Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 15:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnje čase samo beremo kako vas nekaj špika in je mene prejle malo več kot pol ure potem pa se je umirilo. Sem se kar malo ustrašila, ker imam še res en mesec in sem šla takoj na pol pripravit torbo za P in za , še dudo sem hitro dala prekuhat, da bom imela sedaj res vse pripravljeno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 15:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
130. stran, koliko je danes cilj 140?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 16:03:46
|
|
|
|
Kaja08
|
jupi!! kuhinja je sestavljena, zmontirana, fiks und fertik...ah, zdej morm it pa pospravljat a dudo za P je treba prekuhati? Jaz jo imam še kar v prvotni embalaži... Pa še nima nobenega pokrovčka, tako da tudi če jo prekuham, ne bo nobenega haska...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 16:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo prekuhala, imam pa škatlico kjer dobiš dva cuclja za flašo in sem jo kar tja noter pospravila, ker se fajn zapre. Za kuhinjo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 16:10:16
|
|
|
|
anaj22
|
jest sem čist konc od te vročine , moje noge so kot od slona zdej čakm možička da pride iz službe da greva stricu pomagat otavo pospravt, sam nevem če bom prlezla do konc travnika kaja za kuhinjo mogoče je pa čakal da majstri kuhinjo dokončajo da mu nebi pol razgrajal
< Sporočilo je popravil anaj22 -- 28.5.2008 16:12:11 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 16:23:01
|
|
|
|
*Mojca*
|
Oj babe! Za danes sem naredila vse, zdaj pa kuhat in noge v luft. Dvakrat sem bila zuni in vročina je ubitačna. Še enkrat hvala bogu za klimo AnjaPH: otekanje v glavo je lahko sidrom zg.vene kave kar ni nedolžna stvar, zato bi se šla jaz na tvojem mestu pokazat...takoj. Itak pa si verjetno že kaj ukrepala, ker je minilo že precej časa od takrat. Zavese: ja mamo 4 okna, 2 večji in 2 manjši, ženska je bila tukaj, vse zmerila, sem izbrala blago in upam da bo kul. No, najprej bomo videli predračun, po mojem me bo kap AS: tvoj je pa svetoven s tem silikonom Ena je spraševala če je alea01 rdečelasa suhica z velikim bušitom? Jap, je, pa ponavadi nosi krilca, pa dolge ravne lase ima. A sem prav napisala alea? Kaja za kuhinjo...končno a ne? Zdaj boš lahko konkurirala alei s kakimi dobrotami Hmmm kaj sem še pozabila? Aja, danes sem šla v službo pozdravit sodelavce in srečala tega veleumnega tipa, ki je namesto mene. In veste kaj vam povem? Pojma nima, luzer Je pa ful samozavesten in oh in sploh...takih ne marajo hahahah Sem kar boljše volje Nič, zdaj pa grem končno jest (rižota z bučkami), ker bom če ne kr dol padla Upam, da se kaj tipkamo zvečer, ker moj gre ven in bom sama...
