[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.2.2005 7:34:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

chips -> Dobro jutro! (16.2.2005 7:47:30)

JUTRO TUDI JAZ SEM ŽE POKONCI AMPAK ŠE MALO POLEŽAVAM!
Ne da se mi iti ven ker je premrzlo.Komaj čakam da bo poletje!!!
Lp:sloncek::sloncek:

Tinna -> Dobro jutro! (16.2.2005 7:57:13)

Dobro jutro!
Luka spi mamica pa na internetu preverja kaj je novega. Tudi mi smo danes spali celo noč do sedme zjutraj ko je Luka pojedu in spet zaspal.
Tudi jaz želim vsim lep dan moj se je začel super.

LP:sloncek:

Nogavička -> Dobro jutro! (16.2.2005 7:57:31)

Dobro jutro!
Komaj vstala. Že kuham:kava:.

Lep dan vsem.:rozica:

Tea

dory -> Dobro jutro! (16.2.2005 7:58:30)

O dobro jutro..mi spali dones celo do sestih..sam mi je zdele ratal se dokopat do RR..je tamal mal zaspal :)..zdej pa pijem eno veliko dozo :kava:..pol pa sibava na terapijo :(

Pikabu -> Dobro jutro! (16.2.2005 8:01:19)

Dobro jutro vsem.

Mi smo se sicer naspali, ampak z vmesnimi motnjami. Naša mala se je odločila, da bo ponoči spet jedla in da duda ni več dobra.

Jaz grem pa zdaj raje na en kakav, ker :kava: ne pijem, potem bodo pa princeska verjetno že lačni.

SANDY -> Dobro jutro! (16.2.2005 8:09:10)

Morgeeeen, zmanjkalo mi je :kava: sem pa koj na čaju! Trina gleda telebajske, mol pa na zajtrk :pujs:

Anonimen -> Dobro jutro! (16.2.2005 8:16:57)

:kava: že minila, že v službi.
Sem kar mal :hudicek: ker ponoči nisem šla pogledat zakaj :miska: joka. Pol je pa spala do jutra,jaz pa sem že pobegnila v službo. Če grem k njej jo moram pol k seb vzet,pol pa se želi samo crkljat(na zizi seveda).

Lep dan vsem.

Taša -> Dobro jutro! (16.2.2005 8:18:57)

Dobro jutro še od mene.. zoal pa si res zgodna...:)-:)-:)-:)-... No mi smo spali kot top od 8-7.30 tako kot vsak dan... Mama je polna energije..zunaj sije sonček...in komaj čakam da greva na sprehod.. Sem že Niko v vrtec peljala...ker je moj še kar na bolniški- še vedno bolan....No zdej si grem pa po eno:kava:.. Lep dan vsem še naprej...

Teni_ -> Dobro jutro! (16.2.2005 8:46:39)

dobro jutro tudi od mene. Tudi midve sva že danes gor. Teja ni več hotela spat.

LP,
Mojca:rozica:

African queen -> Dobro jutro! (16.2.2005 8:49:41)

Dobro jutro,
Joj, moj Jakob pa je zbolel!!Ima vročino,kašlja in ga boli trebuh:((:((....Samuel pa je prvič prespal celo noč:bravo:

puri -> Dobro jutro! (16.2.2005 9:15:21)

Dobro jutro tut od mene, čeprav zame ni več jutro,....smo vstali že ob 6-ih:zaspan:

Zdele mam pa mal frej, sem jih skos rihtala(previjala, dala za jest, oblekla, skuhala čaj, pomila posodo, pospravila,.......zdej se pa vsak po svoje mal igrata, čeprav vem, da ne bo prav dolg trajal:))

Lep dan vam želim:sloncek:

kimi -> Dobro jutro! (16.2.2005 13:27:19)

No jaz vam bom pa lep dan zaželela

Stran: [1]