|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoc bioenergetika-zanositev
15.5.2008 15:17:59   
sajka
Hej punce!

Ali ima katera izkusnje,da ji je do zanositve pomagal bioenergetik?Sama se pripravljam na drugo terapijo pri njemu saj je prijateljica po 4 terapijah zanosila pa prej dve leti ni mogla.
Prosim povejte svoje izkusnje.
Hvala.bYuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoc bioenergetika-zanositev
15.5.2008 15:26:47   
sonček85
sama še nisem bila pri bioenergetiku in sem rerkla da bom tudi šla,samo moram najti enega blizu doma ,in to dobrega,sam ko pa ne vem če je kje kak v okolici celja ,ki bi bil super.tudi sama se že trudiva leto in pol pa ni še nič tako da bi tudi šla ,saj sem že tudi jaz čula da baje pomaga.no veliko sreče ti želim in da najdeva pravo in super bioenergetičarko.energetika.

lp lunca

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2008 22:25:20   
Goldy
sonček85 - je en bioenergetik v Celju, ki je baje dober. Trenutno se ne spomnim imena. Mogoče bom malo pobrskala in ti sporočim. Tudi sama razmišljam še o tej varianti.

LP

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2008 10:18:51   
vita80
Jaz pa hodim na terapijo k bioenergetičarki, zaj grem 3. Bom videla v kakšnem času bo rezultat.Trudiva se 2 leti. 

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2008 11:40:46   
dana
Jaz sem pred prvo nosečnostjo hodila zaradi kože. V tistem času sem tudi zanosila.

Letos sem pa spet začela s terapijami (spet zaradi kože), zanosila pa v tem času nisem. Zdaj je pa moj bioenergetik za dalj časa nedosegljiv, tako da sem prekinila s terapijami. Potem bom najbrž nadaljevala.

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2008 12:21:04   
metuLJchy
Jaz hodim k bioenergetičarki (blizu Vrhnike), zanosila sicer še nisem mi pa je verjamem tudi ona pomagala da se mi je občutno zmanjšal tumorček na hipozifi, ki je bil preden sem začela k njej hodit velik 18x12 mm, zdaj le še 5 mm. Glede na to, da sem z zdravniške plati imela le zdravila zelo močna, pa še ta sem pila le 1/4 doze, max. 1/2, in še to ne vedno - verjamem da je k uspehu pripomogla prav ona. No, še malo moramo tega hudička zmanjšat, da mi ne bo delal hormonskih neravnovesij (nisem imela ovulacij, zaradi povišanega prolaktina), potem pa upam da še zanosimo. Vem da je od prijateljice svakinja hodila k tej isti gospe, in je po nevem kolikih letih zanosila v cca. 3 mesecih. Okrog Celja sem že slišala za enega gospoda, samo ne vem imena žal, lahko pa se pozanimam.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2008 14:41:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

sonček85 - je en bioenergetik v Celju, ki je baje dober. Trenutno se ne spomnim imena. Mogoče bom malo pobrskala in ti sporočim. Tudi sama razmišljam še o tej varianti.

LP
res super pa bova lahko potem skupaj hodiliče si zo okoice celja

jupi.resnično upam da mi bo to pripomoglo in da bom potem le končno srečkauser posted image po trudu 2 let

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......