Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
zanimivo...men pa ravno ni nihče rekel da naj bi nesla papir o oćrtovstvu s sabo v P!!!!.sam baje da pride matičarka kr v bolnico itd...pa noben ni omenu da morem met ta papir zraven...dobro da si omenla,si ga bom pripravila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:25:49
|
|
|
|
*Mojca*
|
očitno bo matičarka mojga prinesla s sabo al kako? Kateri dan pa pride?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Osebna res velja 5 let? Kljub temu da je gor slika ki potem zraste in se spremeni? ja, moja je prav smešna ker je na slikici stara 2 meseca, drugače je pa že 3.5 leta
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja točno ninny imaš prav!!!jst iskreno povem da sem si za vsako napisala kam morem it pol,ker so me kr pošiljal sem in tja...vem sam to da morem it še uveljavljat še za dopust za nego enkrat v avgustu...mah teh papirjev je blo in še bo kr neki ti kar tukaj vpraši pa ti bomo povedale
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:28:05
|
|
|
|
*Mojca*
|
jooooj zdaj me matra kaj je s tem očetostvom. Ker ženske sta se mi zdele ker sigurne ninny ja tole s slikco na osebni je meni tudi mimo
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:30:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca, lahko da imate pri vas kaj drugače urejeno in da potem res oni sporočijo na matičnega oz. pošljejo kakšen papir njim. Meni se je naredila, da sva takrat vse to uredila na matičnem uradu in ko sem rodila sem vseeno dobila rojstni list, kjer ni bilo očeta napisanega in sem gor klicala in so spregledali,da sva to že urejala no, in so mi čez par dni poslali novega s pravilnimi podatki.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič, punce jaz grem še malo ven v senčko sedet in sladoleda jest
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:32:10
|
|
|
|
polly80
|
a pol me je baba nategnla? hm,ne vem..al pa imate pri vas drugače to narejeno..meni je pač sama tako rekle in mi dala en izvod,jaz drugače ne bi vedla..mi je pa fajn,da je tako,da ne bom rabla še po matičnem letat
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
sploh nevem kdaj pride v bolnico matičarka,po moje kr kak dan po porodu,kr itak greš tretji dan domov če je vse ok...no nevem jst bom v celju rodila in so mi povedal da je v celju tko...če nisi sigurna pa pojdi vprašat nazaj al pa pokliči gor al pa če imaš kako znanko iz vašega konca ki je rodila pred kratkim bi ti tud po moje bolj znala povedat...povsod imajo drugačen sistem...aja mi je pa rekla na CSD da naj bom zelo pozorna kako si bodo zapisali moje ime in otrokovo ime in priimek mojga v bolnici že kr pol če pride do napake pol enkrat dlje čakaš na papirje,tko da kokr sem jst njo zdej zastopla,matičarka pride v bolnico,si zapiše stvari,te sprašuje in to pol pa po pošti dobiš,ker mi je rekla na CSD da ponavadi traja 2 tedna da dobiš domov papirje,kao lahko bi se potrudli pa prej zrihtali...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
bom ninny vprašala itak skoz gnjavit...zdej pa lepo v senčko na sladoleda...njami si mi lušte naredila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:39:11
|
|
|
|
Kaja08
|
Živijo! midva sva tud podpisvala ne vem koliko izvodov tega potrdila o očetovstvu in sem enega dobila jaz, enega moj, ostali so pa ostali na CSD. Je rekel, da moraš imeti eno potrdilo v P...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:48:24
|
|
|
|
*Mojca*
|
Ja nč, jutri bom poklicala v Postojno in vprašala kak imajo sistem in če bodo hoteli potrdilo ga bom dvignila. Mater ej me to jezi
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:48:43
|
|
|
|
polly80
|
kaja,kdaj boma šli rodit?????
