mtinca1 -> RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! (29.5.2008 11:59:23)
|
nya - če bo prevroče, itak ne morem nikamor, ker mi noge ful zatekajo v tej vročini, pa se pol ne upam okrog hamlat - če pa ne bo, bom pa sporočila. Drugače pa čez kakšen mesec in pol z vozički, kajne?? prav, kar spočij se. se vidimo drugič. jaz upam, da se vidim z Lunco in Aleks... sicer tud meni zatekajo noge, pa zjutraj se zbudim z zatečenimi prsti na rokah, tako, da jih ne morem stistnit v pest, ampak mine ko jih mal razgibam. sicer pa mi je G rekla poleg tega, da naj pijem čim več, počivam z dvignjenimi nogami tudi čim manj SOLI v hrani. Odkar sem začela pit malinov čaj imam te lažne popadke. Povezava, naključje.... IZVIRNO SPOROČILO: alea01 jaz pijem malinov čaj cca 10 dni eno skodelco zjutraj in eno zvečer, pa nič ne vpliva na kakšne lažne popadke. Rok pa imam čez 8 dni. Nya - Sej drgač skoraj nič ne rabim likat, k mamo sušilca, tko da ostanejo sam srajce, hlače, pa kar sem mela zdej za . Hvala bogu za sušilca. nad svojim sušilnim sem pa malo razočarana, al pa ga ne znam prav uporabljat. jaz moram namreč vse zlikat. Tudi če takoj vzamem ven in zložim. Če dam, da posuši čisto do suhega - zmečka, drugače pa je premokro. nisem pa pri nakupu upoštevala tudi glasnosti - in ker živim v bloku in je kopalnica na sredini stanovanja, bi če bi kupovala še enkrat poskušala najti kakšnega tišjega. taanikaa ..ja upam sam da je svečka učinkovala v tolikšni meri da bo malo manj izcedka...ker če ne bom spet panik in mislila da mi plodovnica odteka... Z večjim izcetkom sem imela tudi jaz težave že od marca dalje in mi je G predpisala canesten vaginalne tablete, ki si jih moraš vstavit 3 večere zapored. To terapijo sem ponovila najmanj 3x, pa ni blo nič boljše, zato se je na koncu odločila, da mi vzame bris. Je pa bil čisto ok, tako da je zaključila, da je pač očitno ta izcedek samo "fiziološki" in da ni nič narobe. Sicer pa moram priznat, da si nisem vedno dovolj daleč vstavla tablete ipd., ker pač ne smeš uporabit priloženega nastavka... Ni pa to toliko izcedka, da bi mislila da mi je odtekla voda.
|
|
|
|