Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nahajate se:
Forum >
[Otrok] >
Otroci > Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat ponošene stvari...
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat ponoš... 13.5.2008 22:18:09
|
|
|
|
topstar
|
V Grosuplju se je odprla 'Varna hiša za otroke'. Gre za hišo kjer bivajo otroci brez staršev, zapuščeni, zlorabljeni in pomoči potrebni otroci. Trenutno se zbirajo oblačila za bratca, dvojčka, potrebujeta oblačila za starost 4-5 let. Če bi kdorkoli imel kakršna koli oblačila, ki bi jima prišla prav.. v akcijo! Ravno tako zbirajo tudi vso drugo opremo in oblačila za otroke vse starosti. Tako, da prosim preglejte malo svoje omare, kleti, premečite škatle z igračami in podarite kaj za otročičke v varni hiši. p.s. Še to.... pošljite informacijo tudi svojim znancem, prijateljem.... *Naslov* kriznega centra: *Hiša zavetja Palčica, *Brvace 41, 1290 Grosuplje *Kontaktni telefon*: 01 781 80 50, 040 194 190 (CSD Grosuplje)
|
|
RE: Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat p... 13.5.2008 22:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: topstar škatle z igračami Bom , z veseljem.
|
|
|
|
RE: Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat p... 13.5.2008 22:28:43
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
igrač in otroških oblačil nimam, bom se pa pozanima, če potrebuje kakšna suha mamica kaj za obleči, ker tega imam pa veliko. ravno danes sem pospravljala omaro in sem nabrala kar precej stvari, ki jih ne bom več nosila. hvala za takšno informacijo!
|
|
|
|
RE: Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat p... 13.5.2008 22:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj, ko se selimo, se zna najti marsikaj. Hvala za kontakt.
|
|
|
|
RE: Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat p... 13.5.2008 22:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* igrač in otroških oblačil nimam, bom se pa pozanima, če potrebuje kakšna suha mamica kaj za obleči, ker tega imam pa veliko. ravno danes sem pospravljala omaro in sem nabrala kar precej stvari, ki jih ne bom več nosila. hvala za takšno informacijo! Enako. A ta krizni center je samo za otročke ali so tudi mamice tam?
|
|
|
|
RE: Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat p... 14.5.2008 8:02:18
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* igrač in otroških oblačil nimam, bom se pa pozanima, če potrebuje kakšna suha mamica kaj za obleči, ker tega imam pa veliko. ravno danes sem pospravljala omaro in sem nabrala kar precej stvari, ki jih ne bom več nosila. hvala za takšno informacijo! Enako. A ta krizni center je samo za otročke ali so tudi mamice tam? Tudi mene to zanima, ker imam kar nekaj cunj svojih doma.
|
|
|
|
RE: Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat p... 14.5.2008 8:04:22
|
|
|
|
andrejaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: topstar V Grosuplju se je odprla 'Varna hiša za otroke'. Gre za hišo kjer bivajo otroci brez staršev, zapuščeni, Naj te malo popravim - ta krizni center je pričel z delovanjem v septembru 2007, namenjen pa je predvsem otrokom, ki še ne hodijo v šolo. Notri ni mamic.
|
|
RE: Če ima kdo kaj odveč, pa ne vem kam dat p... 14.5.2008 13:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz IZVIRNO SPOROČILO: topstar V Grosuplju se je odprla 'Varna hiša za otroke'. Gre za hišo kjer bivajo otroci brez staršev, zapuščeni, Naj te malo popravim - ta krizni center je pričel z delovanjem v septembru 2007, namenjen pa je predvsem otrokom, ki še ne hodijo v šolo. Notri ni mamic. Zakaj pa ne dajo teh bogih otrok v rejo al pa posvojitev?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?