|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
20.5.2008 22:09:31   
polly80
uu,ste čist u eurosong zapadle user posted image user posted image user posted image
jaz pa sm rebeko zamudla,ta house..user posted image   user posted image

v naši občini pa dajo 90 euruser posted image ..ma ja,boljše kot nič..za kak paketek pleničk pa le bo..user posted image

tina28-nič ne skrbi..če si prebrala,moj user posted image zaostaja več kot 3 tedne-in sicer obseg glavce,sem jokala,se sekirala..pušenjak je napisal,da ni nič narobe,da so odstopanja,da otročki niso kot konzerve..upam,da je resnično vse okuser posted image user posted image user posted image ,zato že komaj čakam,da rodim..čeprav panikaaaa...user posted image

ctg baje pokaže vse,da se vidi,če bi bil otroček ogrožen..tako mi je včeraj rekel ginekolog!
uz mi je naredil,ker sem ga prosila,sicer ne bi..

vsem želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
20.5.2008 22:11:13   
polly80
mere

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
20.5.2008 22:13:07   
Anonimen
Ah nya, jest sem probala nahecat tamalga da bi se kar sam zmeru pa stehtal pa noče - sam brca, mami je pa prelena da bi šla tole vnašat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
20.5.2008 22:14:28   
*Mojca*
tiste ki ste maškarado zamudile glejte zdaj na koncu ko bodo na hitro pokazali vse še enkrat. Še 2 komada do konca. Zdaj me pa res firbec matra kaj bo z Rebeko. Po mojem gre naprej! 

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
20.5.2008 22:17:26   
*Mojca*
fak, ta stoji bos na ledu user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
20.5.2008 22:18:13   
Anonimen
fak, ta stoji bos na ledu

user posted image user posted image  njegovo indijansko ime je Vroče tačke user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.5.2008 22:19:11   
Anonimen
Nč bejbe, jst grem v vodoraven položaj - bom pogledala, če je kej pametnega po tvuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.5.2008 22:19:59   
*Mojca*
Joj Anja pa kje ti take pobiraš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa bil ****iš za pogledat user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
20.5.2008 22:20:59   
Anonimen
Je pa bil ****iš za pogledat

f  u  k  i  š - si mislila ?

< Sporočilo je popravil nya -- 20.5.2008 22:21:16 >

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
20.5.2008 22:22:26   
*Mojca*
točno to, me malo zafrkava ta RR user posted image

Ta Grkinja je pa kao ful favoritka, no sej v primerjavi s purani in drugimi živalimi,...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
20.5.2008 22:22:51   
Anonimen
Joj Anja pa kje ti take pobiraš

Le kdo bi ostal ravnodušen ob takem izvrstnem opusu umetniških del user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
20.5.2008 22:25:49   
Anonimen
Kdo?? novad ?? Novak Đokovič??

< Sporočilo je popravil nya -- 20.5.2008 22:26:21 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
20.5.2008 22:26:22   
*Mojca*
Ja nič bejbe, jaz grem zdaj pod tuš, potem pogledam situacijo, potem pa spat.

Lepo se imejte še naprej, pa držite pesti da koga jutri ne pobere od mojih slaščic user posted image

Nočko!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
20.5.2008 22:28:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Kdo?? novad ?? Novak Đokovič??

Tenisač user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
20.5.2008 22:29:01   
Anonimen
Najt najt Mojca user posted image   Pa meganamberuan poslovilno jutri user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
20.5.2008 22:45:29   
D.anna 76
Eurosong - glede na vso to maškarado je Rebeka kr dobro opravla svojo nalogo. Ni hudič da pride v finale.

Zdaj pa pod tuš pa morda še mal pred TV, če bo kje kaj pametnega, saj mali v trebuhu spet akrobacije izvaja. Če bo šlo tako naprej do polnoči ne bo nič s spanjem. Morda ga je Eurosong čist znerviral, pa zato zdej nori.

Nočko vsem skupaj.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
21.5.2008 0:10:00   
tweetek
 o jej.... Ni v finalu. Saj po eni strano je to kar v redu, ker bi ji ful greben zrastu - saj je že dost samozavestnauser posted image . So ble pa prav obupne pesmi. Moj bejbi je kar ignoriral vse skupajuser posted image user posted image user posted image , jaz sem pa nekaj probavala zraven pisat (vaje iz harmonije za faksuser posted image bljaaaak) pa jutri mam kolokvij pa nič ne znaaaaammmmuser posted image Jah, prav mi je kaj se pa nisem učila- Tko zdaj grem pa spat...

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
21.5.2008 6:57:00   
babysolza
Dobro jutro!

Danes jaz pristavljam za user posted image . Pa še kak kos user posted image  si privoščite zraven. Bo alea napekla, al pa Mojca, al pa AS, al pa ... user posted image  user posted image

Spet mam za prebrat 15 strani. user posted image user posted image  No, grem veselo na delo! user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
21.5.2008 7:00:09   
alea01
Dobro jutro zvezdice zaspankeuser posted image !

Je rodila katera?user posted image  Nobena mi ni odgovorilauser posted image

A da ni v finalu? Verjetno je bila premalo namaskiranauser posted image
To noč sem pa spala kot top, brez kakršnih koli akcijuser posted image user posted image

tweetek-user posted image user posted image user posted image user posted image  za kolokvij

Meni se je pa noga podaljšala in razširilauser posted image . Noben čevelj mi ni pravuser posted image user posted image

Aja, pa user posted image , le če ste prej pozajtrkovaleuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
21.5.2008 7:22:31   
Anonimen
Morgen user posted image   Zame nič kofeta samo koprivin čaj, da odplakne iz mene tole jezero vode user posted image

Ja...Dremljeva...kaj čmo, nismo dost politično pomembni...

