Katjuša & Daša -> Enostavno knjigovodstvo - heeeelp (16.2.2005 12:17:15)
|
Delam bilanco za sp, in sem verjetno že lansko leto narobe vpisala. Letos se pa mal za nazaj čekirala in ugotovila razliko. Torej: Amortizacijo sem lansko leto prepisala v napoved za odmero davka... iz popisnega lista osnovnih sredstev na dan.. iz stolpca 16 neodpisana vrednost... Predlansko leto pa iz obračuna vrednosti amortizacije...iz stolpca 10 obračunana amortizacija. zdaj sem pa v dilemi. Kater podatek je pravilen kolona 16 ali 10. Mislim, da sem se lani zmotila. ?Vem? pa da se v podatke iz bilance stanja vpiše iz pod točko 1 in 2 iz kolone 16 iz popisnega lista osnovnih sredstev na dan.. Verjetno sem tle neki zamešala. :zmeden2: pa še to v Podatke iz izkaza poslovnega izida se tud verjetno vpiše obračunana amortizacija iz kolone 10 obračuna vrednosti amort... Ali se tud tle motim???:zmeden2: Mislim, da je skrajni čas, da računovodstvo predam računovodskemu servisu. Že 14 dni skupi zlagam bilanco pa ne gre in ne gre. in tko je vsako leto. :hudicek: Že v naprej najlepša hvala. Katjuša
|
|
|
|