|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
2.6.2008 13:30:34   
Anonimen
Jaz bi bila tud užaljena-sploh če je to kdo iz ožjega sorodstva

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
2.6.2008 13:30:54   
*Mojca*
rok imam sicer res 19. in onadva bosta 14.doma, ampak vseeno...ne vem no...pol gre pa mami 10.7. za 1 mesec na potovanje po Indiji...kaj mi bo fotr pomagal? user posted image

Pa sploh ne vem ali pretiravam al kaj?

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 2.6.2008 13:31:51 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
2.6.2008 13:31:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

jah tako je če človek nima kaj delat user posted image user posted image

če me kaj prehiti boš ti prevzela? Sej v bistvu ni tako komplicirano user posted image

ja, lahko samo upam, da ne bova istočasno  Puser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
2.6.2008 13:32:36   
Anonimen

rok imam sicer res 19. in onadva bosta 14.doma, ampak vseeno...ne vem no...pol gre pa mamo 10.7. za 1 mesec na potovanje po Indiji...kaj mi bo fotr pomagal? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vplivat itak ne boš mogla na njihovo odločitev.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
2.6.2008 13:33:02   
Anonimen

rok imam sicer res 19. in onadva bosta 14.doma, ampak vseeno...ne vem no...pol gre pa mami 10.7. za 1 mesec na potovanje po Indiji...kaj mi bo fotr pomagal? user posted image

kaj pa če te kaj prehiti? Mislim, lahko bi si kaj drugače splanirala

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
2.6.2008 13:33:41   
Anonimen
O,Didlinaa si nas ujela z branjem?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
2.6.2008 13:34:47   
Anonimen
Sem sem.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
2.6.2008 13:35:03   
*Mojca*
ja sej vem, ampak moja mami je mnenja da nje itak ne bom potrebovala, da mi mo moj pomagal, je taka new age mami in je rekla da so njej šli vsi na živce in da je bila najraje sama s fotrom...user posted image

Na tole z jadranjem itak ni mogla vplivat ker datum določijo drugi, se mi zdi da egoistično od mene da bi pričakovala da zaradi tega ostane doma. Ali pač?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
2.6.2008 13:35:18   
Anonimen
Mojca... A ti pričakuješ od njih da so ti na voljo al si jih prosila da so ti na voljo v času ko rodiš?

Če to pričakuješ od njih, potem pretiravaš ja. Menim, da je treba ljudem povedati če se kaj pričakuje od njih, misli gotovo ne znajo brat user posted image   Če si jim pa povedala, da bi rada, da so ob tebi v času okoli rojstva (ali kadarkoli jih boš pač želela videti), potem si pa lahko užaljena ja...

Zase povem, da bom najbolj zadovoljna če bo čim manj ljudi bezalo vame takrat.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
2.6.2008 13:35:49   
Anonimen
Ali je mogoče vseeno še prezgodaj? Kaj mislite? Sem že fejst neučakana...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
2.6.2008 13:37:22   
Anonimen
ah do 10.7.se boš pa ti že lepo uvedla,boš vidla,kr bod optimist...a veš jst mam pa mamo tako da bi raje tašči rekla za pomoč kot pa mami...tko da če se zastopiš s taščo,ti še vedno ona ostane,je pa odvisno od tebe...pa jst sem tud take sorte da bi mami tud kr povedla kaj mi ne paše,tko da če te to tolk moti ji povej..no brez zamere tako je moje mnenje...se boš bolje pol počutla pa mogoče se mama sploh ne zaveda da pa tebi ni prav,tko ji boš tud dala vedit da jo rabiš...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4711
2.6.2008 13:38:31   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Mojca... A ti pričakuješ od njih da so ti na voljo al si jih prosila da so ti na voljo v času ko rodiš?

Če to pričakuješ od njih, potem pretiravaš ja. Menim, da je treba ljudem povedati če se kaj pričakuje od njih, misli gotovo ne znajo brat user posted image   Če si jim pa povedala, da bi rada, da so ob tebi v času okoli rojstva (ali kadarkoli jih boš pač želela videti), potem si pa lahko užaljena ja...

Zase povem, da bom najbolj zadovoljna če bo čim manj ljudi bezalo vame takrat.

Nobenega nisem nič prosila, se mi pa zdi vseeno da bi se spodobilo da bi bili doma. Kaj pa vem, sej pravim da sem mogoče egoistična. Mi bo pa butasto da bo na žuru vsa njegova žlahta in frendi, moj fotr, mami in brata pa ne bo...ker sta pač na jadranju...sej vem da pretiravam...

