Jasli v Kranju-katere še obstajajo? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Suzy. -> Jasli v Kranju-katere še obstajajo? (14.5.2008 10:48:01)

Če so Kranjski vrtci zasedeni. Kaj nam še preostane?
Zanima me pa za jasli.

Mišni -> RE: Jasli v Kranju-katere še obstajajo? (14.5.2008 11:13:10)

Ne razumem zdaj dobro. Praviš, da so kransjki vrtci zasedeni, hkrati pa sprašuješ za jasli. A to misliš privat ali kako?

Kolikor vem, sta na Rupi dve varstveni družini (oziroma kakorkoli se pač reče tistim, ki varujejo otroke). Moja soseda je imela punčki tam in je bila zadovoljna.

Suzy. -> RE: Jasli v Kranju-katere še obstajajo? (14.5.2008 13:13:23)

Ne, ne zanima me privat varstvo. Zanima me, če so v Kranju ali bližnji okolici še kakšni dugi vrtci, ki imajo jasli in ne spadajo med Kranjske vrtce.

Muca Copatarica -> RE: Jasli v Kranju-katere še obstajajo? (14.5.2008 16:53:18)

Ne razumem zdaj dobro. Praviš, da so kransjki vrtci zasedeni, hkrati pa sprašuješ za jasli. A to misliš privat ali kako?

A so jasli kaj drugega kot vrtec oz spadajo kam drugam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ajdaN -> RE: Jasli v Kranju-katere še obstajajo? (14.5.2008 19:47:29)

Jasli ima tudi Baragov vrtec (Stražišče). Je pa katoliški. Ne vem koliko ti je to "problem".

Mišni -> RE: Jasli v Kranju-katere še obstajajo? (14.5.2008 21:44:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

Ne, ne zanima me privat varstvo. Zanima me, če so v Kranju ali bližnji okolici še kakšni dugi vrtci, ki imajo jasli in ne spadajo med Kranjske vrtce.

Aja. Ja, Baragov vrtec v Stražišču (ta je verski), za druge pa ne vem. Ta pri šoli Simon Jenko sicer ne spada pod kranjske vrtce, ampak nima jasli. Koliko je pa star otrok?

Stran: [1]