|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
18.5.2008 9:45:45   
D.anna 76
Mojca - uspešno peko in nakupovanje.

Zdej pa likat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 251
18.5.2008 10:39:11   
tteeaa
Jutro, babike!

Po neprespani noči sem si privoščila jutranje poležavanje. ni bla dobra noč, terbuh mi je trdel na 10 minut, potem me je začelo še bolet v spodnjem delu trebuha, tako da sploh nisem mogla spat.user posted image

Glede magnezija, tejči, pa ne bi vedela, kdaj ga je treba nehat jemat. Jaz imam predpisane 3 šumenke na dan in si sploh ne znam predstavljat, da bi jih nehala jest, ker bi po mojem šla takoj rodit - res mi full full trebuh otrdeva - veliko bolj, kot je normalno. Sicer pa najboljše, da vprašaš ginekologa.

L.daisy - kako je? Javi nam!!!

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 252
18.5.2008 11:15:57   
tajči27
ja sej zgleda da je bla taka čudna noč,tud men je trebuh trdel neki...eh ta lunca po moje že kej vpliva...ja bom mogla vprašat glede magnesola sam mam šele 28,5, pregled al pa če bom kr poklicala,ker ko mam tko natekle noge me še bolj krči dajejo...se pa spomnim da mi je rekla ginek.da do določenga tedna sam lahko jemlješ pa ker sem tolk sklerozna sem menda kr sproti pozabla kaj mi je reklauser posted image
l.daisy že kaj novega'??

17.6.-dan D

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 253
18.5.2008 11:23:05   
Kaja08
Dan bejbe! Pa sem spet rabila eno uro, da sem vas prebrala. Skratka, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  cofijani za user posted image
Jst pa morm povedat, da že 2 dni driskam, pa v jajčnikih me špika, pa čist trd trebuh mam....ahja, pa so se začele težave in tegobe...verjetno se telo pripravlja na izstrelitev user posted image  

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
18.5.2008 11:30:17   
D.anna 76
Prva runda likanja je za mano. Sedaj mi je ostala le še posteljnina za našega korenjaka. Potem mu pa posteljo posteljem.

Potem pa pride na vrsto pripravljanje torbe za v P za mene in pa torbe malega iz P. Sem se med likanjem odločila kaj bo mali imel oblečeno za iz P.

Magnesol - jaz ga pijem tko 2-3 x na teden. Mi ga G ni predpisala. A ga res ne smemo pit proti koncu nosečnosti in zakaj ne?

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 18.5.2008 11:31:49 >

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 255
18.5.2008 11:34:02   
babysolza
Eko, najina delovna akcija za danes se je končala. So naju poklicali, da morava nujno priti - se obeta nek družinski piknik in pridejo iz cele Slovenije k enem bratrancu in bi me valda vsi radi vidli. user posted image  No, pa sej bo fajn - tam kjer je dosti za jest in pit pa res ne smem manjkat! user posted image  user posted image

Tajči, mislim da ko napolneš 36. tednov naj ne bi več magnesola. Čeprav je bil enkrat en komentar neke G, da magnesol pa že ne ustavi popadkov. user posted image

Midva bova zdajle skuhala eno na izi kosilce, mal počinla, potli pa gremo na piknik. Se morda kej slišmo zvečer, bodte fajn pa ne preveč gužve narest v P, vidim da vas je vedno več kandidatk!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 256
18.5.2008 11:34:59   
babysolza
Magnesol - jaz ga pijem tko 2-3 x na teden. Mi ga G ni predpisala. A ga res ne smemo pit proti koncu nosečnosti in zakaj ne?

Mislim da kao zato, ker blaži in umirja krče - in popadki so v bistvu krči.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 257
18.5.2008 11:44:09   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Mislim da kao zato, ker blaži in umirja krče - in popadki so v bistvu krči.

Mislim, da tako majhna doza, kot pijem jaz ne more škodovat. Popadkov pa najverjetneje ne more preprečit. Kaj pa vem, mislim, da bi me v lekarni opozorili na to. Bom pa v sredo, ko imam pregled pri G vprašala kako je s tem, če ne bom pozabila.