Tvitek mal improvizirej danes pa je user posted image  

Alea jest mam tud pol številke večjo nogo, zvečer pa celo številko! Grozn! Samo japonke nosim pa superge, balerinke pa dopoldne, ko noga še ni tolk slonasta user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
21.5.2008 7:24:37   
slovenka
dobro jutro!
jaz sem spet v službi - drugi dan zapored user posted image user posted image user posted image Šef je kar v strahu, ko pridem, da ne bi kje morala rodit direkt iz službe. Moški, moški... Kaj veš, mogoče pa še res kje user posted image user posted image

Sem malo spremljala eurosong, čeprav sem sicer kar fan, ampak sinoči sva bila z lubijem ful zmatrana in sva šla spat pred koncem.

Včeraj sva kupila eno komodo za bebo. Ta vikend operem oblekce zanjo in jih notri zložim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
21.5.2008 7:36:48   
Kaja08
Dobro jutro! Hvala za kavico! Mene je spet naš super duper glasni sosed zbudil 20 do 7, ko se je drl po telefonu ko en kreten...Pa itak da pol nisem mogla več spat, ker mi je vse ratal neudobno user posted image
Eurosong sem gledala, tako bolj na pol...brezveze.....
Naš mali se je pa umiril, špikanje v jajčnikih tud, tako da očitno še lep čas ne bomo drvel v P... Kdaj smo pol zmenjene na kavi user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
21.5.2008 7:37:39   
babysolza
No, pa saj je šlo kar hitro. Sam ene dobre pol ure sem rabila, da sem se prebila skozi goro puranov, slonov in podobnih maškaradnih odprav. user posted image  user posted image  Jaz sem gledala Eurosong sam do Rebeke, pa mi tudi ona ne komad ni ne vem kaj, ampak sem mislila da glede na slišano bo pa prišla v finale. Ker je bila med najboljšimi med najslabšimi. Moram it mal počekirat, kdo je šel kaj naprej, a tudi kdo od tistih prvih? Najbrž ČG, ko so že ravno sosedi.

Zadnjič sem bila penasta, ker sem dobila grozilno pismo, da so ugotovili da imamo TV in da moram začet plačevat, kljub temu da nacionalke praktično ne gledamo, no razen Eurosonga

A potli so pa imeli prav racijo al kaj? Ker mene so tudi odkrili user posted image  - po kakem letu švercanja. user posted image  user posted image

Busybee - bravo za vrtec! Mene je že eno leto vnaprej strah, kam bom dala mojo user posted image , ko bo treba nazaj v službo. user posted image

Alea jest mam tud pol številke večjo nogo, zvečer pa celo številko! Grozn! Samo japonke nosim pa superge, balerinke pa dopoldne, ko noga še ni tolk slonasta

Isto! Balerinke sem obula zadnjič za k frizerju, ki sem ga imela ob 8-ih zjutraj, drugače pa samo superge spravim nase - pa še te s čisto raztegnjenimi vezalkami, da komi še tista mašnca skupi stoji. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
21.5.2008 7:41:41   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Zajtrk je tam kot treba, kavica še pride na vrstouser posted image .

EUROSONG-Glede na videno(enih 12 komadov), bi pa naša res lahko prišla v finale.
Splošni vtis: MAŠKARADA

Slovenka--ampak v službi se ti vseeno iztekajo dnevi. To bo šef veseluser posted image .

Mojca-bananin kruh uspel, je pa z nutelo posebno doberuser posted image . Pa uživaj zadnji dan službe.

Kleopatra pa danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ¨

Pa še nekaj me zanima.
Naš user posted image  čez dan niti ni kaj posebej aktiven. Ampak zvečer. Tako se premika, rine, nogice so nekje dol in me brca v mehur, skoraj v nožnico,...

Špika me v dimljah in klasične user posted image  težavice v zadnjih tednih.
No in zvečer ob močnih sunkih celo zastokam, včasih me mali tudi prestraši s kakšnimi gibi, pa v živec mi zna pritisniti, tako da za nekaj trenutkov desne noge sploh ne čutim.
Mojemu user posted image  pa ni jasno, da tu in tam stokam, če to počnejo vse user posted image .user posted image
V prejšnjih 2-eh user posted image  vseh teh težavic sploh nisem imela. Saj ne morem verjeti.

Torej. A komentirate kaj te gibe, pa špikanje, pa lažne popadke in vse te stvari?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
21.5.2008 7:50:58   
babysolza
Torej. A komentirate kaj te gibe, pa špikanje, pa lažne popadke in vse te stvari?

user posted image  user posted image  user posted image

Uf, si me našla. Jaz moram priznat, da razen kakega močnejšega šusa (včeraj jih je bilo nebroj, se vidi da je bila luna) pa kakega lažnega popadka tu pa tam me niti ne špika pa šraufa, tako da ne znam pomagat. user posted image  Sem pa že opazila, da ko pride tisti popadek, res fuuuul pomaga tisto globoko pa počasno dihanje, ker kar pozabim, da mi neki dela po trebuhu in mine brez bolečin. Zaenkrat. user posted image  

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.