issa_ -> RE: Baby boom voziček! (22.9.2012 7:58:12)
|
pozdravljene! tako po skoraj letu dni dejanske uporabe vozička, bom še jaz podala svoje mnenje.... na začetku ko sem uporabljala samo košaro mi je bil res full super, nismo veliko z avtom skakali naokoli, tako da ga tudi zlagali nismo,..ko smo pa začeli uporabljat športni del, so mi tista vodila po par mesec šla adijo,..pa sem skos pazila da sem primila za ročko, gor zahaklala in premaknila,.. razen če moj ni bil glih dosleden pri tem,.. vem samo da enkrat je moj 8m sin, se stegnil nazaj in je naslon kratkomalo kar popustil. [sm=smiley13.gif] zdaj se seveda noče več vozit v njem, pa malo budasto je tudi saj, je naslon samo leže, in če mu kaj ni všeč se samo na bok uleže in je že ven iz paskov,..glih fajn med vožnjo,..[sm=smiley13.gif] za v avto je res štorast, veliko placa zavzame..tako da je potreben velik prtljažnik... kilometrino sem pa res veliko z njim naredila, je pravi terenc, to je pa edino pozitivnega na tem vozičku...[sm=smiley13.gif] čistila sem ga tudi samo z gobico in vodo,...tako da tu nisem imela težav, tudi z barvo ne.... nevem no, če bi še enkrat potrebovala vozička, ga verjetno nebi vzela,....
|
|
|
|