|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
26.5.2008 7:49:25   
špelin@
Katina, meni se tudi že rola od visenja notri... user posted image  Rada bi šla malo ven!!!!!!!!

narava, navijamo, da se Poba zdaj pa res ne bo več dolgo zadrževal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
26.5.2008 7:50:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
edina je od 23.00 v P zaradi hudega glavobola, ob 6.20 je mela že klistir. zdele se verjetno ful dogaja,zato držte pesti!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Dajmo, edina!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
26.5.2008 8:04:17   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
edina je od 23.00 v P zaradi hudega glavobola, ob 6.20 je mela že klistir. zdele se verjetno ful dogaja,zato držte pesti!!!!user posted image user posted image user posted image

UPAM DA BO DRŽALA SONČKA ŽE DANES V ROKAH.
Z NEJCEM NAVIJAVA ZA TEBE...user posted image user posted image user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
26.5.2008 8:20:14   
kasso
Anitka, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Edinaos.... juhuuu, navijam. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
26.5.2008 8:33:57   
natasa34
Dobro jutro vsem in ena user posted image  za vsako.

Najprej čestitke vsem mamicam!!! Edina user posted image user posted image

Midve sva prišli že v petek iz porodnišnice, brala sem z nazaj in se morala spočiti. Naša Eva je zelo pridna podnevi, spi in je na 3 ure. Ko pa je ura 22 ali 23 se pa začne žur nekje do 2, hoče biti priklopljena vsake pol ure user posted image  Upam, da to kmalu ukinemo. Sem pa kljub pogostim dojenjem staknila na desni dojki zamašene mlečne žleze in smo se kar namatrale z masažo, vročimi tuši .... no, danes zjutraj se je odprlo, sem bila čisto mokra in Eva zdaj doji tudi na tej normalno.
Porod je bil ekspresen: ob 18.30 sem bila v P, na CTG ni kazalo prav veliko popadkov, ob pregledu sem bila odprta 4 cm, ko mi je dala klistir, se je začelo vse na hitro, popadki, da sem jih komaj dohajala. Ko je moj user posted image  prišel v P ob 19.25 sem že komaj prišla do besed. Je bil revež čist zmeden. Ob pol osmih me babica pogleda, odprta 6 cm. Malo po tistem sem začutila, da moram pritiskati, pride babica .... dvakrat sem pritisnila in rodil se je naš sonček Eva. Verjemite, da mi ni bil nič jasno, tko na hitro je šlo, mojemu dragemu pa še manj. user posted image

Lp

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
26.5.2008 8:42:50   
špelin@
Iščem in ne najdem... Prejšnji mesec sem na majčicah - 4. del enkrat navedla en link o dojenju (nova spoznanja) in ga zdaj ne najdem. Če se kateri da pomagati in pobrskati, bi ji bila zelo hvaležna user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
26.5.2008 8:54:52   
mya26
Dobro jutro!
Pri nas nič novega. Mal me špika, ampak nič resnega, tko da me je zdaj spet strah ratal, da ne bom vedla kdaj bodo popadki, pa grem drugič rodit in sem prvič rodila brez svečke za mehčanje MV ali umetnih popadkov. Matr sem smotana. Še moj  dragi je rekel, da je zdaj kar mal bl živčen, pa vsakič ko se primem za hrbet al pa mal nakremžim, aje že, aje že? a se je začel? Ja pa če ne vem!!!!user posted image user posted image user posted image Vedno bolj se mi dozdeva da  user posted image , hoja,... nič ne pomaga do trenutka, ko se user posted image odloči tko zdej mam pa jaz tega dost,  hočem ven. Potem ko se odloči, pa lahko te stvari zadevo mal pospešjo ali pa upočasniš, če se uležeš.

Spelin@: Ne vem če je pravi, ampak to sem si enkrat shranila. Mogoče ti vseeno pride prav.
http://www.dojenje.net/vprasanja.htm#_5._DOJKE_POSTANEJO_1
Upam, da je tvoja velika pika že zdrava, ali pa da gre vsaj na bolje.

