Anonimen -> RE: Kdaj bi ve dovolile da vam? (19.5.2008 13:12:52)
|
Jaz sem bila odprta 3 cm že skoraj 14 dne pred PDP-jem, pa se ni nič dogajalo, nobenih popadkov. Je pa takrat enkrat tudi začel imeti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] visok srčni utrip. Pa je imel visokega, pa je padel, pa spet visokega - res zelo visokega (tudi do 200 - do 180 je pa normalen), kar bi lahko kazalo tudi na srčno napako... In oni so kar čakali, ker so celo nosečnost govorili, da je otrok bolj majhen, bolj suh, pa da sem lahko zanosila kasneje ali pa je zahiranček. In okoli roka so kar rekli, da sem itak zanosila kasneje... pa nobenega UZ od 35 tedna dalje (ko sem imela kontrolo zaradi zahiranosti otroka), niti mi niso pregledali plodovnice. Vse kar sem si tisti trenutek želala je bilo, da bi rodila in prijela sina v naročje, da bom sigurna, da se mu ne godi slabo. Rodila 6 dni čez rok, plodovnica je bila zelena, sin pa je imel 53cm in 3490g! Tolk o zahiranosti in kasnejši zanositvi! Naslednjič, če me kdo vpraša, če želim, da mi sprožijo porod magari teden pred rokom bom sigurno za!
|
|
|
|