|
RE: Sumim,da sem noseča, kaj naj naredim? 17.5.2008 13:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno ko slišim kaj takega, si rečem, madonca pa saj smo v 21. stoletju, toda kot je že ena rekla, vsi smo bli enkrat mladi, pa smo počeli neumnosti. Mislim, da ima vsaka med nami eno vsaj podobno izkušnjo. Jaz sem nedolžnost izgubila zelo pozno, nism imela nevemkoliko spolnih partnerjev, pa sem vseeno mela enkrat paniko, ker nisva uporabila kondoma, tip je sicr uporabil metodo umik, ampak men je zaostajala 14 dni - živci so bli čist na meji, da popizdim, na koncu se je izkazalo, da nisem noseča - zato te draga Valerija popolnoma razumem. Samo ne panike zganjat - če se ti izkaže, da si noseča, si takoj poišči ginekologa, pa povej situacijo - pol se bo pa itak vse uredilo, boš videla. Aja, kar se pa tiče tistih tabletk po spolnem odnosu - nama je enkrat počil kondom, pa sm šla drug dan - v soboto - k dežurni šolski zdravnici, ki me je dobesedno vrgla ven iz ambulante, da ona mi tega že ne bo napisala, ker to je mini splav in ona je proti splavu - potem so me v ambulanti za odrasle ful lepo sprejeli, me napisala v knjigo prehodnih pacientov in mi dali te tabletke. Mislim, da moraš skozi take izkušnje pri našem zdravstvu, kjer ti MORAJO, če tko želiš naredit splav - če je zdravnik moralno do tega zadržan, mora to potlačit.
|
|
|