narava
|
Pozdravljene tetke! Uh, vreme v lj je ob tej gluhi, nemi in se kaki uri seveda prekrasno, ker je tako fajn osvezujoce in glih prov..pa dela se en tak lep dan za rodit se enkrat cestitke katini, sva se vceraj srecali v sprejemni ambulanti v P (ne, ne, niso me sprejeli - SE ), ravno na njeni poti v porodno. Sva malo poklepetali in zazelela sem ji sreco. Bila je presenetljivo (ali pa tudi ne??) mirna - tako kot vedno: cist skulirana. Jaz sem sla na pregled, ker ce Poba ne bi pridobil v enem tednu bi mi danes sprozili porod. Ampak, ej ti otroci so res cudez, Poba se je v enem tednu zredil za 700g me je pregledala se vaginalno, odprta sem ze 2 prsta (je bla zdravnica kao ful presenecena, glede na to da sem prvorodka in se tako lepo tedensko odpiram ), tut popadki se ze kazejo, mi je rekla, da me sicer naroci nekst vik k moji G, a da misli, da bomo mi se kaj prej prisli?! upaaaaaaam..! sicer pa se mi je vceraj po pregledu na poti domov vllilo zelo veliko krvi s kosi in je krvavitev trajala ceeeeel dan. ker tudi po enajsti uri zvecer ni pojenjala, sva se z mojim lepo spakirala v P in se sla pokazat. CTG ok, mali brca, pri ponovnem pregledu odprtja MV (maaaaaaaaatr, kok to boli!!!!!! me je po koncanem pregledu kar samo od sebe vrglo s stola! ) pa je bilo ugotovljeno, da je nas cep sel papa. G me je pospremil z besedami: lahko bo trajalo se par ur ali pa par dni, ampak kakorkoli, zacelo se je! Yes! tako. sedaj pa samo se uradno cakamo! aja, prvic po nevemkolikem casu sem spala tudi ponoci. ocitno mi je bila misel na sprozitev poroda kar tezka za "nosit" in sem se sekirala ful. vceraj, ko pa sem izvedela, da bo le slo lepo naravno, pa sem spala ful dobro. kljub nerednim in ze kar bolecim popadkom ocitno se niso bili pravi, ker pravijo, da tistih se pa ne da prespat no toliko, aja: itak nisem sla brat 4. dela do konca - a se kera cudi zakaj?? tamara - kapo dol (oziroma v mojem primeru ruto) za pogum in pozitivnost! res, kljub temu da na srecanju nisva govorili, sem ponosna da poznam tako borko!! taula: ze odkar sem se zbudila si prepevam komad: ella, ellaaaa! mi je tak ful dobr komad, pa pojma nimam kaj poje, vem samo, da je refren tak, kot je ime tvoji pupiki! se se beremo kasneje srecno danes vsem na pregledih, **** ce bos mela cas kasneje za kak cvek ali podobno, mi samo sporoci, pa priletim (oziroma dohrumim ) s trolo. lp, narava.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|