Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Krema za sončenje - JUST 21.6.2010 12:23:30
|
|
|
|
smokyhawk
|
a je kej uporabnega za kake 3 mesece stare bebije,ker moj bo 3 mesece star pa bomo šli na morje čez vikend,pa bi ga rada vsaj z nečim zaščitila...itak ne bomo na soncu,sam z nečim bi ga pa le namazala,ko kak žarek vedno uide
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - JUST 24.6.2010 10:01:15
|
|
|
|
mamamamca
|
Jaz sem pri svoji tamali uporabljala Baby mleko z zaščitnim faktorjem 22 od Avalona in se je super obneslo Sicer je bila res ves čas v senci ampak kakšen žarek pa vendarle pobegne. Lani sem jo naročila pri Alpoji. Letos uporabljamo zopet Avalon kremo, le da je za Otroke in ne več za dojenčke.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - JUST 24.6.2010 10:02:27
|
|
|
|
mamamamca
|
aja, pa še to. Avalon je naravna kozmetika z BDIH certifikatom.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - JUST 24.6.2010 14:40:11
|
|
|
|
somo
|
Ja, Avalon je super zadeva. Se podpišem
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - JUST 24.6.2010 22:40:45
|
|
|
|
marjetica8
|
mi mamo ilrido faktor 20. Se lepo razmaže in je brez parfumov in kao tudi brez kemikalij. Zaenkrat smo zadovoljni
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - JUST 28.6.2010 22:39:11
|
|
|
|
nežka
|
Mi imamo tudi Avalon. Se fajn razmaže in koža ni bela.
|
|
|
|
RE: Krema za sončenje - JUST 5.7.2010 15:42:15
|
|
|
|
sye
|
koker jst vem je s temi kremami takole. Do 2.ega leta starosti moraš uporabljat kremo faktor 50, ki je narejen iz mineralov in ne kemični faktor, to imasta prinas le MUSTELA IN AVENE. jaz sem preizkusila obe. Obe se težko razmažeta in sta bele, ravno zaradi teh mineralnih faktorjev, morda se avene za malenkost lepše razmaže oz. se ne vidi toliko ker je obarvana. Z justovimi kremami (mimogrede letos je nova linija) sem pa jaz zelo zadovoljna, letos jih uporabljam in tole ravno pišem iz morja, ker mali spi v vozičku in sem zraven v senčki, pijem pivo in mislim na vas ter vam pošiljam pozdravčke. A delam kakšne skomine? aja pa tole naš je star 15 mesecev, smo že tri tedne na morju, uporabljam avene, nič ni opečen, pa ga ne mažem prav pogosto, ravno tako ni bil lansko leto o je bil star 5 mesecev, vendar lani sem imela mustelo. Seveda smo pa od 12ih pa do nekje 16 v bifeju, pa tud umes mal v vodi itd......
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?