Stvar je taka da od kar sem dokončno odpujsala od doma sem pač malo odmaknjena, moje mesto je zavzela punca od brata in sem malo ljubosumna user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
2.6.2008 13:41:00   
Anonimen
ja pol bi pa rekla da si čisto malo ljubosumna a ne???no čisto malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4713
2.6.2008 13:41:06   
Anonimen
Če pa drugi določajo datum, potem pa res nimaš vpliva. Tako pač je.

Egoistično pa je slišat, da imaš ti iste potrebe kot ona, ko je rodila. Vsak se karakterno razvije po svoje.user posted image  Če ti pač ni pomagat pripravljena zaradi svojega prepričanja, potem izkoristita prve trenutke z dragim.user posted image Mogoče je pa bolje tako. Nikoli ne vemo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4714
2.6.2008 13:42:28   
Anonimen
moje dete je danes naklofalo že milijon osemsto petnajt gibov in brcik...jojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4715
2.6.2008 13:43:11   
Anonimen
No, priznanje, da si nmajčken ljubosumna pa tudi nekaj velja.user posted image user posted image  user posted image

Si vsaj na svojem, sam svoj gospodar svoje riti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
2.6.2008 13:43:22   
*Mojca*
nya kako je bilo na pregledu?

taanikaa ja valda da sem ljubosumna, če pa bejba zdaj hodi z mojo mami v shopping pa to vse...

Didlinaa: jah ona misli da moraš bit na začetku s partnerjem da se navadiš en na drugega pa tako. Sej ne da ne bi bila pripravljena pomagat, ampak se ji to enostavno ne zdi potrebno, jaz pa tudi nisem nikoli prosila za pomoč user posted image Se mi je zdelo to samoumevno, pa očitno ni...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
2.6.2008 13:43:56   
Anonimen
Po eni strani te razumem Mojca. Gotovo si pričakovala, da bo rojstvo vnuka tvoji mami pomenilo več kot jadranje. Po drugi strani ji pa ni za zamerit. Žal bo njej, ne tebi. Na silo je pa težko kaj doseči user posted image

Vedno boš njena hči in prepričana sem, da je ponosna nate. Morda pa misli, da ti ne more kaj prida koristit in se raje umakne kot dela zgago. Naj te nikar ne podre. Ti boš imela zdaj svojo družino in boš sama v vlogi mame. Morda boš ti v pričakovanju vnuka ravno zaradi te izkušnje ravnala drugače user posted image  (ampak to je še daaaaleč user posted image )

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4718
2.6.2008 13:45:15   
Anonimen

Po eni strani te razumem Mojca. Gotovo si pričakovala, da bo rojstvo vnuka tvoji mami pomenilo več kot jadranje. Po drugi strani ji pa ni za zamerit. Žal bo njej, ne tebi. Na silo je pa težko kaj doseči user posted image

Vedno boš njena hči in prepričana sem, da je ponosna nate. Morda pa misli, da ti ne more kaj prida koristit in se raje umakne kot dela zgago. Naj te nikar ne podre. Ti boš imela zdaj svojo družino in boš sama v vlogi mame. Morda boš ti v pričakovanju vnuka ravno zaradi te izkušnje ravnala drugače user posted image  (ampak to je še daaaaleč user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
2.6.2008 13:46:02   
*Mojca*
Me prav zanima kako bo ko bo rojevala punca od mojega brata user posted image

Hvala vam za spodbudne besede, bom  imela vsaj mir user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
2.6.2008 13:46:33   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
2.6.2008 13:46:58   
Anonimen
No, brc imam pa tudi jaz danes kar precej.user posted image  Samo niso več tako intenzivne kot v soboto, ko mi je user posted image  prav butal.user posted image  Danes smo bolj deževno umirjeni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
2.6.2008 13:47:35   
Anonimen

Hvala vam za spodbudne besede, bom  imela vsaj mir user posted image user posted image user posted image

Ponavadi je tako, da tisti ki doma ostane ima privilegije. Vidim, kako je to pri mojemu odkar živi pri meni.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
2.6.2008 13:48:28   
Anonimen

Takrat se boš pa smejala ti in me s tabo.user posted image user posted image user posted image  Najbrž bodo burleske takrat.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
2.6.2008 13:48:33   
*Mojca*
Ja res je, in to take privilegije da padeš dol. Mogoče tudi zato, ker je mamin sinček user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?