|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup kolesa-nasvet
14.5.2008 9:15:18   
ROŽICI
moja puncka je stara 4,5let in ne vem kaksno kolo ji naj kupim 14c al 16c . nebi rada da bi ji bil drugo leto premali.rabi pa se pomozna kolesa.
prosim za nasvet

< Sporočilo je popravil shorty -- 20.5.2008 8:25:09 >


_____________________________

življenje je eno samo.zato uživajte...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PROSIM ZA NASVET
14.5.2008 9:20:00   
srki
Po mojem ti bodo najbolje znali svetovati v trgovini, kjer ga boš kupila. Sama nimam pojma, kaj pomeni 14c ali 16cuser posted image . Kupijo pa se tudi taka kolesa, ki imajo že zmontirana pomožna kolesa gor.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PROSIM ZA NASVET
14.5.2008 9:29:00   
TENDAI
Tudi naša jih ima 4,5 in kupili smo ji 16 colskega (Barbie, tak fejst roza in kičast je user posted image ) ji je pa kar malo velik in ne more stopit na tla, tako da ima sedaj ,ko vozi kolo brez pomožnih koleščk še starega ,ki je manjši in bolj okreten( šiba k sto user posted image )
Imajo pa vse njene vrstnice iz vrtca 16 colske! Kupite ji večjega, da ga bo lahko vozila še drugo leto. Če pa se bo učila vozit brez koleščkov  ji bo bolj prišel manjši (predlagam, da če ga nima da si ga sposodite)!

LPTadeja!

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PROSIM ZA NASVET
14.5.2008 9:41:24   
muška
naš ima 16

(odgovor članu TENDAI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PROSIM ZA NASVET
14.5.2008 10:46:25   
aluš
Naš je tudi star 4,5 let. Smo mu že lani konec poletja 12 colskega zamenjali za 16, ker je z 12 colskim preveč divjal. Mu je bil sicer še mal velik. Letos mu je pa 16 colski super. Celo smo mu že mal sedež dvignili. Imamo pa znamo Schwin, ki ima ogrodje tako, da ne gre "štanga" vodoravno, ampak postrani, da je lažje za gor in dol s kolesa stopat. Ima pa še pomožna koleščka.

Imam v planu, da se v kratkim lotimo učenja brez koleščkov. Pa se bomo katr s tem učili, se je tudi ta velik pri 6 mesecev večji starosti s tem naučil.  Dirka pa itak z njim, da te glava boli.

Je pa fantič kar velik, sicer po cm ne vem, oblačila kupujemo 110 ali 116 (za 5 ali 6 let).

Od svakinje tamala (stara točno 4 leta) ima pa 14 colskega, velika nekaj noramlnega, za pol glave manjša od našega ima pa 14 colskega. Se je z njim vozila že lani, letos bo po moje komaj še, drugo leto ji bo pa najbrž že premajhen, našemu bo pa 16 colski sigurno še dovolj (ker ga je tudi ta velik sin imela od 4-6 leta (v bistvu 3 leta).

< Sporočilo je popravil aluš -- 14.5.2008 10:47:40 >

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PROSIM ZA NASVET
14.5.2008 16:23:00   
rainbow
Če je dojkaj visoka, potem zagotovo 16 colsko. naša (isto stara) ima od lani 14 colsko, pa ji je že premalo; zdaj pa je dobila 16colsko in ji je super prav. Čeprav vozi se pa ne pretirano radauser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dobrodelna štafeta za Karolino – rešimo ji...
Otroci iz vse Slovenije so začeli teči štafeto za deklico Karolino, s katero želijo v Društvu Viljem Julijan zbrati čim ...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?