Selitev (Črnuče)- mal pomoči (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Špela -> Selitev (Črnuče)- mal pomoči (15.2.2005 22:08:53)

No tako, pa smo se končno odločili in sklenili da se s 1.3. kot družinica selimo v Črnuče.:bravo:9nebesa
Sem tko vesela, da mi gre kar na jok. Po pravici povedano, pa se mi zdi da bom kakšno solzico potočila ko bova z malčkom zares šla, ker bova pogrešala babici in dedka in tetico.:) Ampak saj bomo hodili na obiske.
Zdaj pa prosim za mal pomoči:ups:
Črnuče ne poznam prav dobro. In me zanima če poznate tam kakšno dobro pediatrinjo, ker bi jo zamenjala? Kje so tam kakšne sprehajalne poti in igrišča za otroke?
Kakšen je vrtec in kako zaseden?
No za začetek bo dovolj, potem bom šla pa sproti.:)

Gina -> Selitev (Črnuče)- mal pomoči (15.2.2005 22:27:05)

Črnuče so prijetna "vas", kjer se lahko sprehajaš po naselju ali po travnikih - veliko možnosti. Pediatrinji sta obe ok, gužva je pogosta, lahko se zmeniš veliko tudi po tel. Igrišč je malo. Odvisno na kateri konec se seliš. Vrtčevsko je popoldne zaprto (Ostržek), pri šoli je bolj malo igral, edino zgoraj v gmajni je nekaj malega še. Vrtec Ostržek je velik vrtec, kjer ponavadi dobiš prostor, lahko se zgodi, da imajo pa tudi zasedeno. Ponavadi najdejo prostor v kakšni drugi svoji enoti. Jaz osebno z Ostržkom nisem bila preveč zadovoljna, vem pa tudi tam za 2 krasni vzg., samo moja dva nista bila te sreče, da bi ju dobila. Sicer imaš v Črnučah vse, kar rabiš, pa še blizu imaš vse - od BTC-ja naprej.
P.S.: sladoled v Črnučah je d`best

lidia -> Selitev (Črnuče)- mal pomoči (16.2.2005 7:17:25)

Blizu Črnuč je pediatrinja dr. Darja Mikec, Gogalova 3a.

Nogavička -> Selitev (Črnuče)- mal pomoči (16.2.2005 8:04:31)

In je zelo dobra pediatrinja. Njen tel je: 568 4890.

L.p.

Tea:rozica:

Stran: [1]