|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
27.5.2008 9:49:15   
she29
Se je že začelo.
Za user posted image 100 kosov, ki jih bodo prerasli v tednu ali mesecu, nekaj sploh ne oblekli,

ja AS imaš prav.jaz sem npr za začetek nabavila par stvari št 56,a ne vem če bouser posted image sploh lahko dala kdaj gor.po napovedih moje G bova šli čez rok in že 2 tedna nazaj je imela nekaj čez 3kguser posted image .samo kaj pa veš ko kupuješ.sploh nisem imela pravega občutka kolk je user posted image  malo/veliko ko ven pride.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
27.5.2008 9:50:41   
Kaja08
Mene pa bolj skrbi, kaj bom oblekla potem, ko pridem iz P. Imam občutek, da mi ne bo čisto nič prav in da ne bom ničesar čez rit spravla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: she29

Jaz pa sicer še imam neki krvav, ampak to samo, ko grem na WC in se obrišem, vidim, da je rahlo še krvavo... Pomoje je to zato, ker me je včeri tolk zdrmala tm spodi, kjer že dolg nihče ni bil

ja ravno to sem imela v mislih in sem hotla vprašat kaj potem vedno krvaviš ko user posted image ?samo kako so ti ginekologi mojstri - samo s prstom ti gre not pa že ugotovi,lego glavice,debelino MV,odprtost...

Sej ne krvavim, ko user posted image , ker moj mi tolk "nasilen", kot je bila G. Ta je vrtela tiste prste levo in desno, da me je kr bolel, pa še trebuh je neki dol prtiskala in stiskala...pač moja češpla ni navajena takega terorja....ojojoj, kaj bo šele na porodu user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
27.5.2008 9:52:31   
D.anna 76
Punce, lepo se imejte. Grem jaz ven na sončka pa na sprehod z psom, dokler še ni prevroče za mene in za njega.

Se beremo, pišemo kasneje....... PA-PA

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
27.5.2008 9:52:38   
she29
Mlečn riž se kuha , lubenica je narezana

mmm kako boš dobro jedla,pa zdravouser posted image . joj kaj pa jaz. dan sem začela z ogrooomno porcijo čokoladnega sladoleda pol pa še 3 kose štrudla za povrhuser posted image .in še kar nekaj iščem,sem zdaj gledala če bi še milko odprlauser posted image ...eh nepoboljšljiva semuser posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
27.5.2008 9:54:36   
alea01
jaz nimam pa nič več sladkega domauser posted image user posted image . Včeraj vse požrlauser posted image .
Mislim ,da bom šla kar princeske naredit.... Ja, točnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
27.5.2008 9:55:13   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: she29

Mlečn riž se kuha , lubenica je narezana

mmm kako boš dobro jedla,pa zdravouser posted image . joj kaj pa jaz. dan sem začela z ogrooomno porcijo čokoladnega sladoleda pol pa še 3 kose štrudla za povrhuser posted image .in še kar nekaj iščem,sem zdaj gledala če bi še milko odprlauser posted image ...eh nepoboljšljiva semuser posted image

oh, sej moj mlečn riž bo imel tudi ogroooooomno čokolade potresene user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
27.5.2008 9:56:22   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz nimam pa nič več sladkega domauser posted image user posted image . Včeraj vse požrlauser posted image .
Mislim ,da bom šla kar princeske naredit.... Ja, točnouser posted image user posted image user posted image

alea, kolk je pa tvoj mož kej pridobil na teži, odkar se poznata oz. sta skupaj?? jst bi se v enem tednu v tvoji oskrbi zihr zredila za kakšnih 10 kil user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
27.5.2008 9:58:36   
she29
Sej ne krvavim, ko user posted image , ker moj ni tolk "nasilen", kot je bila G.

ojoj!user posted image Samo res G tako tiste prste not vrti,z drugo roko pritiska trebuh... tudi mene je včeraj čisto pregnetla,je blo tud kar malo tečno in sem isto razmišljala le kako bom rodilauser posted image  samo potem pa nisem nič krvavela (razen v sanjahuser posted image )

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
27.5.2008 9:59:14   
alea01
midva z možem sva do zdej imela kar srečo, kar se kilc tiče. Vse požreva kar vidiva sladkega, kilce pa enakeuser posted image user posted image . Je pa res en velik sladkosneduser posted image

No, moje kile po porodu bodo mal drgač in verjetno se bo tudi sladko kaj poznalo, ali pa ne. Ja,ja sanja svinja kukuruzuser posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
27.5.2008 10:02:20   
alea01
nič, grem jaz te princeske narest, da bom imela kaj jestuser posted image user posted image . Do trgovine ne morem, ker je predaleč it za peš- v tem stanju mislimuser posted image
Avto pa imam na dvorišču neregistriranega. Je potekla registracija in je moj pameten mož rekel, da ga bo registriral ko ga bom rabilauser posted image user posted image . Drgač bi se sam vijakala naokoliuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
27.5.2008 10:09:23   
she29
she- med 10 in 12 uro moram jutri dvignit denar . Pol se pa lahko zmenimo....

v glavnem po 10 uri

alea v katerem koncu pa boš? ti ustreza supernova?

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
27.5.2008 10:09:42   
lonapo
jutro, so nosočeke,
naš piknik je včeraj uspel, smo prišli pozno zvečer domov, tako da sem spala celo noč brez nočnih pohodov na wc- sem še vedno v pižamiuser posted image .

Danes pa na koncertuser posted image user posted image -komaj čakamuser posted image . Mali bo pri babicah spal, midva greva pa žurat-kokr bom lahko.

