Poslovila se je... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

frutka_ -> Poslovila se je... (15.2.2005 21:45:13)

Pred nekaj časa sem zasledila zgodbo kako se mala deklica bori za življenje. Na žalost je danes bitko, stara komaj par dni izgubila. Njena družinica žaluje...če želite napišite nekaj vzpodbudnih besed ob preranem slovesu male deklice Veronike. Meni je zelo hudo...jokam in se tresem za vse naše male otroke...

Upam, da si bodo opomogli od izgube ter uspeli nadaljevati pot, ki jim je namenjena...:rozica:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=101&i=2245&t=2245

india -> Poslovila se je... (15.2.2005 21:48:23)

Ojoj, Frutka, to je pa grozljiva novica, a ker ne poznam zgodbe, lahko prosim napišeš,kaj je bilo z deklico, če slučajno veš?
:((:((:((
Kar stiska me in duši ob tej novici!:((:((

KIRA -> Poslovila se je... (15.2.2005 21:50:30)

jaz pa tega ne morem, da bi jima pisala. sem imela preveč sreče, da je moja bebica živa in zdrava prišla na svet, po vsem hudem, kar sva skoz dali.

me preveč srček boli ko kaj takega berem, je preveč žalostno. tako mi je hudo, kot da bi moj :angel: umrl, kadar kaka mala dušica umre, pa se je tako korajžno borila za življenje.:((:((:((:(( taki majčkeni ubogi nedolžni otročički, ki so komaj pokukali na svet, pa jih že več ni.
na vidiš. sem se začela jokat...
uh!!!! :((:((:((

lutka -> Poslovila se je... (15.2.2005 21:50:35)

Sem tudi jaz zasledila to zgodbo.
Moram priznat,da sem še vedno upala,da bo vse vredu.

Ko pa sem šla danes pogledat,prebrat........................... Sem ostala brez besed.........

Čez nekaj časa sem se vprašala:kako vzdržati s takšno bolečino.........

frutka_ -> Poslovila se je... (15.2.2005 21:53:06)

Mislim, da je bila neodravljivo bolna...nekaj dni po porodu je ostala v bolnici nato pa so zdravniki pustili, da jo odpeljejo domov kjer bi lahko spoznala domek in se v miru poslovila od mamice in atija...na žalost je bila sreča krhka in se je poslovila še isti dan, ko so jo prinesli domov...ne morem verjeti, da je to možno...

Anonimen -> Poslovila se je... (15.2.2005 21:55:54)

O Bog, zakaj..... tudi jaz lahko samo jokam zraven.

india -> Poslovila se je... (15.2.2005 21:57:30)

Ojoj, pa saj to je res grozljivo, ne vem kaj naj rečem. Imam 6 :angel: in za vsakega sem lahko hvaležna, da so zdravi! Ubogi starši in uboga deklica!

Zakaj se morajo dogajati tako grozljive stvari??? Ne upam jokati, da ne bi še otroci slišali te zgodbe, v meni pa vse kriči od bolečine!:((:((:((

tinka-pepa -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:00:52)

.......ko ostaneš brez besed in čutiš takšno težko bolečino v prsih in solze v očeh......
staršem želim da bosta močna in da se bosta vedno in povsod spomnila na trenutke s:angel:

anajmad -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:01:17)

Hudo je to ,ko imaš upanje.Saj za upanje živiš.Jst sem sledila zgodbi od začetka in.........Jutri bo ravno 6.mesecev,ko se je moj:angel:rodil in sem imela upanje.........
en lp:morje:D

frutka_ -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:01:25)

Ko vidim naše/vaše slikice nasmejanih otročkov pri opisih me kar stisne...od sreče, da smo skupaj in da še bomo...VSI si zaslužijo užiti življenjsko srečo, ki jo doživiš ob otroku...kdo se igra z nami...

lucika -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:01:38)

mi ni dalo mira...zdaj sem pa cela objokana. kako morajo bolet take zgodbe...grozno.

frutka_ -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:04:42)

Hudo mi je za vse mamice, ker mamice še posebno čutimo to stisko..nekako čutim, da smo na enem višjem nivoju povezane...Anajmad upam, da bo jutrišnji dan miren predvsem pa poln lepih misli na nežnega fantička...imejte se radi, življenje je tako kratko in sreča tako krhka...

anajmad -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:05:51)

Hvala
en lp:morje:D.

tjaga -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:10:47)

Naj jo čuvajo angeli.

Tjaga

total -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:10:48)

Grozno,tako me je stisnilo pri srcu da mi gre kar na :((.Bogo bitjece,saj malo je bila v maminem naročju potem pa odšla med:angel:Staršem pa iskrene sožalje.

nejcko -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:26:12)

Le zakaj se take stvari dogajajo?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (15.2.2005 22:32:45)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lan -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:42:57)

Grozno.Kako je zivljenje krivicno.:(:((:(

lefairyon -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:47:32)

težko je samo pomisliti na takšno izgubo...me takoj v srcu stisne...
naj jo čuvajo :angel:
:(:((

puri -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:48:04)

Ja, res je žalostno:(

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Trebnje -> Poslovila se je... (15.2.2005 22:57:48)

To je prehudo.Prebrala sem in jokam.Uboga,uboga mala deklica.Uboga,uboga mamica in očka...

cmokec -> Poslovila se je... (15.2.2005 23:14:53)

:((:((:((:((:((:((:((:((

nimam besed,

cmokec

Maxica -> Poslovila se je... (15.2.2005 23:22:48)

:((:((:((Res grozno-uboga starša!!!:((:((:((Pa vendar verjemimo, da je za deklico bolje, da je postala :angel:. Da tu ne bi trpela!
Objemimo svoje zaklade in bodimo hvaležni, da jih imamo!

Vallery! -> Poslovila se je... (15.2.2005 23:31:57)

Ojoj!
Ne morem pomagat ampak jaz jokam kot dež, ko berem vse to!
Mlada starša ne predstavljam si vajine bolečine, ker je sigurno prevelika, a resnično si želim, da bi skupaj zbrala moč in šla naprej.
En angelček je v nebesih več in verjamem da ji je tudi tam lepo!
Moje iskreno sožalje in ...res sem žalostna in brez besed!

P.S.
Ob takih trenutkih se zavem, kakšno srečo imam!
Trenutno moja dva :angel::angel: že spita in takoj zdajle ju grem še enkrat pogledat in vpijat vso to neskončno srečo!
Naj se kmalu nasmehne tudi staršema male Veronika in naj jima to njuno malo zlato bitjece da moč iz nebes!
Polubčkajte vaše :angel::angel::angel::angel: in mirno nočko vsem!
Vallery!

DeVilla -> Poslovila se je... (15.2.2005 23:49:05)

Molim, da bo takih zgodb vse manj... :( :((

Grem polubčkat mojo pikico pa objet moža... :rozica:

Lp, DeVilla

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>