|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija fontana
16.2.2005 11:21:56   
pravljica
če katero zanima:
pravkar sem se naročila na UZ (z anatomijo in video posnetkom) pri dr. Japlju na Fontani- MB(tel 02 23441177)
naročajo med 22. in 24. tednom
cena: 9900 + 1100 (videposnetek, kaseto imate s seboj)
l.p.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   morfologija fontana
16.2.2005 12:10:08   
malika
Koliko v naprej pa naročajo? Oz.kolikšna je čakalna doba? Ker ko sem se nazadnje naročala za nuhalno. so me naročili ful pozno in še kregana sem bila od tistih pametnjakovičk, češ kaj šele tako pozno kličem.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   morfologija fontana
16.2.2005 13:00:41   
sabini
fontana je pa res najdraŽJA.dRUGAČE JE 54OO SIT

Neposredna povezava do sporočila: 3
   morfologija fontana
16.2.2005 13:06:53   
pravljica
malika, jaz sem klicala pred 14. dnevi in je rekla, da je še prehitro, ker še ne naročajo tako daleč...danes pa me je naročila čez 14 dni
glede cene pa ne vem kako je drugje, meni se gre predvsem za videoposnetek :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   morfologija fontana
16.2.2005 14:17:57   
adelaida
če se ti gre za videoposnetek potem ga raje opravi v črnučah je pol ceneje - 5700 sit traja pa okoli 20min. in je res enkratno doživetje jaz sem bila včeraj in sem res zeloooooooo zadovoljna. pa tudi cena je sprejemljiva. lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
   morfologija fontana
16.2.2005 14:31:03   
pravljica
kje točno pa je to v črnučah - sem iz MB? imaš morda tel št? kdaj naročajo (jaz sem dopolnila 20 tednov)? a se to naročiš samo na UZ s posnetkom ali je to morfologija? kako to sploh poteka - ali G kaj komentira zraven ali samo snema ali kako?

Neposredna povezava do sporočila: 6
   morfologija fontana
16.2.2005 15:02:39   
Joni
Jaz sem se naročila v ponedeljek v Črnuče in grem jutri že tja :bravo::bravo::bravo:

Komaj čakam! Je pa 5700 SIT, videokaseto prineseš s seboj! Sem pa ravno danes dopolnila 18 t! Moj G, ki je sicer super mi ni delal UZ nazadnje in ga bom imela pri njemu za morfologijo v marcu! Tako sva se zmenila! Zato grem pa sedaj našo pikico samoplačniško posnet! Vam pa poročam jutri, kako je bilo!

Tel. pa je 01/5613350, Stare Črnuče 3 (dr. Mihelič ali Mihelčič - nisem prepričana)

Joni:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   morfologija fontana
16.2.2005 15:03:53   
adelaida
ja ti bom nabavila telefonsko pa ti napišem. naročajo pa vedno - jaz sem v 17 tednu in imam prav lep posnetek. pregled zgleda kot morfologija saj cel čas med pregledom komentira in z miško kaže kje je kaj. meni je začela z glavo in možgani, nadaljevala z učkami, noskom, spodnja in zgornja čeljust, srček, želodec (ki je bil glih poln vode), in mehur (ki se je glih spraznil ker se je ravno takrat polulal), ritka in med nogami (vendar še ni hotel izdati kaj je), potem pa še nogice in rokice in končale sve z podplati. vmes tudi vse zmeri... res lepo... v črnučah pa zaviješ pri gostilni rogovilc levo ( če prideš z obvoznice) in takoj še enkrat levo in tretja hiša na levi strani, je čisto navadna hiša notri ima dvorišče malo vprašaj ker je slabo označeno. je pa zasebna ambulanta dr. mihelić. telefonsko še sporočim. lp aja pa 4 čudovite slikice sem dobila ahaaa evo telefonska 5613350 pa javi kako je šlo

