Miškolinka* -> RE: PP Skate - vprašanje za uporabnice (16.5.2008 11:38:52)
|
PP Skate je zelo zelo zelo fajn voziček, ki je zelo okreten, lahko vodljiv, da se ga vozit po travi, po pesku, po parku, otroškem igrišču,... dejstvo pa je, da ni pa za grobi makadam (ni terenc definitivno). Zelo lahko se zloži in obrača, funkcionalen, pa še lep na izgled (čeprav vemo, da o okusih ni za razpravljati). Zložen zavzame zelo malo prostora (gre med drugim v prtljažnik P106) Glede tega da "nima nakupovalne košare" se ne bi mogla strinjat, saj sta ta mreža in dve gumi (trakova) za pritrditi, kamor se lahko zloži ogromno stvari in je recimo vsaj za 2x več prostora kot pri npr. quinniju., pa nakupovalne vrečke samo gor odložiš in jih pritrdiš s trakovoma, pa je super. Zagotovo se mi sedalni del zdi veliko bolj udoben kot pri kakšnem drugem vozičku, kjer se sedanemu delu ne da uravnavati naklona, pa tudi razlika v velikosti ni bistvena. Ful ima nakonov, pa velik plus je seveda popolna košara. Vse se da sneti in oprati, ... skratka ogromno plusov. Jaz sem z njim super zadovoljna, to da imamo različne zahteve za vozičke in da imajo vsake oči svojega malarja, pa je tako ali tako vsem jasno. Tako kot vsi vemo, kako zelo so prodajalke v BC usposobljene za prodajo otroške opreme (pol pa svizec...), pa še tak ful prijazne so (pa še en svizec) M*
|
|
|
|