|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
18.5.2008 20:08:06   
alea01
ja, nya sam še ta trak je od kmetije- meni osebno ni všeč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
18.5.2008 20:09:34   
*Mojca*
alea01 pojma nimam. Jedilnik

zajtrk 6.45: actimel, kruh z margarino in marmelado al pa nutello
malica 10-12: loacker napolitanke iz avtomata in sladkarije ki jih nosijo pacienti
kosilo: 16: meso, krompir, zelenjava ali pašta s tuno ali tortelini z jurčki...
večerja: sadje in kak jogurt

to je to, vmes spijem kak liter in pol vode. Cel dan skačem gor in dol, zvečer crknjena zaspim ob 10h. Malo me je strah, ker se bojim da je mali premajhen in da je ta moja prehtana totalno v kuser posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 327
18.5.2008 20:11:58   
alea01
*Mojca*, jaz iz tvojega jedilnika polovico pojemuser posted image . Spijem liter soka in 2litra vode, pa sladkarije- milka- verjetno bo to to- milkauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
18.5.2008 20:13:57   
*Mojca*
mogoče je sok, ker ima ful cukra? Jaz pijem samo vodo.
Milka pa dvomim, ker jaz pojem toliko ene čokolade, da me potem cel dan peče zgaga user posted image

drugače pa nimam pojma, drugačen metabolizem...je pa res da grem vsak dan srat. Po mojem si ti polna dreka pa imaš zato več kil user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 329
18.5.2008 20:16:27   
annnna
meni osebno je ta trak všeč če so nalepke še poleg, jaz imam pa doma sam te ta velike gumijaste in to nikakor ne gre skupaj... ja nič pol pa naš en bo popoln kmet... meni  miki miške niso všeč nikakor se ne morem sprijaznit z njimi že od malega...

joooj ponce jaz bi že rodiiiilaaa... mi je ta kolegica take lušte po user posted image naredla da vsak dan nonstop še samo o tem razmišljam kak bi blo fajn če bi blo malo prej pa pri vsakem pikanju pa šraufanju pomislim joooj kak bi blo fajn da se je začelo pol pa se gremna wc spraznit pa je fertik... pa user posted image se še ful meče po trebuščku in ma komaj 2500g tak da mislim da si bo še vzel malo časa da se poredi....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
18.5.2008 20:17:13   
tweetek
dan bejbe....

Jaz sem vas na hitro preletela kaj vse ste načvekale čez vikend, komentiralapa ne bom , ker je PREVEEEEEČ... Čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je tud danes ponoči malo matralo, pa sem že mal na uri gledala in študirala če so to mogoče popadki, samo ni blo nič rednega. Pa zgaga me je začela pečt zdaj te dva dni (nič čudnega ker ma naš otrok nogice tik pod mojimi rebri in me veselo brca, mal v rebra, mal v želodček...) - se je pa čez viukend umiril in sem seveda že potihem paničarla, no pa je bil danes spet tko živahen kot prej. Tko da mislim da še ne bomo tok hitro šli rodit  - se pa počas prštimujeuser posted image user posted image user posted image ... Aja pa prdela sem tko, da bi lahko inšpekcija najino hiško razglasila za biokemično nevarno območjeuser posted image user posted image ... Danes je malo boljše. Bogi moj lubi.

Tečna sem bla pa jaz danes tud, pa sva šla  z user posted image na ful dobre tortice in sladoled  pa sem zdaj boljš voljeuser posted image

Stehtat se pa kar ne upam - se mi zdi da me je skoz več... Bom sporočila v četrtek ko mam pregled....

Aja, CTG sem imela pa zadnjič pa sem se šele včeraj spomnila d abi lahko na izvid pogledala če je že kaj popadkov. Pa so bli taki zelo kratki v nerednih razmakih, tko da glih ravno ko avtocesta ni blo....

Mogoče bo polna luna tud pri meni naredila svoje - saj že komaj čakam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
18.5.2008 20:19:43   
tweetek
zdaj se grem pa učit... če bom pridna se vam še kaj javim v nočnih urahuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.5.2008 20:30:15   
Anonimen
Dober večer čveke.user posted image

Moja situacija je nespremenjena, edino trebuh se mi je od včeraj še dodatno znižal.user posted image  Ja, kmalu bom šla v Rim. Mojega dragega že zvija po malem, pa vse imamo na kupu. Kot nalašč.user posted image  

Ponoči sem spet imela sprehode in predihavanja, ker mi je trebuh otrdeval na 8 minut, pa špikalo me je v nožnici. user posted image  

