|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
31.5.2008 18:58:01   
*Mojca*
ja sej če ne pa montiraš lupinico na sprednji sedež. Samo moraš prej izklopit airbage...tiste v avtu, ne svoje user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
31.5.2008 18:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Itak pa je lupinica obrnjena s hrbtom, tako da mu v nobenem primeru ne piha v fris a ne user posted image
Al je samo moja lupinca tko fancy? user posted image

Ah Mojca tis tud slika user posted image  Sej se ne sme drgač pelat kakor s hrbtom naprej user posted image  Eni avtomobili majo te šobe po celmu avtu namontirane, zato sem omenla to da ne sme direkt šopat tista ledenica user posted image

Ja ja, ma probaj se ti peljat ponarobe...takoj začneš kozlat user posted image Bogi tamalčki no user posted image

Že ko grejo ven na svet so na glavo (no večina njih), potem se pa še narobe obrnjeno pelejo domov user posted image  Super način za začetek novega življenja mar ne user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4202
31.5.2008 18:59:06   
Anonimen
Bejbe, morje ma že 22 stopinj - jst bi se šla kopatuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
31.5.2008 19:00:36   
*Mojca*
a res al kaj? Neeee nooo user posted image A to pri nas al kje bolj dol?

Ja ja, jaz grem definitivno z user posted image na morje, klinc gleda vso pametno žlahto ki misli da bom 3 mesece doma user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
31.5.2008 19:00:39   
Anonimen
Itak pa je lupinica obrnjena s hrbtom, tako da mu v nobenem primeru ne piha v fris a ne user posted image
Al je samo moja lupinca tko fancy? user posted image

Ah Mojca tis tud slika user posted image  Sej se ne sme drgač pelat kakor s hrbtom naprej user posted image  Eni avtomobili majo te šobe po celmu avtu namontirane, zato sem omenla to da ne sme direkt šopat tista ledenica user posted image

Ja ja, ma probaj se ti peljat ponarobe...takoj začneš kozlat user posted image Bogi tamalčki no user posted image

Že ko grejo ven na svet so na glavo (no večina njih), potem se pa še narobe obrnjeno pelejo domov user posted image  Super način za začetek novega življenja mar ne user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
31.5.2008 19:00:41   
Anonimen
Šibej zdej maš še čas nya, mogoč pa morska sol mehča MV user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
31.5.2008 19:01:55   
Anonimen
Mi gremo tud 16.-30. avgusta me sploh nič ne briga user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
31.5.2008 19:02:25   
Anonimen

a res al kaj? Neeee nooo user posted image A to pri nas al kje bolj dol?

Ja ja, jaz grem definitivno z user posted image na morje, klinc gleda vso pametno žlahto ki misli da bom 3 mesece doma user posted image

Jaaaa, pri nas. Jst tud, 25.8.

Šibej zdej maš še čas nya, mogoč pa morska sol mehča MV

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
31.5.2008 19:02:27   
*Mojca*
Ej bejbe, v bistvu lahko gremo kar na 5.del in sleparimo kot julijke user posted image user posted image user posted image

Anja jaz bom počakala kar na naravno mehčanje MV, no razen dragemu bom pustila da kaj pripomore, čeprav si ne predstavljam kako bo prišel blizu user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
31.5.2008 19:02:40   
Anonimen
ja dej no morje...veš kje je še avgust!!!jst bi tud šla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
31.5.2008 19:03:22   
lunca14

ne pa saj ni tako slab, zato ga bom tudi uporabljala...ampak...sem fouš nyi user posted image user posted image user posted image

nimam pojma glede tega kaj mu lahko daš za pit user posted image

mene pa zanima nekaj še bolj butastega...a sveže kumare v solati lahko ješ? Ker ne smeš skoraj nobene zelenjave in sadja user posted image

Glede hrane pri dojenju.....izogibaj se samo tisti hrani,ki veš da tebe napenjajo,se pravi fižola in zelja ne boš šla jest,ker bo beby dobil prebavne motnje,vse ostalo,kar je nevtralno in tene napenja je bolje jesti sveže in čim manj termično obdelano,ker s termiko hrana izgubi skoraj vsse minerale in vitamine,ki so potrebni za zdrav razvoj otroka.Tako,da tisto,kar je včasih veljalo za sveto,vse samo prekuhano-ne velja več,čim več svežega sadja in zelenjave,pa spobavaš,da lahko ugotoviš,če pa kaj slučajno tvoji bebiki ne odgovarja in tistega pač ne ješ več.Kumare,sveže pa itak veljajo za zelenjavo,ki ima ogromno vode in deluje prečiščevalno na telo,strupenih snovi,je kot lubenica,če pa je z domačega vrta pa še toliko bolje.Kar se tiče pitja bebike,ne rabi ničesar,razen mamino mleko,seveda ,če ga ima dovolj,mleko je sestavljeno tako,da pride najprej bolj vodeno mleko,da otroka odžeja,šele kasneje pa pride bolj mastno in kalorično mleko,da se otrok naje.Tako,da če bo samo žejen,bo na dojki samo par minut in to je to,če je pa lačen se bo dojil dalj časa.Sploh pa ni zažeeno dodajati otroku raznih čajčkov,ker se potem preveč razvadijo in se nočejo dojit,če že daješ otroku piti,naj bo to preprosto  navadna voda,čim manj laktoze.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
31.5.2008 19:03:48   
*Mojca*
Mi gremo 24.8. za 2 tedna nekam, ne vem še točno kam, ampak definitivno gremo. Vmes pa tudi za kak dan v Novi grad

