beruška
|
Zivjo, dodam se jaz nekaj. Res je, kot so rekle nekatere punce in v bolnisnici, ko se enkrat navadijo allernove, je njamsi, ceprav ne mors verjet hahahahahha, ma sem se jo tudi jaz,ker sem bila do konca dojenja skupaj z malim na dieti, mal sem kradla za pire krompir Mi2 sva imela lazjo nalogo, ker sva zacela z allernovo z uvajanjem gh, tako sem jo redcila z vodo in mesala bio rizevo kasico od milupe. Postopoma sem vodo ukinjala in se je navadil, na zacetku,ko sem dala samo mleko po zlicki, ga je kar streslo, v dveh dneh je postalo pa cisto ok, v kasici in po zlicki tudi meni so rekli, p, da gre pregomin s polic, pa se svetovali so mi, naj raje allernovo,ker naj bi bila boljsa, saj gre res za mleko, pregomin je pa samo izvlecek soje. No, pregomin je imel takoj rad, a sem vseeno vztrajala, d apije oboje, dokler nismo dobili mleka na recept, ker nisem vedela, kaj nam bodo dali. Dobili smo pregomin, a sem zaprosila za allernovo in smo jo dobili. Tudi allernova je narejena na osnovi kml, a menda je tako ociscena, al kako naj se izrazi, alergenih snovi, da je primerna za alergike na kml. Dieta sploh ni huda, le stane te, ker je hrana na oddelkih za zdravo prehrano zelo draga. In res spoznas toliko nove hrane, stare prakticno, ki so jo tudi nase babice uporabljale, prej pa se vedla nisem zanjo. Pa se zdrava je. Rizevo mleko je pa najboljse od Lime, okus vanilije ima, najcenejsga sem dobila pa v dmju od alnature. Precej cenejsega. Srecno
|