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 18.5.2008 11:46:33 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 258
18.5.2008 12:50:51   
Anonimen
Pozdravček še od mene.

Se vidi, da je vikend, ko bolj malo čvekate. jaz tudi pospravljam, perem, popoldne imam dva kupa cunj za zlikat.... po eni strani je še dobro, da je zunaj dež.

l. daisy po moje ni več 3 v 1 ampak že pestuje svoja dva user posted image user posted image

Kaja zgleda, da boš ti tudi kmalu na vrstiuser posted image

ninazwerina se še nič ni javila

Neposredna povezava do sporočila: 259
18.5.2008 12:59:49   
alea01
hello bejbikeuser posted image !

Ste spet ful načvekale. user posted image user posted image  za punce, ki znajo menjat varovalke. Jaz komaj, da vem kje je sploh omaricauser posted image

*Mojca*- lahko ti jaz napečem pacivo, ker itak skoz neki pečem in brez peke mi je res dooooooolgčasuser posted image

Z magnesolom je pa tako, da naj res ne bi jemali po 37t nosečnosti, ampak ko gre zares popadkov pa ne zaustavi- mi je zadnjič rekla G

No, mi smo ponoči tudi imeli akcijo. Otrdevanje, pa bolečine v križu, pa siljenje na bruhanje in sranje- pol ni bilo ne eno ne drugo. Danes je sicer mir, ampak sem končno pripravila kufer- ne vem, kaj ste ve kaj not dale, ker jaz sem ful mal stvari....

Je pa kolegica mi včeraj rekla, ki je že čez rok, da se ji je user posted image  obrnil in zdej sedi. So bili mal šokirani, da se ji je tako pozno obrnil

Neposredna povezava do sporočila: 260
18.5.2008 15:46:31   
*Mojca*
Midva sva se pa prej odpravila v HM, bila tam že ob 10h, se postaviva v vrsto z dvema cujama za user posted image po 5eur, čakava 50 min, prideva na blagajno in prodajalka reče: na popuste tega ne moreta uveljavljat. Halo? Kako ne če sva včeraj? In se ni dala. Tako da sva čakala brezveze. Potem pa sva šibala v Postojno ker naju je tašča povabila na kosilo, zdaj sva nazaj. Tako da se bom šele zdaj lotila peke.

alea01 ja lahko mi pomagaš, samo kako naj pol to spravim v Ljuser posted image

zdaj pa se moram it malo uležt, me je zmatralo vse tole...

pa še noht mi je tako grdo počil user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 261
18.5.2008 16:46:28   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

pa še noht mi je tako grdo počil user posted image

Katastrofa. Jaz sem imela več kot pol nosečnosti čist za en kuser posted image  nohte, kljub kalcijevim šumečim tabletam. Zdaj moram reč, da so se malce popravili.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.5.2008 16:52:56   
D.anna 76
Drugače imam pa za bebiko vse zlikani, posteljo lepo oblečeno in pipravljeno na malega razgrajača. Sedaj sem oram le še osločiti v katero torbo bom dala stvari za v P za sebe, najverjetneje v kak ruzak. Za bebiko bom dala, kar v torbo, ki je bila zraven vozička. Je ravno prav velika.

Zatekanje - sem se malulegla zdele popoldan pa sem po eni uri čutila kako so mi roke zatekle. Noge so o.k.. Zdej ko sem pa spet ''oživela'' je pa spet vse kul.

Od ninezwerine in od l.daisy še vedno nobenega glasu. Upam, da je vse o.k.

Neposredna povezava do sporočila: 263
18.5.2008 17:32:34   
Anonimen
Od ninezwerine in od l.daisy še vedno nobenega glasu. Upam, da je vse o.k.

jaz tudi

Sem sedaj likala skoraj dve uri- vse plenice, pa posteljnino..... se mi je kar nabralo ko sem ta ko odlašala.

