|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleč trebušček
16.5.2008 12:47:22   
viv_
Našo Mirno v avtu vedno boli trebušček - tam po dobre pol ure vožnje jo začne boleti. Ni ji slabo. Ali se še komu to dogaja?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleč trebušček
16.5.2008 12:50:51   
Volga
Ne. Mogoče jo pa kakat mudi?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2008 14:57:34   
piščanc
kaj pa oblika stolčka? a jo mogoče kaj utesni.

lahko probaš s 'čudežno' vodo - ko reče da jo boli ji daj navadno vodo ali kamilice in povej, da to pa sigurno pomaga. če jo bo nehalo, je namišljeno za pozornost, če ne ima pa res problem s sedenjem.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2008 15:05:57   
mika
Ni ji slabo

kaj pa če ji je, samo da ne bruha?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2008 15:42:25   
mily
Jst mislim, da ji je slabo. Tko je enako pri moji in jo skoraj zmerom boli trebušček. Če gremo k mojim (oddaljeni slabo uro), se moramo  včasih vmes ustavit, da gre malo iz avta in se nadiha zraka.

Zdej nekateri pravijo, da pri njihovih otrocih pali, da jim čez popek nalepijo flajšter. Zdej ne vem, verjetno kakšna psihološka fora? Jst sem pri moji že probala in nam je celo enkrat uspel pridet do mojih brez jamranjauser posted image , naslednjič je bilo po starem.

za kake daljše ture pa lahko daš tableto proti slabosti. Jst sem moji zadnjič prvič dala, ko so šli z vrtcem v Kekčevo deželo in sem se bala vožnje z avtobusom. Pa ji potem res ni bilo slabo. So pa tablete za otroke od dveh let naprej.  

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2008 16:45:29   
frutka_
Ne.
Morda poskusi s kakšno finto ja. Tale flajšter je dobra zamisel. Sicer pa ji je lahko slabo preprosto od vožnje. Je morda to?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.5.2008 7:47:08   
šnucika
Našo tudi boli trebušček....ampak pri njej je očitno izsiljevanje,ker noče biti pripeta v stolčku.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2008 0:02:39   
viv_
Ne vem če ji je slabo, ker bruha nikoli ne.

Bom pa res poskusila s flajštrom.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.5.2008 8:28:58   
Dashenka
Meni se pa zdi čisto možno, da ji je slabo.

Moja hči takrat, ko ji postaja slabo v avtu (bruha sicer nikoli) začne jamrta, da ji je vroče.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2008 8:56:09   
frutka_
Saj ni nujno, da bruha. Moja sestra je bila običajno cela bela, ko smo kam šli. Bruhala  pa ni. Malo smo se ustavili, jo dali na luft pa šli dalje. Pa kakšnih sladkih pijač in slanih prigrizkov ni dobro dajati otroku med vožnjo.
Revčika! To res ni fajn! Vsaka vožnja je muka.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?