pipa123
|
No, voziček ni med najlažjimi, to pa zato, ker kolesa in drugo ni plastično, kar sama štejem za pozitivno, ni pa spet tako težek, da bi bilo treba spustit dušo.. . Mene je najprej skrbelo, če bo sploh stal v avtu (imam starega polota z zelo majhnim prtljažnikom), pa se tako dobro zloži, da ni problema. Košara se meni zdi zelo lahka, skoraj lažja od lupinice. Ima tudi ročaja na vsaki strani, tako da se jo enostavno prenaša. Po makedamu gre super zaradi velikih koles, ga je pa treba fajn držat, če so večji kamni po cesti, ker imaš občutek, da se bo prevrnil...no, takšne ceste so verjetno samo pri nas na Primorskem, pa še to na podeželju. Aja, kar se tiče velikosti košare, se meni ne zdi tako velika...naša mala nima še niti 2 meseca, pa manjka do glave in nog na vsaki strani mogoče kakšnih 10-15 cm, če se raztegne. Tako da me kar malo skrbi, koliko časa jo bomo lahko še uporabljali Saj v bistvu niti ne vem, koliko časa se košaro navadno uporablja ?? Okvir ne škripa. Fajn je, ker se da ročaj vozička premikat navzgor ali navzdol, pa zelo hitro in enostavno se zloži ogrodje. Pred kratkim je bila pri nas na obisku prijateljica s skoraj enoletno punčko, tako da smo sprobali tudi športni del vozička, ki se je dobro obnesel. Podlaga je dovolj trdna, čeprav ne deluje tako na prvi pogled, tisti pasovi, ki vam povzročajo skrbi, pa kvečjemu poenostavijo nameščanje. Če ima katera še kakšno konkretno vprašanje, z besedo a dan. V splošnem vam lahko samo še enkrat potrdim, da smo z vozičkom zadovoljni. Lp vsem!
|