pi -> +++++++++++++++++++++++++++++ (16.2.2005 8:23:21)
Končno sem tudi jaz zagledala +++++++++++++. Ne morem vam opisat kako sem vesela. Nekatere me mogoče ne poznate saj me kakšen mesec ni bilo na RR-u. Čeprav se bo to zdaj grdo slišalo, ampak zdi se mi da je to pomagalo. Prejšnji mesec sem se odločila da en ciklus na bom na RR-u in bom poskusila odmisliti :nosecka: in :duda: in je uspelo. Danes sem zagledala +++++.
Zelo bi bila vesela, če bi me katera zbrisala iz zgornjega seznama in dala med :nosecka:
:bravo::nosecka::bravo::nosecka::bravo::nosecka: :bravo::nosecka::)-:)-9nebesa9nebesa :love::duda::love::duda::love::duda::love::duda: Ejla to leto bo pa hudo vroče:)-:)- Čestitke!!!!!!!:bravo::bravo:
pi -> +++++++++++++++++++++++++++++ (16.2.2005 8:49:27)
Piiiiiiiiiiiiiii :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zelo sem vesela zate :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Bambi
pi -> +++++++++++++++++++++++++++++ (16.2.2005 9:38:25)
Bambi upam da boš kmalu prišla za mano. :miska::miska::miska::miska::miska::miska:
cestitke tudi od mene! sem sicer nova tukaj, spremljam vas pa dalj casa. na zacetku mi je bil ta forum prav grozljiv z vsemi nesrecnimi dekleti. zdaj pa ravno obratno; crpam predvsem pozitivno energijo iz takih novic kot je tvoja.
m.
A & T -> +++++++++++++++++++++++++++++ (16.2.2005 11:24:45)
Pi - veselim se s tabo. Se enkrat iskrene cestitke.