Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 20:45:20
|
|
|
|
babysolza
|
tanika, a ti misliš, da boš med rojevanjem lohk še čvekala? Svaka ti čast.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 20:46:53
|
|
|
|
alea01
|
sem imela en hud krč v rit in sem se drla kot jesihar . Še dobro, da ni nobenga doma . Verjetno so sosedje kaj slišali , ker mi je sosed zdej začel govejo muziko nabijat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 20:49:46
|
|
|
|
alea01
|
babysolza, me bomo vse sfolgale med popadki Včeraj, k osem imela kao popadke, je moj prišel s kulijem in papirjem, da naj mu sestavim SMS, ki ga bo pol pošiljal
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 20:53:06
|
|
|
|
babysolza
|
babysolza je uspela rižota? Ne me spominjat. Moj je klical, da gredo službeno na eno ohinah kosilo in da ne bo lačen. Pa se mi ni dalo kuhat samo zame, tako da je rižotka prestavljena na jutri. Še dobr da nisem kuhala, ker je še meni en fajn kos dunajca prinesel.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 20:53:32
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea tvoj je pa res posrečen Kdaj si spet kaj v Lj? Da gremo na kak sladoled...ampak NE v Rustiko. Danes sem bila spet tam, dobila ful malo sladoleda, pa še kelnarca je bila nardkana ker mi je morala prinest kozarec vode...svašta...
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 20:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kul, tvoj alea pa res misli na vse - moj je pa čist miren, al se pa dela. Sej ko bo treba pa it, bo pa zihr panika.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 20:54:03
|
|
|
|
babysolza
|
Včeraj, k osem imela kao popadke, je moj prišel s kulijem in papirjem, da naj mu sestavim SMS, ki ga bo pol pošiljal Ej, jaz si ga tudi moram naštimat. Pa zadnjič sem sama enga 'spesnila', sam kaj ko se ne spomnim več.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 21:04:46
|
|
|
|
babysolza
|
A je kaj novega o Kaji in Tini?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 21:06:05
|
|
|
|
babysolza
|
Jaz šibam na en sprehod. Pa na kak sladoledek zraven. Se slišmo jutri, lepo pančkajte!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 21:07:18
|
|
|
|
alea01
|
mojca, če bom še v enem kosu imam 5.06 pregled in takrat definitivno na sladoled in to Pod vodo ali kak se že reče. Oz. tam imajo ful dobro čokoladno-mandljevo bombo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 22:40:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeeer, pa nobene tu? Samo na hitro-pregled. KG: skupno na +15 NASL.PR.: kar 5.6 v P, mi je G rekla, naj grem 2. ali 3., ampak bom šla takrat, ko dela G, ki mi je že 1-krat rešila življenje Pa na UZ je glavica za 4 t premajhna, pa obseg trebuščka, pa,....me je "hotela" G kar prestrašit. Ampak tako je bilo tudi v 1. , sem šla v bolnico na opazovanje, pa je bilo vse o.k. Podobno v 2. , pa sem odklonila bolnico, sedaj pa tudi,.. Pa v našem vrtcu je epidemija-lahko tako rečem?-virusne pljučnice. Od 12-ih otrok sta bila danes 2 v vrtcu,...pa še ta 2 kašljata,..... Nočko, grem brat za nazaj, se tipkamo jutri.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 22:46:52
|
|
|
|
D.anna 76
|
Dober večer tistim, ki ste tle gor. Je bilo prav prijetno zvečer it na kavico in sladoled z dragim in še enim parom. Smo se mal načvekali (od 8 do 10), pol me je pa že kar rit bolela od posedanja na enih ful neudobnih stolih. Od Kaje in Tine še nič novega, vidim. Mojca, če boš ti popravljala seznam jaz imam pregled pri G 2.6. - na svoj PDP, če bom seveda še v enem kosu. Zdej grem pa še mal pred TV pol pa v horizontalo v posteljo. Dost mam za danes, je bil doooolllg dan! Mirno noč vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 22:52:31
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Danes spet ni nbene - kaj ste šle rodit?? mtinca in lunca- kako je blo na kavi, pa sladoledu? Ni bilo ne kave ,ne slladoleda,me sva novosodobne nosečnici,ki skrbita za postavci in sva bili na vodi.Drugač pa hvala mtinci-lušni in zgovorni štajerki,za prijeten klepet.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 22:57:19
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Me pa zanima, kao je blo na pregledu lunca in aleksandra? Mislm, da se je šla aleksandra menit za cr, al ne? Ne vem če se je as. kaj javla,ker berem za nazaj in sproti komentiram.....v glavnem pri meni vse ok,mali se počuti v redu in ima podaljšano najemno pogodbo še za en teden....tako,da kaja...za seznam-naslednji ctg 5.06,kile + 0,2 kg AS.pa se ni še zmenla za carskega,tako,da ima tud ona še podaljšano pogodbo,se ti pa moram še enkrat zahvait as.za blazino-hvala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 29.5.2008 23:07:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čeeer, pa nobene tu? Samo na hitro-pregled. KG: skupno na +15 NASL.PR.: kar 5.6 v P, mi je G rekla, naj grem 2. ali 3., ampak bom šla takrat, ko dela G, ki mi je že 1-krat rešila življenje Pa na UZ je glavica za 4 t premajhna, pa obseg trebuščka, pa,....me je "hotela" G kar prestrašit. Ampak tako je bilo tudi v 1. , sem šla v bolnico na opazovanje, pa je bilo vse o.k. Podobno v 2. , pa sem odklonila bolnico, sedaj pa tudi,.. Pa v našem vrtcu je epidemija-lahko tako rečem?-virusne pljučnice. Od 12-ih otrok sta bila danes 2 v vrtcu,...pa še ta 2 kašljata,..... Nočko, grem brat za nazaj, se tipkamo jutri. No vidim,da si me prehitela,si že sama povedala,kako in kaj......a,si vidla,kdaj imam pregled,spet isto kot ti,pa ni ,da še ne rodiva na isti dan.......lepo se mej pa malega pocartej,da se čim prej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 1:34:21
