Juno -> RE: Julijke 2008 III. del (22.5.2008 19:20:51)
|
Frutka - najlepša hvala za nasvete glede urtikarije. Tudi jaz sem jo imela že večkrat in imam izkušnje s tem, a vsak pameten nasvet prav pride. Danes sem bila v porodnišnici. Zdravnik pravi, da to kar imam ni utrikarija. Na dolgo in široko sva se pogovarjala. Rekel je, da je to verjetno kemična reakcija telesa - na nek kemični dražljaj. Vprašal me je, če sem jemala kaka nova zdravila, ali če sem menjavala prašek, čistila,....Res mi je kolegica prijazno podarila celo vrečo nosečniških oblačil in dejal je, da je možno, da sem tako burno reagirala na te cunje, če so bile morebiti oprane s praškom, ki ga nisem vajena. Kasneje sem jo poklicala in izkazalo se je, da uporablja isti prašek in mehčalec kot jaz. Res pa je, da sva z možem kupila nove praške, iskala sva čim bolj ekološke, za pranje cunjic od malega. Kupila sva pralne oreščke, ki naj bi bilo naravni in full fajn. Morda mi škodi prav to - bo treba še malo preizkusiti. Se je začelo pa spet slabšati...Upam, da bom kmalu ugotovila kaj mi škodi. Najbolj pomembno je to, da je zdravnik rekel, da ta reakcija plodu ne škodi. Zaradi tega se mu v trebuščku ne godi nič slabše. Samo zame ni prijetno. Na žalost je pa res da je zadeva lahko dedna [sm=smiley13.gif]. Ni nujno, da bodo malemu škodile iste stvari kot meni in očku, je pa večja verjetnost, da bo imel tudi on težave z alergijami. Upajmo na najboljše. Zdej grem pa večerjo pripravit, da dava kaj zdravega v želodček danes!
|
|
|
|