|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
28.5.2008 15:55:44   
Anonimen
Zadnje čase samo beremo kako vas nekaj špika in je mene prejle malo več kot pol ure potem pa se je umirilo. Sem se kar malo ustrašila, ker imam še res en mesec in sem šla takoj na pol pripravit torbo za P in za user posted image , še dudo sem hitro dala prekuhat, da bom imela sedaj res vse pripravljeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
28.5.2008 15:56:11   
Anonimen
130. stran, koliko je danes cilj 140?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3227
28.5.2008 16:03:46   
Kaja08
jupi!! kuhinja je sestavljena, zmontirana, fiks und fertik...ah, zdej morm it pa pospravljat user posted image
a dudo za P je treba prekuhati? Jaz jo imam še kar v prvotni embalaži... Pa še nima nobenega pokrovčka, tako da tudi če jo prekuham, ne bo nobenega haska...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
28.5.2008 16:08:26   
Anonimen
Jaz sem jo prekuhala, imam pa škatlico kjer dobiš dva cuclja za flašo in sem jo kar tja noter pospravila, ker se fajn zapre.

Za kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
28.5.2008 16:10:16   
anaj22
jest sem čist konc od te vročineuser posted image , moje noge so kot od slona
zdej čakm možička da pride iz službe da greva stricu pomagat otavo pospravt, sam nevem če bom prlezla do konc travnika

kaja za kuhinjo user posted image user posted image  mogoče je pa user posted image  čakal da majstri kuhinjo dokončajo da mu nebi pol razgrajaluser posted image

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 28.5.2008 16:12:11 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
28.5.2008 16:23:01   
*Mojca*
Oj babe!

Za danes sem naredila vse, zdaj pa kuhat in noge v luft. Dvakrat sem bila zuni in vročina je ubitačna. Še enkrat hvala bogu za klimo user posted image user posted image

AnjaPH: otekanje v glavo je lahko sidrom zg.vene kave kar ni nedolžna stvar, zato bi se šla jaz na tvojem mestu pokazat...takoj. Itak pa si verjetno že kaj ukrepala, ker je minilo že precej časa od takrat.

Zavese: ja mamo 4 okna, 2 večji in 2 manjši, ženska je bila tukaj, vse zmerila, sem izbrala blago in upam da bo kul. No, najprej bomo videli predračun, po mojem me bo kap user posted image AS: tvoj je pa svetoven s tem silikonom user posted image user posted image

Ena je spraševala če je alea01 rdečelasa suhica z velikim bušitom? Jap, je, pa ponavadi nosi krilca, pa dolge ravne lase ima. A sem prav napisala alea? user posted image user posted image

Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image za kuhinjo...končno a ne? Zdaj boš lahko konkurirala alei s kakimi dobrotami user posted image

Hmmm kaj sem še pozabila? Aja, danes sem šla v službo pozdravit sodelavce in srečala tega veleumnega tipa, ki je namesto mene. In veste kaj vam povem? Pojma nima, luzer user posted image user posted image Je pa ful samozavesten in oh in sploh...takih ne marajo hahahah user posted image user posted image user posted image Sem kar boljše volje user posted image user posted image

Nič, zdaj pa grem končno jest (rižota z bučkami), ker bom če ne kr dol padla user posted image

Upam, da se kaj tipkamo zvečer, ker moj gre ven in bom sama...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
28.5.2008 16:28:04   
D.anna 76
Jaz sem iz pregleda že kar nekaj časa.

CTG ni pokazal nič konkretnega, samo mali je bil tokrat za spremembo hiperaktiven pulz med 125 in 145 več al manj skos. Vaginalni pregled itak tudi nič od nič. Skratka, malemu se nikamor ne mudi. Je moja G rekla da ga bo očitno treba kar ven zvleč. Tako da imam naslednji pregled pri G v ponedeljek 2.6. takoj zjutraj, seveda če bom do takrat še 2 v 1. V tem primeru je dejala, da mi bo poskušala zadevp pospešit, saj je ona tudi ena izmed tistih G ki ne marajo prenošeničkov, vsaj ne poleti. Pravi da poleti plodovna tekočina veliko prej ''grda'' rata ko pozimi.