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 16:28:04
|
|
|
|
D.anna 76
|
Jaz sem iz pregleda že kar nekaj časa. CTG ni pokazal nič konkretnega, samo mali je bil tokrat za spremembo hiperaktiven pulz med 125 in 145 več al manj skos. Vaginalni pregled itak tudi nič od nič. Skratka, malemu se nikamor ne mudi. Je moja G rekla da ga bo očitno treba kar ven zvleč. Tako da imam naslednji pregled pri G v ponedeljek 2.6. takoj zjutraj, seveda če bom do takrat še 2 v 1. V tem primeru je dejala, da mi bo poskušala zadevp pospešit, saj je ona tudi ena izmed tistih G ki ne marajo prenošeničkov, vsaj ne poleti. Pravi da poleti plodovna tekočina veliko prej ''grda'' rata ko pozimi. Skratka zaključek: če ne bo do ponedeljka nič bo pa v začetku tedna s pomočjo G.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 16:32:27
|
|
|
|
lonapo
|
Kaja bravo za kuhinjo! Anja je šla pa verjetno res k zdravniku. I.daisy pa tudi verjetno že carta- ninny&mojca a sta ji vidve poslale svojo številko?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 16:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
I.daisy pa tudi verjetno že carta- ninny&mojca a sta ji vidve poslale svojo številko? mislim, da ima od mojce številko
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 16:43:26
|
|
|
|
D.anna 76
|
Da še malce pokomentiram: Vse tiste ki ful zatekate - ful se mi smilte, hvala bogu, meni zatekajo le roke pa še to samo ko počivam, ko pa miham otekline takoj izginejo. AnjaPH - upam da si preverila kako je z zatekanjem obraza v P ali vsaj pri G in da je vse o.k. Kaja08 - za kuhinjo. Sedaj greš pa lahko v miru rodit a ne. Jaz sem ravnokar pozobala kilo češenj, pa še približno kilo jih imam v hladilniku poleg jagod in grozdja. Pa lubenico sem že pre dvema urama pohrustala. Skratka, danes imam zgleda čist sadni dan. Mi sploh nič drugega ne paše, kaj šele da bi kuhala v tej vročini. Si bom kasneje kako solato privoščila pa kak pečen krompirček. Poleg tega sem danes pomila celo stanovanje; ampak tako, res temeljito. Tako da se parket kar sveti. Uh kok sem bla pridna!! Sedaj je pa že čas, da malce noge v luft vržem.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny I.daisy pa tudi verjetno že carta- ninny&mojca a sta ji vidve poslale svojo številko? mislim, da ima od mojce številko In mojo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
No tko. Sem res letela ko strela do G prejle - v prometni konici sem bila v 20-ih minutah iz Kr v Lj Najprej sem samo poklicala kako je kej s tem zatekanjem v obraz in sestra sevede da moram nemudoma prit! Pa sem odpujsala... Nič takega ni, pravi da mali lepo brca, da se ji niti ne zdi da sem kej zatečena ( !!?) in da grem jutri dat kri in na CTG pa bomo vidli To je vse. Kaj sem nardila ko sem prišla domov? Oprala bejbi posteljnino pa deklaracije dol s cunj za tamalga dala Če ma mali slučajno kakšen plan B (ki je drugačen od 24.6.) za bregom. Hvala vsem za skrb
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:23:01
|
|
|
|
Tina 28
|
oJ mENE PA ŽE 2 URI IN POL NA PRIBLIŽNO 15 MIN ŠTIHNE SPODAJ V TREBUHU ZA POL MIN, TREBUH OTRDI IN POL VSE SKUP POPUSTI....A JE TO TO (VMES JE BLO ENKRAT 24 MIN ENKRAT PA 8 MIN RAZMAKA). a MORA BIT ČIST ZIHER RITEM. dOPOLDAN ME JE PA LE MAL SEM IN TJA IN NI NIČ DRŽAL
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:23:15
|
|
|
|
annnna
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny annnna ti se tud nevarno bližaš PDP-ju. Že kaj kaže? ne nič kaj posebnega... bolijo me sramne kosti pa kolki pa vse kaj spada zraven občasno špikanje in šraufanje imam pa vsak dan večjo željo po spoznanju Sem odveč sama sebi + me muči alergija, ko vse tako nenormalno cveti zdaj in ne morem nobenih tablet jest pa še herpes se mi je spusto pa še z imama vsakodnevne borbe... se vidi da se je nakopičlo vse skupaj že in sam čakam da bo spustlo upam da s prihodom
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:26:37
|
|
|
|
annnna
|
