Katina
|
TamaraJ, kako lepo, da si se nam javila. Ne mine dan, da ne bi pomislila nate, saj si edina, ki jo izmed nesrečk osebno poznam. Zadnje dni sem ful intenzivno mislila nate in prav vesela sem, da si se oglasila. Iz srca hvala za tvoje čestitke in želje. Tudi jaz ti želim, da bi ti bilo leto 2009 mnogo, mnogo, mnogo bolj naklonjeno. Želim ti, da žanjete sad, ki ga boste v kratkem zasejali. Ko bom izvedela, da pričakuješ bom vsak dan mislila nate, dokler ne bom zasledila, da se je vse izteklo kot je treba in kot ti vse želimo. Bodi močna, vendar se ne pozabi zjokati, ko ti bo hudo, saj zatrta žalost načne še tako močno osebnost. Poišči strokovn pomoč, morda celo misliš da ni potrebna, vendar škoditi ne more (iz lastnih izkušenj ti povem, da pomaga). Krasno je, da sta se z Najo3 spoznali, saj bosta skupaj močnejši. Naja3, tebe sicer ne poznam, vendar sva občasno klepetali na sladkorčicah. Tudi tebi želim, da kmalu rodiš zdravo dete. Tudi zate velja, da bom spremljala tvojo nosečnost in si oddahnila šele, ko sporočiš, da je vse v redu. Tudi ti si ženska ki jo nedvomno močno občudujem, saj si se zmožna oglašat na tem forumu in čestitat vsem majskim mamicam. . Ko sem jaz splavila v mnogo bolj zgodnji nosečnosti, se priznam, nisem več mogla javit na forum, saj sem mislila, da me je doletela najbolj grozovita zgodba na svetu. Zdaj sem spoznala, da obstajajo še ženske, ki premagujejo veliko težje zgodbe, ki jih znajo veliko močneje in častno prenesti kot sem jo bila sposobna sama. Priznam, da me je zato kar malo sram. BOJANC, tudi ti si mi po svoje znanka. Ni samo EMŠO tisti, ki je podoben. Tudi tebi želim, da je tvoja zgodba leta 2009 zgodba o uspešnem letu, ki ti bo izpolnilo željo po krasnem, zdravem . Bodi močna in ne obupaj! Tudi ti si se mi vsedla v srce, in tudi tvoja poročila bom spremljala z zadržanim dihom z željo, da bo vse v redu. Vsa tri dekleta ste krasne ženske, ki si zaslužite, da vam življenje v naslednjem letu podari tisto, kar vam je v tem letu vzelo. Iz vsega srca vam želim, da vas resnično osreči z zdravim . Vaša naloga pa je, da nam to veselo novico sporočite, prav? Če bi katerakoli potrebovala pogovor, nasvet, pomoč ali samo čvek, se bom vedno potrudila, da vam naklonim potreben čas. Obrnite se name, če le začutite potrebo. Rade volje se vam bom posvetila. Edina, kako luštna škratka je Anja_Tia, tale tvoja blond zapeljivka . Zelo me žalosti, da tvoja izkušnja ni bila lepa. Upam, da bo spomin nanjo kmalu zbledel. Poskusi s taktiko, da si ne prikličeš v spomin prevečkrat teh dogodkov. Sčasoma se na njih nabere prah in niso več tako grozni, kot so v tem trenutku. Glede tvojega počutja, ki ga ti imenuješ depresija pa samo tole: Nič nenavadnega ni, da si jokava. Čustva po porodu so rolcoster, ta trenutek so up, naslednji so down, še posebno ko meniš, da ne gre vse po tvojih zamislih, so solze kaj hitro na vidiku. Tvoja pričakovanja o materinstvu so bila morda malo idealizirana in si zdaj, ko ugotaljaš kaj materinstvo je, malo presenečena, izgubljena, morda celo šokirana. Ne skrbi, čez čas se občutki popredalčkajo, otroček malo zraste in ti zna že vračati z nasmeški in drugimi novitetami in začetne težave niso več tako hude. Normalno je, da si presenečena nad ritmom, ki ga zdaj Anja-TIa diktira, še posebno, če je med zahtevnimi, vendar se bosta sčasoma druga na drugo navadili in vse bo tako kot je treba. Edino zdravilo za tvojo trenutno bolezen je pogovor z nami, partnerjem ... in čas, ki bo stvari postavil na svoje mesto. Zato kar pogumno! Od zadnjič mi je v spominu ostala barbaw. Pazi da ne pregoriš! Čas je, da ustaviš konje in pomisliš tudi malo nase. Požri ponos in uporabi malo zdravega egoizma, če hočeš dobro sebi in svoji krasni družinici. Kajti si super mamica, ki je trenutno preveč utrujena, zato se malo izprezi. kasso, kako si? Tudi ti si ena tistih na katere se večkrat na dan spomnim in ti v mislih pošiljam lepe želje. Punce, mal sem se razpisala, upam da ne zamerite.
< Sporočilo je popravil Katina -- 31.5.2008 22:49:21 >
|