|
|
|
|
Tina 28
|
29.5.2008 ob 10.40 je na svet prikukala majhna deklica z imenom Anja. Velika 53 cm, težka 3550g, obseg glavice pa 35.5 cm. Čestitke izmučeni mamici. Anja je lačna saj je kmalu po porodu mamici izpraznila obe dojki, tudi čez dan je bila pridna saj je mirno spala. Ponosni očka sporoča da je z mojima dekletoma vse ok!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 2:22:22
|
|
|
|
annnna
|
joooooj tina kak fajn... čestitke novopečeni družinici... jaz pa ne morem spat - predihavam popadke ki jih nikakor ne morem merit in se mi zdi da nikak niso redni bolijo pa ko mali muva na ful pa mislim tudi da mi je šel čep(kepa sluzi- prozorno vse nič obarvano) ojoj če me jutri ni sem P
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 2:22:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 29.5.2008 ob 10.40 je na svet prikukala majhna deklica z imenom Anja. Velika 53 cm, težka 3550g, obseg glavice pa 35.5 cm. Čestitke izmučeni mamici. Anja je lačna saj je kmalu po porodu mamici izpraznila obe dojki, tudi čez dan je bila pridna saj je mirno spala. Ponosni očka sporoča da je z mojima dekletoma vse ok! tina..............o,kako lepa novica ,je prav fino tako sporočilo ponoči prebrat,suppppppppppppppppppper,samo ,da sta obe v redu,sedaj pa se lepo cartajte,in očka le bodi ponosen nanju
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 2:23:44
|
|
|
|
annnna
|
vidim da lunca tu...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 2:25:54
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: annnna joooooj tina kak fajn... čestitke novopečeni družinici... jaz pa ne morem spat - predihavam popadke ki jih nikakor ne morem merit in se mi zdi da nikak niso redni bolijo pa ko mali muva na ful pa mislim tudi da mi je šel čep(kepa sluzi- prozorno vse nič obarvano) ojoj če me jutri ni sem P annna........ti bošec,ti samo lepo predihavej,pa štopaj in takoj,ko bodo redni,gaaaaaaaaaaaaaasssssssssssaaaaaaaaaaaaa in seveda srečno,pa skušaj še malo zaspat,če gre,naj te tvoj malo pomasira,najlepše pa je ,če ,saj veš,kaj.............kakor kol srečno .........
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 2:33:57
|
|
|
|
annnna
|
itak en morem spat... sam en morem vedet če soa le niso.. kaj lažni popadki tudi boli tak fsjst? imam jih pa na sedem min pa na 4 pa se mi zdi da malo popusti sam ne čisto... sam me pa kr fejst prime tako da morem dihat pa drži slabo min pa spusti... pa na kakanje me pritiska... kaj so popadki kr od začetka redni al se lahk pol komaj uredijo?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 6:04:18
|
|
|
|
Anonimen
|
annnna - če bolijo, pol bodo kr pravi - verjetno si že v p Tina 28 - čestitke tudi tukaj in hvala očku, da nas je obvestil
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 6:19:59
|
|
|
|
Anonimen
|
kar 5.6 v P, mi je G rekla, naj grem 2. ali 3., ampak bom šla takrat, ko dela G, ki mi je že 1-krat rešila življenje aleksandra - če je to dr.Gradecki, ti moram žal povedat, da ona ne dela več v ambulanti, jo nadomešča ena nova Simentinger al neki takega Pa v našem vrtcu je epidemija-lahko tako rečem?-virusne pljučnice. Od 12-ih otrok sta bila danes 2 v vrtcu,...pa še ta 2 kašljata,..... Ja, super, zato je pa tvoj mali toliko časa bogi - pazi, da se ne nalezeš še ti. .....v glavnem pri meni vse ok,mali se počuti v redu in ima podaljšano najemno pogodbo še za en teden.... lunca - sej tko kot so rekle punce, če hočš iti rodit, morš čimmanj jamrat , pol pa kr greš Sicer pa vsem dobro jutro, sem spet zgodnja in danes naj vam kar ob tej uri skuham , ker glede na to, da se je naše dete odločilo, da še ni čas za jutro, grem še malo nazaj v horizontalo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 6:23:38
|
|
|
|
polma
|
Bravo, Tina28 !!!! Čestitke vsej družini!!!!!! Drži se, annnna, !!!! Imam pregled, dans bojo gledal če sem kaj odprta, pa kri, pa voda,pa CTG. Itak se še nič ne dogaja, očitno sem dovolj velika in mehka, pa noče ven . Uživajte, junijčice-tiste 2v1 in tiste, ki že zibate !
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 30.5.2008 7:15:04
|
|
|
|
*Mojca*
|
Tina 28 čestitke Grem takoj popravljat seznam, ker vidim da je kar nekaj za popravit. Od Kaje pa še nič...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?