Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 15.5.2008 7:31:02
|
|
|
|
nena m
|
Jaz v zadnjem času vedno uporabljam lističe - lovilce barve in sem super zadovoljna. Če perem črno - belo kombinacijo dam enega za belo perilo in enega za barvasto. Odkar jih uporabljam še nisem pobarvala niti ene stvari, belo perilo pa je res belo in ne sivo. lp
|
|
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 15.5.2008 7:51:04
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
lovilci barve? kakšni lističi so to? ker jaz imam pa probleme z belo- rdečo, kar na koncu vedno postane vse roza...
|
|
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 15.5.2008 8:25:28
|
|
|
|
emmy
|
Se strinjam z neno m, kajti tudi jaz uporabljam te lovilce barv in se mi perilo ne zabarva. Posebej če perem kakšen čisto nov kos perila obvezno dam zraven enega od teh lističev. Te lističe kupiš v Mercatorju, Sparu, DM-u, Mullerju... so v takih majhnih škatlicah tam nekje pri pralnih praških. V škatli je 10 lističev, gor pa piše: Lovilec barv (colour catcher).
|
|
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 15.5.2008 8:26:46
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
za to pa nisem vedela da obstaja!!
|
|
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 15.5.2008 8:56:59
|
|
|
|
mojsoncek
|
Tudi jaz uporabljam lovilec barv in se super obnese. Sem enkrat prav namenoma (da sem sprobala listke) dala med perilo eno rdeco jogi rjuho, ki je vedno pustila svoje sledi (tudi tamalemu sem ze hlace in pizamo obarvala v roza ), pa se je ful lepo opralo in nic obarvalo. Ti predlagam listice in pranje na nizki temperaturi (jaz taksne stvari perem s programom za obcutljivo perilo in nimam tezav).
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 15.5.2008 8:59:41
|
|
|
|
ANIME
|
Super ... hvala za odgovore ... prvič slišim, ampak letim takoj kupit, da sprobam ... in kako to ... če imam črno bele stvari, dam dva listka in operem na programu za občutljivo. In to je to ... ali je še kakšen trik Zdaj pa samo še predlog ... kateri listki so najboljši. Kje priporočate da kupim oz. katero znamko ...
< Sporočilo je popravil ANIME -- 15.5.2008 9:06:24 >
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 15.5.2008 9:16:39
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem jih kupila v DM-u, ampak ti ne vem na pamet povedati katera "znamka" je.
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 15.5.2008 9:21:39
|
|
|
|
anitaz
|
Taka rdeča škatlica je. Ja, res so zakon tile lovilci barv!
|
|
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 19.5.2008 11:52:16
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME ... kateri listki so najboljši. Kje priporočate da kupim oz. katero znamko ... --------------------------- Trenutno (od 19.-24.5.) so v Mullerju v akciji DR.Beckmann (20x za cca. 2'99€) http://www.mueller.si/. Sicer sem probala še ostale znamke, pa so vse ok.
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 20.5.2008 9:39:55
|
|
|
|
~Biba~
|
Tile v Müllerju so dobri; oni z DM; meni žal niso vlovili vse barve
|
|
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 20.5.2008 23:07:19
|
|
|
|
Naja30
|
Pred kratkim sem tudi jaz obarvala nekaj perila in sem prav s temi zi dm-ja ponovno oprala in je vse šlo dol! Se pravi, če dam med črno perolo kakšen črno-bel kos, dam tudi zraven samo en listek za belo in enega za barvasto ali kako? In še to me zanima, če lahko skupaj perem belo in npr. rdeče in če dam spet listke, bo ok?
< Sporočilo je popravil Naja3 -- 20.5.2008 23:17:57 >
|
|
|
|
RE: Pranje črno-belega perila 21.5.2008 8:09:01
|
|
|
|
luka jan
|
Super so tile lovilci barv, jaz sem jih nekaj časa uporabljala samo pri rizičnemu perilu, sedaj pa sem se tako navadila da enostavno ne morem prat brez njih.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.