Krema za sonce (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

mojcapr -> Krema za sonce (14.5.2008 8:45:19)

Sonček pripeka mene pa zanima katere kreme uporabljate za svoje malčke in seveda kateri faktor..
Lani sem imela od bubchena, prej od nivee, a je katera še boljša?? Kolegica ima od Eucerina..

mihaelao -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 9:05:27)

Dam roko v ogenj, da je daleč med najboljšimi naravna krema Dr. HAUSCHKA (www.drhauschka.si). Ti izdelki so omenjeni v ogromno člankih, ki govorijo o res naravni 'kozmetiki', kar pa zgoraj omenjeni (Bubchen, Nivea ...) niso. Res, da pride malce dražje (okrog 16 evrov), pa vsaj veš, da otroka ne mažeš z neko kemijo. Jaz sem že v nosečnosti prešla na to znamko (limonino olje - za trebuh, strije) in je vredno svoje cene.

anitaz -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 9:11:09)

IZVIRNO SPOROČILO: mihaelao

Dam roko v ogenj, da je daleč med najboljšimi naravna krema Dr. HAUSCHKA (www.drhauschka.si). Ti izdelki so omenjeni v ogromno člankih, ki govorijo o res naravni 'kozmetiki', kar pa zgoraj omenjeni (Bubchen, Nivea ...) niso. Res, da pride malce dražje (okrog 16 evrov), pa vsaj veš, da otroka ne mažeš z neko kemijo. Jaz sem že v nosečnosti prešla na to znamko (limonino olje - za trebuh, strije) in je vredno svoje cene.

Se strinjam! Pa na razpolago je tudi od Alverde, ki je malo ceneje, v DM-ju jo imajo.

Jaz imam za otroka in zase zaenkrat še Just-ovo zaščitno kremo.

MADMAX -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 13:39:13)

Mene pa zanima, če katera uporablja kremo za sončenje od Justa za naše malčke?

al1* -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 15:26:42)

Jaz trenutno uporabljam od Nature&sun - v eni drogeriji z naravnimi kozmetiko so mi dali tester. Zaenkrat se mi zdi ok, je pa tudi okoli 16 €. Zaenkrat imamo faktor 10, za morje pa bom kupila verjetno 20.
Do sedaj pa smo uporabljali predvsem Ilrido, ki se kupi v lekarni in je tudi ok.

Lidy -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 16:00:38)

do sedaj smo za malega uporabljali vichy-jevo, za po sončenju pa gel aloe vera
Smo bili zelo zadovoljni.

rainbow -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 16:25:49)

jaz sem ravno zadnjič nabavila od La Roche-Posay, kar draga; pa škoda, da nisem prej vas vprašala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ker sem na to hauschko čist pozabila.

3T -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 20:59:22)

Dr. Hauscha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

nežka -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 22:06:28)

jaz sem imela lani mleko za otročke Avalon in je bil super, ker vem da je naravno. Ravno drug teden jih spet dobijo.

krfjolca -> RE: Krema za sonce (14.5.2008 23:25:14)

A Hauschka se samo v lekarni dobi?

mojcapr -> RE: Krema za sonce (15.5.2008 8:49:50)

Kje jo pa lahko kupim???

šnucika -> RE: Krema za sonce (15.5.2008 9:14:17)

Mustela,Eucerin....ker ima hčerka atopijski dermatitis in moram zelo pazit,kaj ji mažem na kožo

Anonimen -> RE: Krema za sonce (15.5.2008 9:15:24)

IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Kje jo pa lahko kupim???

Sanolabor.

Mi mamo tud Dr. Hauschka kremo.

Žabika -> RE: Krema za sonce (15.5.2008 13:25:22)

Tudi mi imamo dr. Hauschka kremo. Zaenkrat se je super obnesla, moti me samo to, ker je zelo gosta in posledično težko mazljiva. Ampak vse za naše malčke ;).

Naja30 -> RE: Krema za sonce (15.5.2008 21:14:48)

Bubchen in nivea 25 faktor.

3T -> RE: Krema za sonce (16.5.2008 7:38:08)

IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Kje jo pa lahko kupim???

V lekarnah in pa trgovinah tipa Biotopic,...

pegi1 -> RE: Krema za sonce (16.5.2008 8:45:56)

baje je fino,da ima krema mineralni filter in ne sintetičnega.

otrosko kozmetiko dr. hauscka sicer ne poznam, z odraslo pa nisem bila zadovoljna, je ocitno vsebovala nekaj, kar meni oz. moji kozi ni pasalo, zal.

trenutno mislim, da je top krema za soncenje za otroke LA Roche-Posay, tako mi je razlozila kolegica, ki dela v lekarni, baje da so imeli ravno cca mesec dni nazaj nek simpozij na temo teh krem in jih je najbolj prepricala ravno ta krema.

Anonimen -> RE: Krema za sonce (27.5.2008 10:35:03)

IZVIRNO SPOROČILO: nežka

jaz sem imela lani mleko za otročke Avalon in je bil super, ker vem da je naravno. Ravno drug teden jih spet dobijo.

A se ta AVALON lepo razmaže?

biba77 -> RE: Krema za sonce (27.5.2008 11:12:53)

Mi imamo od Avona, SF 25.
Je na pumpico in se zelo lepo razmaze.

Anonimen -> RE: Krema za sonce (27.5.2008 11:29:38)

Kaj pa kreme za sončenje od Mullerja? Ima katera?

maca123 -> RE: Krema za sonce (28.5.2008 9:15:06)

Avena 40 SPF, krasno razmeže imam jo že tretje leto ne zamenjam.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.5.2008 13:49:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pobalami -> RE: Krema za sonce (28.5.2008 15:39:59)

Te težko mazljive imajo ponavadi mineralne filtre in so zato koži bolj prijazne kot kemične. Jaz še nisem videla lahko mazljive kreme z minerali.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.5.2008 15:41:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jenny* -> RE: Krema za sonce (28.5.2008 21:33:12)

Mi imamo od Amai in je učinkovita. 

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>