Novak Đokovič?? Tenisač
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Najt najt Mojca Pa meganamberuan poslovilno jutri
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 20.5.2008 22:45:29
|
|
|
|
D.anna 76
|
Eurosong - glede na vso to maškarado je Rebeka kr dobro opravla svojo nalogo. Ni hudič da pride v finale. Zdaj pa pod tuš pa morda še mal pred TV, če bo kje kaj pametnega, saj mali v trebuhu spet akrobacije izvaja. Če bo šlo tako naprej do polnoči ne bo nič s spanjem. Morda ga je Eurosong čist znerviral, pa zato zdej nori. Nočko vsem skupaj.......
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 0:10:00
|
|
|
|
tweetek
|
o jej.... Ni v finalu. Saj po eni strano je to kar v redu, ker bi ji ful greben zrastu - saj je že dost samozavestna . So ble pa prav obupne pesmi. Moj bejbi je kar ignoriral vse skupaj , jaz sem pa nekaj probavala zraven pisat (vaje iz harmonije za faks bljaaaak) pa jutri mam kolokvij pa nič ne znaaaaammmm Jah, prav mi je kaj se pa nisem učila- Tko zdaj grem pa spat...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 6:57:00
|
|
|
|
babysolza
|
Dobro jutro! Danes jaz pristavljam za . Pa še kak kos si privoščite zraven. Bo alea napekla, al pa Mojca, al pa AS, al pa ... Spet mam za prebrat 15 strani. No, grem veselo na delo!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 7:00:09
|
|
|
|
alea01
|
Dobro jutro zvezdice zaspanke ! Je rodila katera? Nobena mi ni odgovorila A da ni v finalu? Verjetno je bila premalo namaskirana To noč sem pa spala kot top, brez kakršnih koli akcij tweetek- za kolokvij Meni se je pa noga podaljšala in razširila . Noben čevelj mi ni prav Aja, pa , le če ste prej pozajtrkovale
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 7:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen Zame nič kofeta samo koprivin čaj, da odplakne iz mene tole jezero vode Ja...Dremljeva...kaj čmo, nismo dost politično pomembni... Tvitek mal improvizirej danes pa je Alea jest mam tud pol številke večjo nogo, zvečer pa celo številko! Grozn! Samo japonke nosim pa superge, balerinke pa dopoldne, ko noga še ni tolk slonasta
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 7:24:37
|
|
|
|
slovenka
|
dobro jutro! jaz sem spet v službi - drugi dan zapored Šef je kar v strahu, ko pridem, da ne bi kje morala rodit direkt iz službe. Moški, moški... Kaj veš, mogoče pa še res kje Sem malo spremljala eurosong, čeprav sem sicer kar fan, ampak sinoči sva bila z lubijem ful zmatrana in sva šla spat pred koncem. Včeraj sva kupila eno komodo za bebo. Ta vikend operem oblekce zanjo in jih notri zložim.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 7:36:48
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro! Hvala za kavico! Mene je spet naš super duper glasni sosed zbudil 20 do 7, ko se je drl po telefonu ko en kreten...Pa itak da pol nisem mogla več spat, ker mi je vse ratal neudobno Eurosong sem gledala, tako bolj na pol...brezveze..... Naš mali se je pa umiril, špikanje v jajčnikih tud, tako da očitno še lep čas ne bomo drvel v P... Kdaj smo pol zmenjene na kavi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 7:37:39
|
|
|
|
babysolza
|
No, pa saj je šlo kar hitro. Sam ene dobre pol ure sem rabila, da sem se prebila skozi goro puranov, slonov in podobnih maškaradnih odprav. Jaz sem gledala Eurosong sam do Rebeke, pa mi tudi ona ne komad ni ne vem kaj, ampak sem mislila da glede na slišano bo pa prišla v finale. Ker je bila med najboljšimi med najslabšimi. Moram it mal počekirat, kdo je šel kaj naprej, a tudi kdo od tistih prvih? Najbrž ČG, ko so že ravno sosedi. Zadnjič sem bila penasta, ker sem dobila grozilno pismo, da so ugotovili da imamo TV in da moram začet plačevat, kljub temu da nacionalke praktično ne gledamo, no razen Eurosonga A potli so pa imeli prav racijo al kaj? Ker mene so tudi odkrili - po kakem letu švercanja. Busybee - bravo za vrtec! Mene je že eno leto vnaprej strah, kam bom dala mojo , ko bo treba nazaj v službo. Alea jest mam tud pol številke večjo nogo, zvečer pa celo številko! Grozn! Samo japonke nosim pa superge, balerinke pa dopoldne, ko noga še ni tolk slonasta Isto! Balerinke sem obula zadnjič za k frizerju, ki sem ga imela ob 8-ih zjutraj, drugače pa samo superge spravim nase - pa še te s čisto raztegnjenimi vezalkami, da komi še tista mašnca skupi stoji.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 7:41:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Zajtrk je tam kot treba, kavica še pride na vrsto . EUROSONG-Glede na videno(enih 12 komadov), bi pa naša res lahko prišla v finale. Splošni vtis: MAŠKARADA Slovenka--ampak v službi se ti vseeno iztekajo dnevi. To bo šef vesel . Mojca-bananin kruh uspel, je pa z nutelo posebno dober . Pa uživaj zadnji dan službe. Kleopatra pa danes ¨ Pa še nekaj me zanima. Naš čez dan niti ni kaj posebej aktiven. Ampak zvečer. Tako se premika, rine, nogice so nekje dol in me brca v mehur, skoraj v nožnico,... Špika me v dimljah in klasične težavice v zadnjih tednih. No in zvečer ob močnih sunkih celo zastokam, včasih me mali tudi prestraši s kakšnimi gibi, pa v živec mi zna pritisniti, tako da za nekaj trenutkov desne noge sploh ne čutim. Mojemu pa ni jasno, da tu in tam stokam, če to počnejo vse . V prejšnjih 2-eh vseh teh težavic sploh nisem imela. Saj ne morem verjeti. Torej. A komentirate kaj te gibe, pa špikanje, pa lažne popadke in vse te stvari?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 21.5.2008 7:50:58
|
|
|
|
babysolza
|
Torej. A komentirate kaj te gibe, pa špikanje, pa lažne popadke in vse te stvari? Uf, si me našla. Jaz moram priznat, da razen kakega močnejšega šusa (včeraj jih je bilo nebroj, se vidi da je bila luna) pa kakega lažnega popadka tu pa tam me niti ne špika pa šraufa, tako da ne znam pomagat. Sem pa že opazila, da ko pride tisti popadek, res fuuuul pomaga tisto globoko pa počasno dihanje, ker kar pozabim, da mi neki dela po trebuhu in mine brez bolečin. Zaenkrat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.