Pikec -> RE: NORO-Grosuplje tudi čisto poln (12.9.2008 17:30:25)
|
Na mestu kjer stojijo Sončno dvori je bilo močvirje, ki ni blo zazidljivo, seveda, je spremenil namembnost v zazidljivo, prodal in pokasiral denar, zdaj pa vsi spodnji pritlični štuki stojijo prazni že 3 leta. KATASROFALNO!!!!! Naredi vrtce spodaj, id***!!!! Kar raznesl me bo od jeze!!! 1. Župan nima moči, da naredi katerokoli zemljo zazidljivo. Če kdo trdi drugače LAŽE. 2. Težko pokasira denar za nekaj naredit nekdo v čigar pristojnosti dočno dejanje sploh ni. In če pokasira pol je idiot tisti ki mu to da, saj mu je dal dobesedno darilo, ker (konkretno) ni v moči župana, da bi spremenil namensko rabo. Če kdo trdi drugače LAŽE. Če trdiš da nekdo prejema podkupnino to dokaži, vse ostalo je blatenje dobrega imena. 3. Investitor, ki je gradil sosesko ni OBČINA. 4. Vsi prostorski akti, ki so obravnavali gradnjo dotične soseske so bili sprejemani po postopku, ki je vključeval sodelovanje javnosti. Če javnost ni zainteresirana za sodelovanje investitor nima kaj. PS: nisem iz Grosupla, ne poznam župana. Enakrat sem ga vidla po TV in ni lep. Ne poznam nikogar iz Grosuplega no ena znanka je od tam ampak ne živi več tam. Mi pa grejo na živce take flance.
|
|
|
|