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:55:11
|
|
|
|
babysolza
|
Zdaj pa njega lovi panika, jaz sem pa totalno mirna, pripravljena na porod. Pri nama je isto. Jaz se počutim odlično (ok, razen to zatekanje - saj ne da boli al kaj ma mi gre ful na živce), on pa ratuje kr neki preplašen, pa mi ne pusti avta vozit, pa kr naenkrat mi zjutraj zabiča da naj počivam in nič preveč ne delam itd. babysolza jutri bom jaz pela-8.dan je bog ustvaril rock .kaj pa naj danes? 9 dana, u srcu rana, 9 noči,... Jest sem tud jedla pršut (pa njoke z gorgonzolo tud ) Jst se tud ne morem odreči pršutu. Sam sm tokso že prebolela, se vidi da sem s kmetov doma. Gorgonzole pa nisem jedla že več kot 8 mesecev in je ne morem pričakat! Jo mam ful rada, sam tle sem se pa vseeno vzdržala. Bravo mene! Po hrbtuna in na obrazu mam pa tud ful mozolčkov, me je to nosečnost čist razcvetelo A čakaš ? Ker meni vsi pravijo, kako lepo kožo imam zdaj v - to da je najbl zihr znak, da bo . Imam še eno vprašanje. Midva sva šla danes urejat očetostvo. Podpisala sva 3 izvode tistega zapisnika, nič pa nisva dobila v roke. A je to ponavadi praksa? Ženska je rekla da moram javit ko rodim, potem pa na to pošlje na matični urad al nekaj takega. Je tudi pri drugih tako? Ko rodim, matični urad sporoči njim, oni pa jim potem dajo ta papir. Malo sem jo čudno pogledala in je rekla da je tako in pika. Pri meni je bilo isto. Mi je rekla, da kopij zapisnika ne dajejo več, ker je prišlo do poneverjanja. za zdravstveno izkaznico moraš nesti v službo(sedaj če bo zavarovan po tebi neseš k sebi v službo, drugače pa tvoj nese v svojo) rojstni list, da ti tam uredijo in potem dobiš kartico po pošti A za vmesni čas pa dobiš neko potrdilo al kaj? Al kar tako velja tvoje oziroma od očeta?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne jezi se,sej boš vse zrihtala...itak...punce jst pa pokam še za malega v čem ga bomo prinesli domov iz bolnišnice pa sem že ene petkrat spremenila...dajte povedat a že veste v čem bodo prišli vaši sončki domov???jst mam varianto pač body-dolg rokav,hlačke spodaj one s stoplako men se že to ful veliko zdi itak pa dolge hlače pa dolgi rokav...zdej pa nevem a naj še hlače take z naramnicam zraven vzamem in jopico...bo prevroče full..vem pa da nekje ful komplicirajo za oblečit..itak more bit vse dolgi rokav.sam jst bi mela sam bodi pa hlače s stoplkami pa odejico pokrit pa kapico...ipak je poletje..vem da dete more bit oblečeno sam pikola..kaj naj vzamem s sabo??a ste že kaj razmišljale??
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:57:35
|
|
|
|
babysolza
|
Sem spisala eno pravo klobaso a ne? Ko pa tolk čvekate... Mojca, jaz mislim da se nimaš kaj sekirat. Meni je na CSD dala številko, kamor naj pokličemo čimprej po rojstvu in da bo potem ona urejala vse naprej. Nina, ta tvoja zwerinica Teja je pa res pravi cukrček!!! Katera se javi za danes?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:58:38
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 kaja,kdaj boma šli rodit????? ja ne vem, madonca, ampak je pa res že skrajn cajt, knede?? očitno je naš mali po men - je mami rekla, da so mene mogl kr na silo vn spravt, ker se mi ni nikamor mudil. Očitno je naš mulc istih misli
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 16:59:47
|
|
|
|
babysolza
|
