cv3rklic4 -> RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! (2.6.2008 14:36:28)
|
Hej, končno sem se prebila skozi vaše klepetke, matr ste hitre, še dobro, da mi niste že ušle na 5. del, hehe! Kar se pa komentarjev tiče - pri najboljši volji ne bom mogla vsega pokomentirat, ker je vsega kar ste napisale odločno preveč. Pa ne zamert! Vendar pa vsem mamicam pošiljam iskrene čestitke za zakladke! Strije - sem jih dobila v zadnjih 4 dneh okoli popka, malo gor pa malo dol, ampak kaj čmo, tako je. Pred pol ure mi je šel čep - pa ni bil nič podoben takim, kot ste jih opisovale - ni šlo za sluz pa malo krvavih nitk. Moj je bil konkretno samo krvav in bilo ga je za palec veliko. Bi rekla, da je izgledal zelo konsistentno, kot kak kos jetrc, hehe. Tako da sem že klicala v ZD, pa so rekli, da naj kar spakiram za v P in naj grem po svojega dojenčka. Potem sem pa poklicala še eno babico, pa je rekla, da je to to, samo da naj še malo počakam doma, da bodo popadki res na 5 minut, ker drugače bom v P samo čakala, lahko se pa vse skupaj umiri. Pravzaprav ne vem, kaj je zdaj s temi popadki. Trebuh imam ves čas ful trd, tako da ni nekih premorov. Bom še malo počakala, mogoče ujamem ritem. Očitno je G res nekaj zdrmala tam dol, pa se je mali odločil prit ven!
|
|
|
|