picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: wing Če pa cel dan skačeš okrog po obiskih pa se kao veliko ali dovolj, ops kvalitetno ukvarjaš z otrokom in partnerjem, ali kako? Po moje bolj težko, razen, da blebetaš cel čas No, pa saj je to tudi nekaj. Vsak po svoje pač. Jaz imam sušilca, pa kljub temu tudi likam, tudi tetra plenice. Se sploh ne obremenjujem, ampak pač zlikam kak večer celo goro perila enkrat na šus, pa je. Pa čeravno to traja kdaj do polnoči. Mala itak spi, moj pa gleda tv in tračava vmes. Ne likam sproti, ker se mi ne da, ampak ne vem kak bavbav mi pa likanje tudi ni. Pa tudi kuham, pospravljam, sem cel dan skoraj sama z malecko....pa šetam z vozičkom, pa hodim na obisk...isto kot ti...samo likam še Pa brez zamere. Nobene zamere... Kje pa si prebrala da hodim ves dan okrog po obiskih? Žal mi je, da si si od vsega, kar sem napisala, da počnem, zapomnila samo to... V glavnem, se strinjam, da lahko kljub pospravljanju (ne mislim samo likanja) preživljaš lepe trenutke s partnerjem pa to...Ko sem govorila o tem, sem imela v mislih žensko, ki ves dan leta s cunjo po bajti pa lika pa pospravlja pa ne vem kaj še vse počne...dete pa se tam igra v stajci al pa risanke gleda, mož pa cajtng bere al pa hodi okrog...(no, tako si jst zamišljam prizor, ko mi nekdo reče, da ves dan leta s cunjo v roki) V glavnem...nema veze...če nekomu paše velik pospravljat, pač naj pospravlja...
|