lunca14 -> RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! (19.5.2008 17:41:41)
|
lonapo,,,,,vem,kako je to,ko tupijo.....če nisi strog,si preveč popustljiv,pa je mali razcrkljan,če si strog,poglej jo kako ga matretira,saj ni čudno,da je otrok tako živčen......ja luna,danes je spet močna,sem dobila od mojga spet tako porcijo,da raje ne komentiram,samo to ,ko je govora o vzgoji,da se otrokoma nič ne posvečam,da z njima samo vegetiram,in da imam možgane na off.....sem ostala brez besed,in trenutno tudi sama doma z obema čričkoma,sama se pa komaj premikam,tako ,da juhuhu.....z mojim šopingom pa tud ni blo nič,ker je rekel,a kaj to rabmo,do sedaj dva nista rabila tretji pa rabi,sem se samo preoblekla in spustila nos do tal...... Kar se tiče zlatnine....pri nas to ni običaj,je pa isto,da dojenček nekaj prinese sorejencem,mami pa itak ne mara zlatnine.... Dojenje...ne kompicirajte pa bo,vse kar pa ne veste,vam pa itak pove patronažna sestra na domu,pa sestre v porodnišnici.....drugače pa imamo ženske dober instinkt... Aleksandra+naya....zame velja za ob 12.00 v četrtek,razen ,če me kaj preseneti,lokacija lahko kar stara,pa še hčerki bo všeč..
|
|
|
|