Skratka zaključek: če ne bo do ponedeljka nič bo pa v začetku tedna s pomočjo G.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
28.5.2008 16:32:27   
lonapo
Kajauser posted image user posted image user posted image bravo za kuhinjo!

Anja je šla pa verjetno res k zdravniku.
I.daisy pa tudi verjetno že carta- ninny&mojca a sta ji vidve poslale svojo številko?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
28.5.2008 16:42:05   
Anonimen
I.daisy pa tudi verjetno že carta- ninny&mojca a sta ji vidve poslale svojo številko?

mislim, da ima od mojce številkouser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
28.5.2008 16:43:26   
D.anna 76
Da še malce pokomentiram:

Vse tiste ki ful zatekate - ful se mi smilte, hvala bogu, meni zatekajo le roke pa še to samo ko počivam, ko pa miham otekline takoj izginejo.

AnjaPH - upam da si preverila kako je z zatekanjem obraza v P ali vsaj pri G in da je vse o.k.

Kaja08 - user posted image user posted image user posted image  za kuhinjo. Sedaj greš pa lahko v miru rodit a ne.

Jaz sem ravnokar pozobala kilo češenj, pa še približno kilo jih imam v hladilniku poleg jagod in grozdja. Pa lubenico sem že pre dvema urama pohrustala. Skratka, danes imam zgleda čist sadni dan. Mi sploh nič drugega ne paše, kaj šele da bi kuhala v tej vročini. Si bom kasneje kako solato privoščila pa kak pečen krompirček.

Poleg tega sem danes pomila celo stanovanje; ampak tako, res temeljito. Tako da se parket kar sveti. Uh kok sem bla pridna!! Sedaj je pa že čas, da malce noge v luft vržem.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
28.5.2008 17:00:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

mislim, da ima od mojce številkouser posted image

In mojo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
28.5.2008 17:21:09   
Anonimen
No tko. Sem res letela ko strela do G prejle - v prometni konici sem bila v 20-ih minutah iz Kr v Lj user posted image  Najprej sem samo poklicala kako je kej s tem zatekanjem v obraz in sestra sevede da moram nemudoma prit! Pa sem odpujsala...

Nič takega ni, pravi da mali lepo brca, da se ji niti ne zdi da sem kej zatečena (user posted image  !!?) in da grem jutri dat kri in na CTG pa bomo vidli user posted image  

To je vse.

Kaj sem nardila ko sem prišla domov? Oprala bejbi posteljnino pa deklaracije dol s cunj za tamalga dala user posted image  Če ma mali slučajno kakšen plan B (ki je drugačen od 24.6.) za bregom.

Hvala vsem za skrb user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
28.5.2008 17:23:01   
Tina 28
oJ

mENE PA ŽE 2 URI IN POL NA PRIBLIŽNO 15 MIN ŠTIHNE SPODAJ V TREBUHU ZA POL MIN, TREBUH OTRDI IN POL VSE SKUP POPUSTI....A JE TO TO (VMES JE BLO ENKRAT 24 MIN ENKRAT PA 8 MIN RAZMAKA). a MORA BIT ČIST ZIHER RITEM. dOPOLDAN ME JE PA LE MAL SEM IN TJA IN NI NIČ DRŽAL

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
28.5.2008 17:23:15   
annnna
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

annnna ti se tud nevarno bližaš PDP-ju. Že kaj kaže?

ne nič kaj posebnega... bolijo me sramne kosti pa kolki pa vse kaj spada zraven občasno špikanje in šraufanje imam pa vsak dan večjo željo po spoznanju   Sem odveč sama sebi + me muči alergija, ko vse tako nenormalno cveti zdaj in ne morem nobenih tablet jest pa še herpes se mi je spusto pa še z imama vsakodnevne borbe... se vidi da se je nakopičlo vse skupaj že in sam čakam da bo spustlo upam da s prihodom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
28.5.2008 17:26:37   
annnna
oprosti žal ne bi vedla... mene tudi vsake tolko. me je zadnjič ne 4 min pa mi ej blo prehitro pa premilo vse skupaj pol je pa nehalo tako da... mogoče te malo heca - mislim pa da lahko maš na 20 min pa pol dve uri nič pa spet na 15 min pol pa bi naj bli redni... sam bom raje tiho ker še nisem  dala tega skozi ti pa....user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
28.5.2008 17:30:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