oprosti žal ne bi vedla... mene tudi vsake tolko. me je zadnjič ne 4 min pa mi ej blo prehitro pa premilo vse skupaj pol je pa nehalo tako da... mogoče te malo heca - mislim pa da lahko maš na 20 min pa pol dve uri nič pa spet na 15 min pol pa bi naj bli redni... sam bom raje tiho ker še nisem dala tega skozi ti pa....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oJ mENE PA ŽE 2 URI IN POL NA PRIBLIŽNO 15 MIN ŠTIHNE SPODAJ V TREBUHU ZA POL MIN, TREBUH OTRDI IN POL VSE SKUP POPUSTI....A JE TO TO (VMES JE BLO ENKRAT 24 MIN ENKRAT PA 8 MIN RAZMAKA). a MORA BIT ČIST ZIHER RITEM. dOPOLDAN ME JE PA LE MAL SEM IN TJA IN NI NIČ DRŽAL ne , lahko pa da se ti je začel saj boš videla, ker se ti mora pojavljati redno
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 oJ mENE PA ŽE 2 URI IN POL NA PRIBLIŽNO 15 MIN ŠTIHNE SPODAJ V TREBUHU ZA POL MIN, TREBUH OTRDI IN POL VSE SKUP POPUSTI....A JE TO TO (VMES JE BLO ENKRAT 24 MIN ENKRAT PA 8 MIN RAZMAKA). a MORA BIT ČIST ZIHER RITEM. dOPOLDAN ME JE PA LE MAL SEM IN TJA IN NI NIČ DRŽAL Sliš se akcijsko Sicer ti pa ne znam nič učenega povedat, lahko samo navijam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ravnokar pozobala kilo češenj, pa še približno kilo jih imam v hladilniku poleg jagod in grozdja. Pa lubenico sem že pre dvema urama pohrustala. Skratka, danes imam zgleda čist sadni dan. Mi sploh nič drugega ne paše, kaj šele da bi kuhala v tej vročini. Si bom kasneje kako solato privoščila pa kak pečen krompirček. Ooo pol pa nisem edina! Jest sem tud pol lubenice snedla dopoldne, pa grem dele še iskat Kuhat se pa tud men ne da ampak kaj ko nam dedci naštimajo klimo in potem ni pardona za orenk kosilo tud pri 40 stopinjah
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 17:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina, kako je ? Imaš še vedno popadke?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 18:20:10
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Jaz sem ravnokar pozobala kilo češenj, pa še približno kilo jih imam v hladilniku poleg jagod in grozdja. Pa lubenico sem že pre dvema urama pohrustala. Skratka, danes imam zgleda čist sadni dan. Mi sploh nič drugega ne paše, kaj šele da bi kuhala v tej vročini. Si bom kasneje kako solato privoščila pa kak pečen krompirček. Ooo pol pa nisem edina! Jest sem tud pol lubenice snedla dopoldne, pa grem dele še iskat Kuhat se pa tud men ne da ampak kaj ko nam dedci naštimajo klimo in potem ni pardona za orenk kosilo tud pri 40 stopinjah Hvala bogu, moj ni zahtevem kar se hrane tiče. Ponavadi ima kosilo med službenim časom tako da meni v bistvu ni potrebno kuhati. Če pa že potem kuham proti večeru ali pa greva ven jest. Danes mi definitivno ni treba kuhat za mojga, ker je bil na kosilu s poslovnim partnerjem sedaj pa športa. Jaz pa počivam in se nacejam za tekočino, ki lepo polni želodček tako da o lakoti ne duha ne sluha.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 18:23:02
|
|
|
|
D.anna 76
|
Tina 28 - no kaj je sedaj al bo kej danes al nič. Bi bil že čas da katera rodi. Moj je zrel za izstrel sam še noče ven!!!! l.daisy - kaj že zibaš al niič?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 18:39:45
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH No tko. Sem res letela ko strela do G prejle - v prometni konici sem bila v 20-ih minutah iz Kr v Lj Najprej sem samo poklicala kako je kej s tem zatekanjem v obraz in sestra sevede da moram nemudoma prit! Pa sem odpujsala... Nič takega ni, pravi da mali lepo brca, da se ji niti ne zdi da sem kej zatečena ( !!?) in da grem jutri dat kri in na CTG pa bomo vidli To je vse. super, dobr, da ni nič resnega!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 18:40:25
|
|
|
|
annnna
|
nič niste kaj zgovorne babike danes
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 18:46:00
|
|
|
|
Kaja08
|
je prevroče za živet, kaj šele pisat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 18:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja se strinjam, pa baje da bo jutri tud vroče
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?