Neposredna povezava do sporočila: 264
18.5.2008 18:11:03   
NajaG
halo,
joj punce..sem se skoraj izgubila zdajuser posted image Sem vas brala za nazaj, potem vmes hočem odgovorit..iščem ta odgovor ko nora...nič ne razumem, vidim tema zaklenjena...kaj hudiča je pa zdaj to? Še malo čekiram in vas najdemuser posted image .

Lunca kar nekaj prispevkov nazaj sem brala za tvoj izbor imena glede fantka...si napisala Janin. Za to ime še sicer nisem slišala, sem pa za Janik. Morda ti bo tudi to všeč in tudi ni tako pogosto. Nevem...samo spomnila sem se na podobnost imen.

mene danes ful križ boli, sem malo pospravljala, pomivala pa še sprehodila sem se do tašče (cca1km) pa sem že tako sopihala in komaj hodla..detece me je še zraven ful brcalo. ah...ni to več zame.

Pri meni moj otrok ful ven tišči iz trebuha...mam včasih tako čudne oblike..mu še rečem..naj še počaka...ker še nimam vse pripravljeno...jej jej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
18.5.2008 18:20:03   
Anonimen
Pri meni moj otrok ful ven tišči iz trebuha...mam včasih tako čudne oblike..mu še rečem..naj še počaka...ker še nimam vse pripravljeno...jej jej

Isto kot pri meniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
18.5.2008 18:34:22   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   92  user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image    spol:user posted image  / +13,5 kg / O: 114 cm

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image    CTG+P 26.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 107 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 19.5.  / spol: user posted image  / +9 kg / O: 97 cm

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image   spol: user posted image  (Liam) / +12 kg / O: 93 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   CTG 21.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +13 kg / O: 90cm

5. junij   

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +20,7 kg / O: 103 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg 

user posted image   she29  1.user posted image / spol:user posted image /  Ljubljana  /  +10kg / O: 97 cm 

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

user posted image   nina nana nina / spol:user posted image

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 27.5. / spol:user posted image user posted image  / +17,5 kg / O: 122 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image P 5.6. /  spol: user posted image  / Ljubljana / +12 kg / O: 94 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image    CTG 29.5., P in CTG 5.6. / spol:user posted image  / Ljubljana / +11,5 kg / O: 103 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 19.5.  / spol: user posted image  / +14,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +13 kg / O: 116 cm

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 20.5. /  spol:user posted image   / +10 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P + CTG 26.5. / spol:user posted image  / Novo mesto / +10 kg / O: 107 cm

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

user posted image    tajči27  1.user posted image   P 28.5. / spol: user posted image / 15,5 kg

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 29.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +9 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 27.5. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg / O: 96 cm

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +13 kg / O: 100 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image    CTG 28.5. / spol: user posted image   Postojna / +3,5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image P 3.6. /  spol:user posted image / Ptuj / +10 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   P 22.5. / Jesenice / +5,5 kg / O: 116 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu: 
polly80           CTG 19.5.
babysolza       P 19.5.
tteeaa             P 20.5.
D.anna 76      CTG 21.5.
lunca14          P 22.5.
ninny              P 22.5.
aleksandra silvija  P in UZ 23.5.

Predvideni carski rezi in porodi:
kleopatra28        21.5.

Mamice junijčice:

29.4.2008

user posted image      

1. Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia , 2100g, 45cm, ob 5.40

Hana , 2000g, 44cm, ob 5.55

13.5.2008

user posted image

2. kodrana, PDP 30.5.2008

Tara , 3120 g, 52 cm

16.5.2008
user posted image

3. cofijana, PDP 5.6.2008

Jan, 3250g, 52cm, ob 9.50

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
18.5.2008 18:36:42   
NajaG
včasih imam občutek,da pleše lambado. Potem spet brcne na gol...potem me veselo udarja po trebuhu in tišči nekaj ven...Se vležem...on pa v akcijo. Sedim...pa spet...no saj sem vesela, da brca in da je vse ok...user posted image

danes sem neka zaspana...vsaj zdaj popoldan. Bi kar ležala..pa noge me ful bolijo in križ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
18.5.2008 18:40:34   
NajaG
za seznam javim, da imam 28.5. spet pregled pri moji G.user posted image