oJ

mENE PA ŽE 2 URI IN POL NA PRIBLIŽNO 15 MIN ŠTIHNE SPODAJ V TREBUHU ZA POL MIN, TREBUH OTRDI IN POL VSE SKUP POPUSTI....A JE TO TO (VMES JE BLO ENKRAT 24 MIN ENKRAT PA 8 MIN RAZMAKA). a MORA BIT ČIST ZIHER RITEM. dOPOLDAN ME JE PA LE MAL SEM IN TJA IN NI NIČ DRŽAL

ne , lahko pa da se ti je začeluser posted image saj boš videla, ker se ti mora pojavljati redno

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
28.5.2008 17:50:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

oJ

Sliš se akcijsko user posted image  Sicer ti pa ne znam nič učenega povedat, lahko samo navijam user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
28.5.2008 17:52:22   
Anonimen
Jaz sem ravnokar pozobala kilo češenj, pa še približno kilo jih imam v hladilniku poleg jagod in grozdja. Pa lubenico sem že pre dvema urama pohrustala. Skratka, danes imam zgleda čist sadni dan. Mi sploh nič drugega ne paše, kaj šele da bi kuhala v tej vročini. Si bom kasneje kako solato privoščila pa kak pečen krompirček.

Ooo pol pa nisem edina! Jest sem tud pol lubenice snedla dopoldne, pa grem dele še iskat user posted image  

Kuhat se pa tud men ne da ampak kaj ko nam dedci naštimajo klimo in potem ni pardona za orenk kosilo tud pri 40 stopinjah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3243
28.5.2008 17:53:03   
Anonimen
Tina, kako je ? Imaš še vedno popadke?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
28.5.2008 18:20:10   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Ooo pol pa nisem edina! Jest sem tud pol lubenice snedla dopoldne, pa grem dele še iskat user posted image  

Kuhat se pa tud men ne da ampak kaj ko nam dedci naštimajo klimo in potem ni pardona za orenk kosilo tud pri 40 stopinjah user posted image

Hvala bogu, moj ni zahtevem kar se hrane tiče. Ponavadi ima kosilo med službenim časom tako da meni v bistvu ni potrebno kuhati. Če pa že potem kuham proti večeru ali pa greva ven jest.

Danes mi definitivno ni treba kuhat za mojga, ker je bil na kosilu s poslovnim partnerjem sedaj pa športa. Jaz pa počivam in se nacejam za tekočino, ki lepo polni želodček tako da o lakoti ne duha ne sluha.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
28.5.2008 18:23:02   
D.anna 76
Tina 28 - no kaj je sedaj al bo kej danes al nič.

Bi bil že čas da katera rodi. Moj user posted image  je zrel za izstrel sam še noče ven!!!!

l.daisy - kaj že zibaš al niič?

Neposredna povezava do sporočila: 3246
28.5.2008 18:39:45   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

No tko. Sem res letela ko strela do G prejle - v prometni konici sem bila v 20-ih minutah iz Kr v Lj user posted image  Najprej sem samo poklicala kako je kej s tem zatekanjem v obraz in sestra sevede da moram nemudoma prit! Pa sem odpujsala...

Nič takega ni, pravi da mali lepo brca, da se ji niti ne zdi da sem kej zatečena (user posted image  !!?) in da grem jutri dat kri in na CTG pa bomo vidli user posted image  

To je vse.

user posted image user posted image user posted image  super, dobr, da ni nič resnega!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
28.5.2008 18:40:25   
annnna
nič niste kaj zgovorne babike danes

Neposredna povezava do sporočila: 3248
28.5.2008 18:46:00   
Kaja08
je prevroče za živet, kaj šele pisat user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
28.5.2008 18:50:57   
Anonimen
Kaja se strinjam, pa baje da bo jutri tud vročeuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?