Edina: Diham s tabo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anitka: Čestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
26.5.2008 8:56:53   
jana81
špelin kaj pa www.dojenje.net ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
26.5.2008 9:09:24   
špelin@
Šlo je za eno drugo spletno stran oz. članek. V določenih ozirih malo drugače usmerjen kot LLL-jeva stran.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
26.5.2008 10:15:05   
Taula
Edinaos....držim pestiuser posted image user posted image  Skrajni čas je že da spoznaš lepotičkouser posted image user posted image
Darmar..čestitkeuser posted image user posted image
Nataša34..super da je bil porod hiteruser posted image
Špelin@ a tole iščeš?
http://www.dojenje.net/vprasanja.htm

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
26.5.2008 10:59:44   
mya26
špelin@: A je bilo to tisto ko je pisalo da naj ne bi dojil več kot 10 minut na eno stran? Me prav jezi ker ne enajdem. Tale iskalnik na RR pa ni najbolj posrečen, a ne?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
26.5.2008 11:07:43   
hijenca
Halo drage majčice!

Midva z Vidkom sma prišla s sprehoda, sedaj čakama patronažno, da nas stehta in da se dogovorimo, kdaj se bomo kopali, ker popek je že čisto suh.

Danes se me je mišek usmilil in je spal od 22 do 3.00 in potem do petih. user posted image user posted image  Je pa res, da sma od 5 ure skupaj spala v veliki postelji do 8.30. Se pa je mama prav naspala.

Vsem novopečenim mamicam ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !!!

Vsem, ki ste male hroščke že prinesle domov, veliko veliko cartanja.

Jaz pa se bom mogla potem vrečt med perilo, ker imam toliko stvari za likat.

Zanima me, ali neglede na 1A kolke, povijate na široko, ali samo v pampersko???

Tako, sedaj pa iz ležalnika slišim "sireno" user posted image user posted image , pa moram letet.

Lepo bodite, Edina tebi pa tako močno držim pesti in upam, da boš čimprej imela v rokah tvojo pupiko!!!!

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
26.5.2008 11:31:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
špelin@: A je bilo to tisto ko je pisalo da naj ne bi dojil več kot 10 minut na eno stran? Me prav jezi ker ne enajdem. Tale iskalnik na RR pa ni najbolj posrečen, a ne?

Točno tisto, ja user posted image  RR iskalnik je za en user posted image

Rada bi tisto našla, ker mi je ful nenavadno, ker se naš user posted image  očitno resnično naje v 10 minutah user posted image  Če ga še silim, mu mleko teče iz ust in sploh več ne požira. A je možno, da je tako hitro sit oz. da tako hitro "natanka" trebušček?

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
26.5.2008 11:37:01   
mya26
Špelin@: Lej mislim, da sem našla na 89. strani 4.dela si prilepla tole s strani bambino:

http://www.bambino.si/nosecnost_in_starsevstvo/novorojencek_in_dojencek/dojenje/tradicionalna_metoda_dojenja_je_boljsa
Vem da nimaš časa, jaz pa ga zaenkrat še imam in sem v iskalnik mozile vpisala dojenje in stran za stran gledala citate v povezavi s tem in mislim da sem našla, kar si želela user posted image

Dej povej kako napraviš, da namesto te kače napiše KLIK ?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
26.5.2008 11:37:03   
Anonimen
Dober dan punce,

Men je res zelo žal ker nimam časa prebirat, kaj šele komentirat... Prosim ne mi zamerit. Mi pa lahko prosim ena na ZS pošlje kam ste se sedaj preselile, tiste ki ste že rodile? Kje najdem tiste majske hrošče?

Najlepša hvala...

Ko se tole obsedeno stanje pri nas malo umiri se z veseljem javim na majske hrošče.

