Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: polenta ločevalna dieta 14.5.2008 23:56:35
|
|
|
|
gaya24
|
Pri ločevalni tableti ne moreš jest to skupaj z mlekom. Polento bi jaz jedla pod škrobni dan, ker koruza tudi spada pod škrobni dan.
|
|
|
|
RE: polenta ločevalna dieta 15.5.2008 8:14:44
|
|
|
|
malamisha
|
Škrobni dan, brez mleka, brez golaža Določene jedi izgubijo svoj smisel
|
|
RE: polenta ločevalna dieta 15.5.2008 8:59:28
|
|
|
|
Saša27
|
Oj! Polento skuhaj, jo vlij v pekač, na vrhu naloži paradižnik in papriko, lahko tudi kakšen malancan, pa vse skupaj v pečico, da se malo zapeče. Preizkušeno in zelo dobro.
|
|
RE: polenta ločevalna dieta 15.5.2008 9:23:59
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Oj! Polento skuhaj, jo vlij v pekač, na vrhu naloži paradižnik in papriko, lahko tudi kakšen malancan, pa vse skupaj v pečico, da se malo zapeče. Preizkušeno in zelo dobro. To sem tudi jaz že parkrat naredila in je res zeloo dobro! Jaz dam ponavadi bučke še, da je še bolj sočno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?