ma ne jezi se,sej boš vse zrihtala...itak...punce jst pa pokam še za malega v čem ga bomo prinesli domov iz bolnišnice pa sem že ene petkrat spremenila...dajte povedat a že veste v čem bodo prišli vaši sončki domov???jst mam varianto pač body-dolg rokav,hlačke spodaj one s stoplako men se že to ful veliko zdi itak pa dolge hlače pa dolgi rokav...zdej pa nevem a naj še hlače take z naramnicam zraven vzamem in jopico...bo prevroče full..vem pa da nekje ful komplicirajo za oblečit..itak more bit vse dolgi rokav.sam jst bi mela sam bodi pa hlače s stoplkami pa odejico pokrit pa kapico...ipak je poletje..vem da dete more bit oblečeno sam pikola..kaj naj vzamem s sabo??a ste že kaj razmišljale?? Jaz imam napravljeno podobno kot ti, se pravi dvojni rokav in dvojne hlačke. Če bo prevroče, mu pa najbrž tistih žabic do pasu ne bom oblekla, pač kakor bo sestra rekla, da je treba. Bom pridno ubogala, ker v Postojni nikol ne veš, od kje zapiha.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 17:00:03
|
|
|
|
polly80
|
A čakaš ? Ker meni vsi pravijo, kako lepo kožo imam zdaj v - to da je najbl zihr znak, da bo . no,potemtakem imamo mi .. kaj naj pa jaz pojem-5 dni??? gorgonzole ne bi smele jest?hm,jst sm jo..pa nič zato..itak pa komaj 2-3krat..je,kar je.. pršut-
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 17:00:59
|
|
|
|
polly80
|
ja ne vem, madonca, ampak je pa res že skrajn cajt, knede?? očitno je naš mali po men - je mami rekla, da so mene mogl kr na silo vn spravt, ker se mi ni nikamor mudil. Očitno je naš mulc istih misli jaz sem se tud rodila z 12 dnevnim zamikom..kaj misliš,da to kaj pomeni???eh,upam da ne!!!!!!
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 17:01:39
|
|
|
|
babysolza
|
ja ne vem, madonca, ampak je pa res že skrajn cajt, knede?? očitno je naš mali po men - je mami rekla, da so mene mogl kr na silo vn spravt, ker se mi ni nikamor mudil. Očitno je naš mulc istih misli Joj, upam da to ni dedno. Jaz sem bila 1 teden čez rok, pa še potem je rekla mama, da se je skregala s celo P da naj tega mulca že vzamejo ven ker sam očitno noče it. Je bila tako sitna, da so se je potem končno usmilili. Je rekla, da drugače bi bla najbrž še zdaj noter.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 17:03:18
|
|
|
|
babysolza
|
kaj naj pa jaz pojem-5 dni??? Ti pa sam še odštevaj.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 17:05:45
|
|
|
|
polly80
|
Ti pa sam še odštevaj. bom..pa če bo po meni,bom odštevala namesto 5,še 17 dni...kot ti
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 17:05:48
|
|
|
|
*Mojca*
|
kar se tiče oblekic se tudi meni zdi da mu bo vroče, ampak vsi pravijo da mora bit ful oblečen. Torej, spakirala sem: bodi z dolgimi rokavi, žabice s stopalkami, trenerkica z dolgimi rokavi, kapca in štumfi in dekca. Aja pa še tetra in pampers pleničke. Od prilike pa bomo videli kaj vse mu/ji bomo navlekili. Aha pol ne dajejo več teh papirjev zaradi poneverjanja? Vseeno mi je čudno da podpišeš formalni dokument in ti ga ne dajo v roke...whatever...bomo že. aja, pa jaz sem bila rojena 14dni čez rok....neeee nooooooo
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 27.5.2008 17:06:24 >
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 27.5.2008 17:07:47
|
|
|
|
babysolza
|
Aja, zdaj sem pa tolk padla v debato, da sem se pozabla pohvalit, da sem bila danes na pregledu. Vse ok, pretok super, plodovnice dovolj, vse še dobro zaprto. Mi je rekel, naj pridem čez 10 dni (naslednji pregled imam 5.6.), pa da če ne pridem da bo tudi v redu. Da zdaj mam pa že njegovo dovoljenje, da grem lahko rodit. Sam ne vem, če je poslušal al je ta del gladko prespal. Bomo hitro videli, kako kaj uboga zdravnike in mamico. Za seznam: P 5.6., pridelala sem še 0,5 kg. Aja - pa rodila bom najbrž v Postojni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?