Neposredna povezava do sporočila: 8
   morfologija fontana
16.2.2005 16:11:58   
pravljica
adelaida, najlepša ti hvala...se morm z možekom zmenit, da vidim kam naju bo peljal :)
joni ti pa poročaj še o tvojih podrobnostih
papa

Neposredna povezava do sporočila: 9
   morfologija fontana
16.2.2005 16:13:59   
CIPRESA
Če se naročim sedaj, čez koliko časa si približno na vrsti?
Ali je to ginekolog ali ginekologinja ta dr. Mihelič

Neposredna povezava do sporočila: 10
   morfologija fontana
16.2.2005 17:05:38   
Anonimen
Pravljica, razmisli, ali se ti ljubi voziti tako dalec. Glede na to, da si iz MB, upostevaj, da bos razliko v ceni (ali pa se vec!!!) pustila na cesti.
Drugo je, ce imas sicer kaksne poti v LJ oz. ce bi bila kaksna razlika v storitvi. Pa se mi zdi, da ni in da gre tukaj samo za ceno.

LP vsem

Neposredna povezava do sporočila: 11
   morfologija fontana
16.2.2005 20:22:17   
pravljica
ja, sva glih prej zračunala...sam čudno mi je, da bi bil UZ tako drag...se bojim, da sva se narobe razumeli in mi je zračunala kao da bom imela morfologijo, ker je glih tak čas (to mi bo pa moja G delala)...meni se gre pa res samo za posnetek, to bi bil pa dovolj "navadni" UZ :zmeden:

a ve katera kaj več? bom jutri poklicala pa še enkrat vprašala, kako je na stvari

Neposredna povezava do sporočila: 12
   morfologija fontana
17.2.2005 15:37:56   
adelaida
cipresa - jaz sem poklicala v ponedeljek in bila takoj v torek naročena in ko zdaj gledam kaseto bi tja kar malo večkrat zašla ker je res čudovito sploh pa če ravno takrat izvaja kakšne čudne gibe - moj dojenček na začetku snemanja ravno kolca tako da e vedno smejim zraven ko gledam, pa kako je lepo gledati ko se igra z popkovnico,....

Neposredna povezava do sporočila: 13
   morfologija fontana
17.2.2005 15:38:25   
adelaida
aja pa to je ginekologinja. lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
   morfologija fontana
17.2.2005 19:38:31   
CIPRESA
HVALA ADELAIDA

Res bom probala poklicat in bom šla, ker moram na morfologijo čakat še dobre tri tedne, pa še moja ginekologinja ti prav nič ne pove pametnega.
Tako da mi bo kar ta ginekologinja naredila ene vrste morfologijo malo prej ampak kej veliko drugače v 20t ne more bit.

LP CIPRESA

Neposredna povezava do sporočila: 15
   morfologija fontana
17.2.2005 19:44:09   
CIPRESA
Aja še nekaj ali je lahko mož zraven pri tem pregledu?

Neposredna povezava do sporočila: 16
   morfologija fontana
17.2.2005 20:57:15   
Joni
Ojla!

Prišla z UZ od dr. Mihelič iz Črnuč! Videli smo lumpija, ki miga po maternici, vmes je lepo povedala kaj se vidi in kako! Bilo je o.k. - sem vesela, da sem šla in da sem dobila videoposnetek!

Sedaj še čakam na morfologijo, ki bo 9.3.!

Edino, kar mi je bilo čudno, no - je pa to, da je rekla, da je po njenih meritvah plod kakšen slab teden mlajši kot pa imam v materinski napisano! Tudi meni se je zdelo, da sem imela O 5 dni kasneje, kot pa mi je naračunal G!

No, saj je vseeno - samo, da je s pikico, lumpijem vse o.k. - to ga kličem pa zato, ker vedno tako miga, ko ga gledamo na UZ in noče bit pri miru, da bi pogledali določene stvari! Dons je spet skrival nogice in ni hotel pokazati spola!:)

Joni:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?