Bolečina v trebuhu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

andy4 -> Bolečina v trebuhu (16.5.2008 13:07:32)

sem v šestem tednu nosečnosti in me boli v trebuhu na tak način kot, da bi morala potem na blato. Ali je imela še katera podobne težave. Sem pa bila včeraj na pregledu pa je vse vredu. 

onur -> RE: Bolečina v trebuhu (16.5.2008 13:15:47)

Živjo. Opažam, da mene tišči tudi občasno v spodnjem delu trebuha (včasih kot bi morala iti na blato, včasih pa res moram iti, pojvaljajo se mi težave - zaprtost). Čutim pa tudi rahlo bolečino ko se včasih usedem (kot da bi mi spodaj nekaj pritisnilo navzgor ko sedem dol). Ma širi se maternica, plod raste, ... Itak normalno. Sedaj sem v 13t in 1dan.

snikolina -> RE: Bolečina v trebuhu (16.5.2008 21:49:44)

Zdravo. Tudi mene tišči in včasih grem na blato včasih pa po domače rečeno- prdnem. In to se zaenkrat dogaja kar pogosto.
Vendar pa mislim, da to ni nič hudega. Sem šele sveža nosečka in še nisem bila pri ginekologinji. Čakam na termin. Vse je ok.
[sm=bravo.gif]

ključek -> RE: Bolečina v trebuhu (16.5.2008 21:55:06)

sem v šestem tednu nosečnosti in me boli v trebuhu na tak način kot, da bi morala potem na blato. Ali je imela še katera podobne težave. Sem pa bila včeraj na pregledu pa je vse vredu.

na začetku sem imela podobne probleme. tako da brez skrbi, vse je ok!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Stran: [1]