Zdaj pa čekiram, kaj bi lahko še pospravila pred odhodom v porodnišnico, ker v to stanovanje se verjetno ne bom več vrnila nazaj, ampak gremo potem na novo lokacijo.user posted image  Najbolje, da kar spisek pišem za tapridne, ki bodo vse skupaj tole selili.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
18.5.2008 20:38:06   
*Mojca*
didlinaa a pol me ne boš počakala, da bojo tudi najini otroci dvojčki user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.5.2008 20:38:31   
Anonimen
Jaz pa prstan po novem nosim tkole

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
18.5.2008 20:42:04   
Anonimen
Nya to je trenutno res še najboljši načinuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
18.5.2008 20:43:30   
*Mojca*
nya kak štrikec imaš to? Ker jaz imam en ful lep obesek pa se mi je štrikec strgal in ne dobim nič podobnega, no res da se niti pretirano ne trudim user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.5.2008 20:50:39   
Anonimen
Mojca - kupila sm v art trgovini, tko na metre okrogla vrvica, pol pa sam zavežeš tkole

user posted image

pol pa se raztegne, da daš okol vratu, ko daš gor, pa sam skup potegneš.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
18.5.2008 20:52:19   
*Mojca*
Super,v kateri trgovini pa? In a je mehka vrvica al je trša? Jaz sem imela eno tršo iz kavčuka pa mi je počla user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.5.2008 20:54:52   
Anonimen
Tle pr nas je Aurora, drgač pa zihr v Prometeju majo tud - ni iz kavčuka, ampak iz tekstila, rabiš pa cca.za 2x dolžino ki jo želiš, da pol še zavežeš.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
18.5.2008 20:56:42   
*Mojca*
Aha aha, drug teden bom doma in bom šla v akcijo. Veš mogoče kje bi imeli iz kavčuka?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.5.2008 20:57:42   
alea01
didlinaa- zgleda da si tudi ti že z eno nogo v rimuuser posted image . Pošiljam ti pikalone za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ponoči imela akcijo in moj dragi je sam govoril, ne danes ko sem tak zmatran....user posted image  Kot da bo on rodiluser posted image . Vidim pa, da bo kar paniko zagnal in nazadnje res brez mene odvihral v P.user posted image . Tile dedci......

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.5.2008 21:01:11   
Anonimen
Veš mogoče kje bi imeli iz kavčuka?

Joj, to pa ne vem - pri nas so meli v srebrarni. Sam so ful drage.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
18.5.2008 21:02:17   
Anonimen
Jaz sem mojemu kupila pred ful leti obesek, pa ta trakec iz kavčuka, ampak ni blo fajn, k je bil trd, pa se je sponka skoz snemala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
18.5.2008 21:03:20   
alea01
Kaj boste ve oblekle po porodu? A mislite, da bodo cunje od prej še prav? Ne vem ,če se bom lahko še spravila v cunje št.34- no, preduser posted image  so mi bile mal prevelike, sam vseeno dvomimuser posted image . A bom mogla takoj v šoping?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.5.2008 21:04:10   
Anonimen
Jaz za doma imam nekaj bolj širokih cunj, drugače bom pa še mal nosila nosečniške

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
18.5.2008 21:08:46   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz sem mojemu kupila pred ful leti obesek, pa ta trakec iz kavčuka, ampak ni blo fajn, k je bil trd, pa se je sponka skoz snemala.

Samo pa izpade ful fajn na vratu če je trda vrvica, je pa res da se takoj zlomi user posted image

alea01: jaz bom po mojem imela kr tastare cunje, ker za enkrat gre vse na rit. Pa kake pajkice pa to, bi si pa kupila še eno trenerko s 3/4 hlačami...kaj pa vem. To bom zdaj, ko bom mela čas user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.5.2008 21:17:54   
Kaja08
Čer bejbe!! Vidm, da ste oživele po enem u iber dolgočasnem dnevu!! Sem se samo prekladala z enga boka na druzga...
Dejte mi povedat, kako izgledajo popadki?? Mene že cel večer špika v nožnici - čist na začetku, pa prejle me je v spodnjem delu trebuha ful bolel kakšno minuto ali dve. No, v jajčnikih me pa itak že od včeraj špika... Mah, sej sploh ne vem, kaj in kako. Sigurno sam paniko zganjam... še ni moj čas za Rim user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.5.2008 21:19:04   
Anonimen
Kaja, bolečina je taka kot da boš dobila menstruacijo.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
18.5.2008 21:19:07   
*Mojca*
Kaja08 dej ti še počakaj mojo porodniško da greva na drink prej user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

ime
symba

katero ime ti je lepše?

tadej (42%)

matic (58%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!