Glede alergij- jest sem jedla skoraj vse, pa tamal ni imel na srečo nobene alergije in nobenih krčev.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
27.5.2008 10:39:05   
alea01
she, meni bi bolj ustrezal cityparkuser posted image

Princeske se pečejo, sam še kremca im gremo papatuser posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
27.5.2008 10:41:45   
she29
lonapo ti si iz komende? poznaš mihelčič-e?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
27.5.2008 10:49:57   
lonapo
she-jest sem prislejena v Komendo, amo šele dve leti tukaj, tko da razen bližnjih sosedov nobenga ne poznam.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
27.5.2008 10:55:35   
she29
a tako pol pa res ne moreš poznat.vem kako je to ko se nekam preseliš in poznaš samo bližnje sosede pa še to ne vseh.drugi te pa vsi poznajo, ker si novuser posted image .sem tudi jaz na podobnem.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
27.5.2008 12:11:16   
D.anna 76
Pa sem prispela iz sprehoda z psom in iz trgovine. Imam v planu še na tržnico skočit sam sem mogla mal v stanovanje se prit ohladit pa do konca banjico sladoleda polizat, no saj ni več velik ampak nekaj malega pa bo za posladkat.

Meni sedaj ne paše drugega jest kot sladoled, sadje, kak jogurt in zelenjava. Vse ostalo mi v teh vročih dneh sploh ne paše, da bi jedla čokolado al pa krofe - ni šans!!!!!! Samo kar je sočno, hladno in osvežilno.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
27.5.2008 12:35:28   
pikica_30
Ojla!

Sem videla vašo lušno slikico od sladoledkanja v Supernovi v Mojčinem albumu. In ker sem tak firbec me seveda zanima, katera je katera user posted image . Po moje samo za Mojco vem, da je tista, ki ima rdečo majčko pridem junija. A je?

Jaz sem po starem, čeprav je PDP sitno 10 dni. Me je že fuuuul strah!!!!! user posted image  se je prejšnji teden čisto umiril, sedaj pa 2 dni spet bolj muva. Jutri imam pregled (po moje tudi vaginalno) in CTG - bomo videli, kje smo. Upam, da me G ne zdrma toliko kot Kajo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
27.5.2008 12:36:33   
Anonimen
Jaz sem bla pa danes malo pridna - sem posparavila ene škatle, napolnila predalnik, ki ga je naredil lubi - zdej moram sam še po spalnici malo zaokrožit, pa pospravit ene par stvari. Sem pa ravokar pojedal eno skodelico sladoleda - beri pol banjice, zdej grem pa mal poležat, da si malo odpočijem. Mogoč bom šla popoldan kaj v mesto - BC pogledat, če majo še kej cunjic na znižanju al so že vse razprodal, pa morm zdej mal odležat, da bom pol ful of energy - bajeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
27.5.2008 12:59:07   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz sem bla pa danes malo pridna

Kokr jaz berem tlele gor se mi zdi da si itak ena izmed bolj pridnih tlele gor. Sej skos nekaj delaš.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
27.5.2008 13:13:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Kokr jaz berem tlele gor se mi zdi da si itak ena izmed bolj pridnih tlele gor. Sej skos nekaj delaš.......

Po moje mam mal problemov, k sm predolg delala na šihtuuser posted image user posted image user posted image  - zdej morm pa še vedno skoz neki. Mah, sva se lani junija preselila, pa sva šele letos dobila sedežno, pa moj je nardil pisalno mizo, predalnik in zdejle bi rada kolikor toliko pospravila, da mi potem ne bo treba. Nekaj stvari moram zmetati stran in si želim, da bi vsaj kolkor toliko zgledalo, pa da ko pridejo kolegice z majhnimi otroci, da ne rabim skoz nekaj umikat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2946
27.5.2008 13:18:49   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Po moje mam mal problemov, k sm predolg delala na šihtuuser posted image user posted image user posted image  - zdej morm pa še vedno skoz neki. Mah, sva se lani junija preselila, pa sva šele letos dobila sedežno, pa moj je nardil pisalno mizo, predalnik in zdejle bi rada kolikor toliko pospravila, da mi potem ne bo treba. Nekaj stvari moram zmetati stran in si želim, da bi vsaj kolkor toliko zgledalo, pa da ko pridejo kolegice z majhnimi otroci, da ne rabim skoz nekaj umikat.user posted image

Skratka pridna si ni kej za oporekat. Samo moraš kljub vsemu vsake toliko časa mal noge v luft dat. 

Zdej mam jest mal slabo vest tako da grem pomit stanovanje pa mal prah pobrisat, še prej pa po češne na tržnico. Bom lažje pol pospravljala ob polni skledi češenj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
27.5.2008 13:27:44   
she29
Sem videla vašo lušno slikico od sladoledkanja v Supernovi v Mojčinem albumu. In ker sem tak firbec me seveda zanima, katera je katera . Po moje samo za Mojco vem, da je tista, ki ima rdečo majčko pridem junija. A je?

Niuser posted image user posted image user posted image .tista je anaj22.drugače pa smo na sliki - čaki mal, da grem odpret sliko,ker sem že pozabla kako smo sedeleuser posted image . evo od leve proti desni sedimo: jaz, kaja08, anaj22, anjaPH, mojca, alea01.

Neposredna povezava do sporočila: 2948
27.5.2008 13:52:00   
Anonimen
Zdejle me je pa tko zašpikalo spodaj, da ne vem, kaj bi to lahko blo - mora met dete res ful dolge nohteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
27.5.2008 13:53:39   
she29
nya kako se pa drugače držiš? nisi zadnjič rekla da ti je šel čep? se je zdaj umirilo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

ime otroka
danuska

katero ime vam je najbolj všeč?

zala (43%)

zara (11%)

zarja (10%)

zora (2%)

zoja (34%)

Število vseh glasov: 802

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!