Kaj pomenijo tisti kraji?Kje smo doma, al kje bomo rodile? No jaz bom šibala kar v MSuser posted image

kaj a vse ste se zredile le med 2-8kg?do sedaj??? me je kar zmrazilo...sem samo jaz pridelala več kg?groza...bom kar tiho..user posted image user posted image

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.5.2008 18:52:34   
Anonimen
Kaj pomenijo tisti kraji?Kje smo doma, al kje bomo rodile? No jaz bom šibala kar v MS

pomeni kje bomo rodileuser posted image

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
18.5.2008 19:08:25   
aleksandra silvija
kaj a vse ste se zredile le med 2-8kg?do sedaj??? me je kar zmrazilo...sem samo jaz pridelala več kg?groza...bom kar tiho..

Pjla.

Ma kje!

Samo nekatere se že zelooo dolgo niso oglasile in ni novih podatkov.
Morda tudi katera pač ne pove "ažurnih" kguser posted image .

Tako si lahko povsem brez skrbi zaradi kg. Verjemi!

Evo. Trenutno imam 70 kg-pridobila sem jih 14. Pa se mi zdi, da s hrano sploh ne pretiravam, pa gre kar gor.
Ja, še pred tednom sem razmišljala, da bi bilo fino dat poročni prstan dol-ampak vsako dopoldne s tem nisem imela nikakršnih težav, pa sem menila, da je še čas.
In?

Sedaj že nekaj dni ne gre prstan nikamor. Ne zjutraj, zvečer, ponoči,...user posted image

Vidim, da imate zlikano, pripravljeno.user posted image
jaz tudi.
Pa ta teden bo sam dež in sušenje zunaj odpade(navkljub sušilcu imam ful rada zunaj posušene cotkeuser posted image ), tako sem prav vesela, da je vse tipi top tudi pri nas.

Pa sedaj bomo šli po user posted image , ker se končno vrača s počitnicuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.5.2008 19:18:40   
Anonimen
Pa sedaj bomo šli po , ker se končno vrača s počitnic .

superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, še pred tednom sem razmišljala, da bi bilo fino dat poročni prstan dol-ampak vsako dopoldne s tem nisem imela nikakršnih težav, pa sem menila, da je še čas.
In?

Sedaj že nekaj dni ne gre prstan nikamor. Ne zjutraj, zvečer, ponoči,...

drži pest kakšno minuto in potem ga poskusi dati dol. Jaz poročnega ne nosim že kakšen mesec, ker me je bilo strah, da ga ne bom dobila dol.

Neposredna povezava do sporočila: 272
18.5.2008 19:19:31   
alea01
joj, jaz še nimam posteljice, niti posteljnineuser posted image . Upam, da pride ta teden.
Meni kilogrami še kar letijo gor in bistveno manj jem, ker nimam apetitauser posted image user posted image .

*Mojca*, če bi sredo častila v službi, bi ti res lahko kako pecivo naredilauser posted image . V sredo grem v LJ.

Včeraj sem bila na koncertu eroikeuser posted image user posted image . Me je mož peljal za obletnico porokeuser posted image  in še svojo mamo zravenuser posted image user posted image . Sam mene to nič ne moti. Se s taščo štekava bolj kot s kako prijateljicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
18.5.2008 19:20:22   
tteeaa
Danes je pa res tako zaspan dan, sem prav čudne volje, se me je depresija lotila. Joj,  pa še ta luna je na pohodu, bom čisto fertikuser posted image .

upam, da bo nocoj boljša noč kot včeraj. Ne vem, zakaj me zdaj tako napada to otrdevanje - ne bi šla še jaz rodit, vsaj še en teden ne, da bo polnih 37t.user posted image  No, vsaj tisti krči so zdaj minili, ki sem jih mela dopoldan.

Jutri moram poklicat za ctg in se naročit, pa bomo videli, kaj bo pokazal.

in kaj boste delale zvečer?

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

Neposredna povezava do sporočila: 274
18.5.2008 19:20:37   
alea01
prstane sem jaz tak dol spravljala, da sem prst skoz oljila in pol mi je enkrat uspelouser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?