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
31.5.2008 19:04:47   
Anonimen

Jaz bom tvoje poste brala, pa ni vrag, da ne grem rodit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
31.5.2008 19:05:01   
Anonimen
ja mi gremo pa od 11-18.8....je moja mat zadnjič prjavla kako lahko grem ko bo dete še ne dva meseca staro....ja in???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
31.5.2008 19:06:18   
*Mojca*
hvala lunca user posted image user posted image user posted image

že izgubo svežih breskvic utrganih iz drevesa sem težko prebolela, kumar z jogurtom pa res ne bi zmogla user posted image user posted image Bom eksperimentirala in ugotavljala kaj ja in kaj ne user posted image

Kam pa greste na morje? Kam blizu al bolj južno?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
31.5.2008 19:07:16   
Anonimen
Ej bejbe, v bistvu lahko gremo kar na 5.del in sleparimo kot julijke

Brez šunjanja user posted image

čeprav si ne predstavljam kako bo prišel blizu user posted image  

Moj je reku, da bo prva stvar, ki mu jo bo tamal povedal "pa reč fotru nej mi neha fakiča kazat" user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
31.5.2008 19:08:17   
Anonimen
lunca hvala za info...a pol nič čaja al ne???no v primeru da pa ne bom imela mleka pa je dete na aptamilu pol pa???

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
31.5.2008 19:08:36   
lunca14

jaz imam eno volneno (spet podarjeno) in eno iz flisa.
Evo še eno vprašanje. Kako peljat user posted image domov...ja valda da v lupinici z avtom. Ampak, avto bo parkiran na vročini in noter bo savna. Kaj pol prej prižgat klimo in pol odprta okna, non stop klimo? Kako?

Če je le možno avto daj v senco,in preden gre not ,naj se avto dodobra prelufta,in klima......samo toliko,da je,ali skoraj brez,če bo šel domov ,ko bo fuul vroče,raje počakaj,da glavna vročina mine,raje par ur kasneje it domov,kot,da maega prehladiš zaradi klime,če pa ne gre drugače,mu obrni upinco stran od klime in čez lupinco daj še tetra plenico,samo toliko,da mu ne piha.Te klime znajo bit pasje,otroci so pa nanje občutljivi,da je joj.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
31.5.2008 19:08:43   
Anonimen
Kam pa greste na morje? Kam blizu al bolj južno?

Mali Lošinj

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4219
31.5.2008 19:10:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz bom tvoje poste brala, pa ni vrag, da ne grem rodit

Nya jest nisem registrirana kot umetni popadek tko da je na lastno odgovornost user posted image

Mojca mi gremo v Zadar user posted image  Bi šla pa rajš v Grčijo sam grško zdravstvo... user posted image  Drug let user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
31.5.2008 19:10:40   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jst mam tud dve dekici - eno še mojo, eno od nečakinje, tko da si bom še kako nabavila - iščem v oranžni barvi, za k vozičku.

Sem pa dala tri nove fotke buškota v album, če ktero zanima

Super dekico za v voziček ali za spanje imajo v Mullerju in to bombažne,lepe pa še poceni,imajo pa v roza in modri barvi,nikakor pa ne uporabljat volnenih in dekic iz flisa-sedaj poleti,samo bombaž,da diha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
31.5.2008 19:10:48   
Anonimen
punce jst tle umiram od smehauser posted image user posted image user posted image ..opažam da bolj gremo h koncu bolj vam seka...posledica vročine morda????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
31.5.2008 19:11:04   
*Mojca*
Kaj pa druge?

Mene je kr malo strah it na otok. Od mojega mami je neki rihtala Cres, ampak imam kar neko fobijo pred otoki user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
31.5.2008 19:12:38   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

punce jst tle umiram od smehauser posted image user posted image user posted image ..opažam da bolj gremo h koncu bolj vam seka...posledica vročine morda????user posted image user posted image user posted image

kombinacija vročine, neučakanosti in še česa drugega user posted image

Anja samo pol ima tvoj ogromne prste če bo baby tisto zamenjal za fakiča user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
31.5.2008 19:13:10   
Anonimen
Mene je kr malo strah it na otok. Od mojega mami je neki rihtala Cres, ampak imam kar neko fobijo pred otoki

Ma ja saj. S tako malim je fino it nekam, kjer je ena orenk bolnica v bližini (just in case). Na otok je pa fino it kasnej ko mališan začne letat okol - tako vsaj veš da je omejen z vodo user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?