EDINA - DRŽIM PESTI!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
26.5.2008 11:44:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Špelin@: Lej mislim, da sem našla na 89. strani 4.dela si prilepla tole s strani bambino:

http://www.bambino.si/nosecnost_in_starsevstvo/novorojencek_in_dojencek/dojenje/tradicionalna_metoda_dojenja_je_boljsa
Vem da nimaš časa, jaz pa ga zaenkrat še imam in sem v iskalnik mozile vpisala dojenje in stran za stran gledala citate v povezavi s tem in mislim da sem našla, kar si želela user posted image

Dej povej kako napraviš, da namesto te kače napiše KLIK ?

mya26, ZLATA SI user posted image user posted image user posted image user posted image  Točno tole sem iskala user posted image
Jaz sem se na četrtem delu med iskanjem prebila šele do 68. strani... user posted image user posted image

Glede tistih "kač": KLIK

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
26.5.2008 11:45:52   
špelin@
****, majski hroščki s(m)o tule: KLIK

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
26.5.2008 12:32:53   
mya26
Mene pa zanima kako ste vi štele gibe. AL en brc en gib? Kaj pa če čutiš več gibov v 5 minutah, pol pa ful časa nič?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
26.5.2008 13:01:10   
barbaw
Edina user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater je zatišje tule. Sem mislila,da bom imela ful dela, da bom vse prebrala. Pa tudi pisat ne morem, ker Maja trenutno ne spi.

Špelin@ čisto komot se ti naje v 10-ih minutah, ker ser moja tudi. Jaz ponavadi počakam, da se konkretno prebudi (čez dan), ker drugače se ne naje pošteno.

mya en skolp gibov se šteje kot en gib. Cel dan mora brcat po malo. Vmes pa spi. Če te skrbi pojdi v P na CTG. Boljše, da se tam pomiriš kot da te skrbi po nepotrebnem.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
26.5.2008 13:24:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ čisto komot se ti naje v 10-ih minutah, ker ser moja tudi. Jaz ponavadi počakam, da se konkretno prebudi (čez dan), ker drugače se ne naje pošteno.

Hvala ti za izkušnjo user posted image  Meni je res čudno, ker sem obe punci dojila nonstop, mali pa se naje v 10 minutah in je zadovoljen. Lula in kaka ogromno, zato predvidevam, da se pač tako hitro naje user posted image  Jutri pride patronažna, da ga stehta, potem bom pa itak videla, kje smo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
26.5.2008 13:45:48   
narava
Dajmo Edina, dajmo Edina!!

Martina, ne zapuscaaaaaaaj meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  Aja, kje pa si ti danes ze cel dan?? Midve z Myo cakava, da se javis, da si se vedno "nasa" user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
26.5.2008 14:01:01   
Soncnica Sandra ***
****: dobrodošla spet med nami!
Pridi poklepetat z nami še na: starši čvekamo.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
26.5.2008 14:05:05   
Soncnica Sandra ***
Jutro! Pišem samo z levo roko,ker je Žan "priklopljen",zato ne odgovarjam za umetniški vtis.

edina je od 23.00 v P zaradi hudega glavobola, ob 6.20 je mela že klistir. zdele se verjetno ful dogaja,zato držte pesti!!!!

DRŽIMO PESTI!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
26.5.2008 14:05:17   
Soncnica Sandra ***
oj punce, samo na hitro; novićka je ta da je naša Anitka mamica! Sinćek Gal je prikukal danes ob 17.45h, 51cm in 3380g. Čestitke!!!!

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
26.5.2008 14:06:36   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: ŠPELIN
Kupili smo tudi ležalnik, bomo videli, če se bo pri njem obnesel.

Špelin: mi lahko prosim poveš kje in kakšnega ste kupili, ter koliko zanj odšteli? Pa imaš mogoče tudi kako slikico od njega?
Tudi mi seodločamo za nakup ležalnika, samo se mi zdi, da so fullllll dragi.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?